jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dobrze myślę?????Bardzo dobrze ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Dziki Jacek za blachy,tego mi brakowało w moim arsenale na płytką wodę.Blachy tak ładnie wykonane, że żal wrzucać do wody, żeby nie urwać.Pozdrawiam Andrzej. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Szczepek2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjurek4 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam .Jestem tu nowy choć forum czytam często proszę o informację jak się z tobą skontaktować w sprawie zakupu blaszek mój telefon 609 846 423 info na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzisiejsze dwa zamówienia tak z godziny 14stej ????, powiem szczerze pot pojawił mi się nie tylko na czole ???? ????. Ale już po wszystkim ???? ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Trochę mnie nie było , dobrze że mam zwyczaj zaczynać tam gdzie skończyłem . Ominęło by mnie parę rarytasów .Mam nadzieję że Jacek nadrobisz moje braki mówię tu o mikrusach. Nie wyobrażam sobie dalej życia bez tej co na groszu zmieściłeś .Tak , tak I moje ukłony podziwu i zachwytu kieruje jak zawsze dla Twojego kunsztu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjurek4 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzięki Jacku, nie spodziewałem się,że tak szybko zrobisz.Mam nadzieję ,że to moje.Proszę o kontakt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Trochę mnie nie było , dobrze że mam zwyczaj zaczynać tam gdzie skończyłem . Ominęło by mnie parę rarytasów .Mam nadzieję że Jacek nadrobisz moje braki mówię tu o mikrusach. Nie wyobrażam sobie dalej życia bez tej co na groszu zmieściłeś .Tak , tak I moje ukłony podziwu i zachwytu kieruje jak zawsze dla Twojego kunsztu .Jacku w sumie to już pazurki mi już troszkę odrosły ???? to muszę coś Ci przygotować ????. Dziś nic nie wyklepałem ???? bo musiałem zrobić se podstawę obrotową do echosondy to taki mój nowy nabytek ???? nic wielkiego ale na początek wystarczy w sumie do niedawna to się zapierałem jak żaba błota że żadnej echosondy nie chce i nie kupię ????. Piękny nie jest ale działa ???? ????. Zrobiony z odpadowego aluminiowego kontownika ???? trzeba se jakoś radzić ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ach żeby nie było że dziś nic nie wyklepałem ???? tak żeby się oswoić z tymi małymi 3cm 1.1g ☺ blacha 0.5mm. Jak tym się łowi to ja nie wiem ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ach żeby nie było że dziś nic nie wyklepałem tak żeby się oswoić z tymi małymi 3cm 1.1g ☺ blacha 0.5mm. Jak tym się łowi to ja nie wiem 20180628_211341.jpg 20180628_211408.jpg 20180628_211504.jpg 20180628_211128.jpg Jak tym się łowi-Jacku wyśmienicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jak tym się łowi-Jacku wyśmienicie No to ja chyba od tego młotka czucie w łapie już straciłem ???? bo nie idzie mi łowienie takimi maluchami ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Nowa wielkość rybki 12cm 30g ???? była 11cm i 13cm to jest i 12cm, taką to ja poczuje na kiju ????. I takie mniejsze od czasu do czasu mogę zrobić po kilka sztuk 2.5-3cm 1.7-2.2g.Blacha miedziana 1mm rozklepania do około 0.8mm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Prezent od Jacka,mikro blaszki w sam raz na moje jaziki Wielkie dzięki,robota wręcz jubilerska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dziś te dwie ryby ???? zmieniły moje myślenie ☺. 12cm i 13cm ????. Cały czas wydawało mi się że duże blachy to trochę nie za bardzo na nasze krajowe łowiska a dziś doznałem olśnienia ????????, od rana nic nie brało żeby nie było że tylko mi ???? na wodzie od rana kilka łodzi i wszyscy bez rybki ???? zniechęcony tym stanem rzeczy w akcie rozpaczy ???? sięgnąłem właśnie po największe blachy jakie miałem przy sobie i zacząłem trolować z ręki ???? i normalnie stał się cud ???? branie za braniem większość to oczywiście pistolety ale kilka fajniejszy rybek też było ???? no i po chwili to już wszyscy trolowali ale nie łowili ???? ale miałem ubaw ????. Dawno tak nie połowiłem ????????. A i okonek się trafił na Rybkę 13cm ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Bo jak (kolejny raz) napiszę: nie ma jak dobra wahadłówka U mnie wyniki następnego sezonu bod wpływem wahadłówek.Do tego stopnia, że chyba dam sobie luz z torbą wszystkiego- a będę brał ze sobą pudełko wahadłówek, i piszę na poważnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Zamówienie kolegi z forum ????. 10cm, 11cm, 13cm, 15cm 21g , 27g , 33g , 40g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Kilka małych zrobiłem i już mam ich dość ???? robienie małych szybko mnie wkurza ????????. A i jedna żaba przy okazji zrobiła mi się ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Kilka małych zrobiłem i już mam ich dość [emoji35] robienie małych szybko mnie wkurza [emoji12][emoji6]. A i jedna żaba przy okazji zrobiła mi się [emoji2]. ]To jak Ci tak ciężko to zrób 3x10cm, miedź, mosiądz i jakaś ciemniejsza z przodu (kiedyś robiłeś galaxy czy coś takiego). Niestety dwie największe już urwałem, łowiska bardzo zaczepowe + odstrzał[emoji25] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 To jak Ci tak ciężko to zrób 3x10cm, miedź, mosiądz i jakaś ciemniejsza z przodu (kiedyś robiłeś galaxy czy coś takiego). Niestety dwie największe już urwałem, łowiska bardzo zaczepowe + odstrzał[emoji25]Mówisz i masz ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Mówisz i masz [emoji2][emoji6]. 20180704_121453.jpg 20180704_121608.jpg 20180704_121629.jpgBajka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Kolejne ryby oczywiście nie dla mnie ???? ja muszę na staruszki łowić ????. Koledzy chyba poznają które czyje ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Bajeczka, ja swoje rozpoznalem i czekam z niecierpliwością aż dojadę.Dziękuję ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 A teraz coś dla mnie ????, ryba 16cm do trolingu z ręki. Szykuje się na potwora ????. Rybcia dostała dwie kotwiczki bo ostatnio na Rybkę 13cm miałem dużo brań nie zaciętych a i duża ryba też mi się wypieła nawet nie wiem co to było ale ciągło jak koń ????. Staruszka 13cm dostała nowy lakier na płetwach ☺. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Super: jak moja twoja Na potwora dał bym osobiście po dwa kółka łącznikowe- zawsze to większy zakres niwelacji sił powodujących "wytrzepanie" blachy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Wow Jacku super robota, myślę że i wąsaty nie pogardzi taką blaszką,no i niezły patent z tą dodatkową kotwicą Chyba się znowu do Ciebie będę musiał uśmiechnąć Edytowane 6 Lipca 2018 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Super: jak moja twoja Na potwora dał bym osobiście po dwa kółka łącznikowe- zawsze to większy zakres niwelacji sił powodujących "wytrzepanie" blachy. Dwa kółeczka też stosuje choć czasami z lenistwa założę jedno ???? a tak na poważnie to ten sezon mam jakiś pechowy jak żadnego roku miałem na kiju kilka potężnych ryb i żadnej nie udało mi się wyjąć jedną tylko widziałem przy samej łódce a reszta spinała mi się zaraz po braniu ???? prawie za każdym razem branie potężny odjazd i luz ryby nie ma ????. Czepiam się już wszystko haki, kotwice, wędki ale chyba mam po prostu pecha ????. Ale myślę że przełamie tą złą passę ????. Wow Jacku super robota, myślę że i wąsaty nie pogardzi taką blaszką,no i niezły patent z tą dodatkową kotwicą Chyba się znowu do Ciebie będę musiał uśmiechnąć Alku mów co potrzebne a będzie zrobione ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi