jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Coś tam się robi ???? 8cm 13g i 14g przy okazji kilka odpadków też wyszło. I taki zestawik dla mnie 6-6.5cm 6-8.5g to będzie taki mój blaszany UL ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Rybki super, ale "odpadki" nie gorsze Czy ktoś coś wspomniał o mikrusach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Rybki super, ale "odpadki" nie gorsze Czy ktoś coś wspomniał o mikrusach? Nie ????, ale to ze strachu już na zapas przy okazji zrobiłem ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dwa aluski dla kolegi ???? 9 i 10cm alu 3mm. Jeden taki arapajma ????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Arapaima... Ciekawe czy ten gatunek dałoby się złowić na blachę a jeśli tak to jak wielką?Tak na marginesie, to wykończenie Twoich blach bez zmian, czyli super Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Pewnie dla RyśkaTak dla mnie,ale Twoje są super,to jest ostatnia deska ratunku jak reszta zawodzi,teraz sprawdzimy delbanki,duda,Twoje mikrusy i teraz delbanki zobaczymy które wygrają zawody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Jeszcze dwa alusy algowate alu 2mm takie latawce 10cm 14g i 9cm 12g. Porównanie alu 2mm po lewej 3mm po prawej Jeszcze nic nie pomalowałem ☺ ale wszystko się może zdarzyć ????????. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez jacek.hetflaisz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Nie wiem co z tego będzie ???? ale postanowiłem też posmakować łowienia na UL sprzęt już prawie jest ???? zobaczy się czy to polubie ????. Rybcie 2-3g jajko ???? 1.5g. A i coś na ciężkie łowy zrobiłem se trociowe mieszadło 14.5g takie raczej letnie mieszadło ????. Edytowane 8 Czerwca 2018 przez jacek.hetflaisz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 No i cóż sobotni poranek chciał nie chciał trzeba było trochę rozmnożyć żab i żółwików . 20180602_114124.jpg 20180602_114149.jpg 20180602_114211.jpg 20180602_114232.jpg 20180602_114249.jpg 20180602_114342.jpgWczoraj żaby i żółwiki troszkę sobie popływały,żaba wymiatała,rzeczka około 0,5m to jej żywioł,łapią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Na rybki nie dało sie rano iść to se przerobiłem troszkę odpadków i wyszło tak po troszkę wszystkiego ???? dwa trociowe mieszadełka cztery rybcie i dwie żabcie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 No tak a ja takich nie mam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Dzisiaj już myślałem, że spłynę bez szczupakowego puknięcia ale na szczęście założyłem dużą Rybkę od Jacka i to otworzyło wodę. Trafił się między innymi okazały szczupak 95 cm. Miłym urozmaiceniem był również okoń 30+. A okonie tego dnia wybitnie nie współpracowały!Tak że świetna jest ta Jackowa Rybka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Nie wiem co z tego będzie ale postanowiłem też posmakować łowienia na UL sprzęt już prawie jest zobaczy się czy to polubie . Rybcie 2-3g jajko 1.5g. 20180608_104540.jpg 20180608_104553.jpg 20180608_104602.jpg 20180608_104649.jpgA i coś na ciężkie łowy zrobiłem se trociowe mieszadło 14.5g takie raczej letnie mieszadło . 20180608_104630.jpg 20180608_104808.jpg 20180608_104756.jpg 20180608_104859.jpg Rybcie 2 i 3 gramowe to może być to na siurkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Żaby i żółwiki dzis znów siały spustoszenie wśród pstragów,działo sie,łapia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 No tak a ja takich nie mam Aj tam nie mam ???? mówisz i masz ???? Dzisiaj już myślałem, że spłynę bez szczupakowego puknięcia ale na szczęście założyłem dużą Rybkę od Jacka i to otworzyło wodę. Trafił się między innymi okazały szczupak 95 cm. Miłym urozmaiceniem był również okoń 30+. A okonie tego dnia wybitnie nie współpracowały!Tak że świetna jest ta Jackowa Rybka Żaby i żółwiki dzis znów siały spustoszenie wśród pstragów,działo sie,łapia.Takie wpisy najbardziej mnie cieszą ????. A zarazem uspokajają bo ja ciągle tylko ta Rybka i Delbanka i sam się nieraz zastanawiam czy nie popadłem w jakąś paranoję z tymi blaszkami ????, a tak to jest nadzieja że ze mną wszystko dobrze ????. Może się powtarzam ale dla mnie te dwie blaszki mają coś w sobie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ryba z pierwszego podania – dziewicza blaszka, długi rzut i mocny strzał. Nigdy bym nie przypuszczał, że złowię szczupaka na “aluminium”. Dzięki Jacek! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ryba z pierwszego podania – dziewicza blaszka, długi rzut i mocny strzał. Nigdy bym nie przypuszczał, że złowię szczupaka na “aluminium”. Dzięki Jacek! Andrzeju ja też nigdy nie przypuszczałem że zrobię wahadłówke z amelinium ???? poprostu dziwny jest ten świat i człowiek też ma czasami dziwne pomysły nigdy nie wiadomo co człowiekowi przyjdzie do głowy ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tak wygląda cynowanie delbanki ???? Brzydkie to to a cieszy ????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 I to są piękne kolory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Od wewnątrz wyglądają jak duchy. Może w tym tkwi cała tajemnica łowności . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zamówienie od kolegi z forum ???? chce je poprostu przetestować ????. Wielkość 7, 8, 9, 10cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A to przygotowanie posiłku dla pstragów ???? a dokładnie żaba pieczona ???? i może to być żaba podpieczona, upieczona lub przypalona podajemy wedle uznania czy to jest śniadanie, obiad czy kolacja ????. A tak poważnie to jest najłatwiejszy jak dla mnie sposób na patynowanie delbanek i te barwy najbardziej mi się sprawdzają na pstrągach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Bez gwiazdorzenia żaby robotnice zrobione 3g i 4g miały iść na giełdę ???? ale kolega wyprzedził fakty i praktycznie połowę zabrał ???? ????. Trzeba iść coś doklepać ???? ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Takiego miałem pomysła ???? ale już go nie mam ???? po prostu nie podoba mi się to ????????. Myślałem że wyjdzie coś fajniejszego ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (...). Myślałem że wyjdzie coś fajniejszego . I fajnie wyszło Moim zdaniem pomysł wart rozwijania. Nie zawsze za pierwszym razem osiąga się zamierzony efekt, jednak nie poddawaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi