lenny Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 A wzory robił paznokciami????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 A wzory robił paznokciami?????A i w zębach też by może jakiś wzorek zrobił ???? ????. A tak na poważnie to będzie zero klepania tylko półtorej tygodnia wędkowania ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 W zębach to otwory pod kólka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No i po urlopie ????, wracam do gry ????. Tak na rozgrzewkę 10cm, 7cm i 4cm ☺. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wyłowiłeś wszystkie ryby w okolicy i wróciłeś wreszcie Wprawiona ręka, jak widzę bez zmian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Super blaszki raz jeszcze dziękuję za prezent teraz będę testował tę malutką na moje jazie bo bardzo wybredne są i szukam skutecznej przynety która je skusi do brań pizdrawiam serdecznie. Jakie ty to najmniejsze robiłeś blaszki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zamówienie kolegi z forum ????. Rybki 10cm 20g, 9cm 16g, 5cm 6g Delbanki 3g i 4g. No i weekend ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Po urlopie wydajność i wykończenia wzrosły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Takie trzy siostrzyczki ???? jedno rurkowe bo to z jednego kawałka rurki ????. Tak że z tą moją wydajnością to różnie bywa ????. A te to oczywiście dla kolegi z forum ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Rybcie 4×4cm, 2×5cm, 1×6cm i dwa odpadki po około 2.3cm ????. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć że mała rybka 5cm okazała się być blaszką także Boleniową (info od kolegi Boleń z Warty 71cm )????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Kolejne małe rybki 3.5, 4, 5 i jedna 6cm no i odpadek 2cm ????. Kolega chciał pięć rybek na okonia to może coś z tego wybierze ☺. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Kolejne małe rybki 3.5, 4, 5 i jedna 6cm no i odpadek 2cm .Kolega chciał pięć rybek na okonia to może coś z tego wybierze ☺.Rybki smakują okonkom to nie ma co wybierać tylko brać wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Jacek, urlop się skończył, więc klepania czas zacząć... Czas pomyśleć o salmonidach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jacek, urlop się skończył, więc klepania czas zacząć... Czas pomyśleć o salmonidach Ach coś z tym klepaniem to jakoś ostatnio to nie bardzo ???? jak muszę to wyklepie ???? ale ogólnie to czuję się jakiś wyklepany jakoś tak mi się nie chce po prostu ????. A na rybki też ciężko zdecydować się gdzie iść czy na rzekę za Trocią pochodzić czy na jezioro dupsko powozić za Sandaczem ????. A że trochę jestem leń ???? to częściej ostatnio wybieram to drugie.A łowienie Sandaczy stało się w ostatnim czasie taką małą obsesją bo lubię trudne wyzwania ???? i tak już trzeci sezon uczę się sandaczowania na jeziorze. Coś tam już żem się nauczył ????. Dzisiejsze 80cm mojej radochy ????????. Ale na sreberko też jeszcze się wybiorę ☺. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ładny zander - gratulacje Na rybkę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ładny zander - gratulacje Na rybkę?Dzięki ????, tak na Rybkę 10cm 19g już taką weteranke. Jest to trzeci zender wyjęty przeze mnie na Rybkę bo tych nie wyjętych też parę było ale nie wyjęte się nie liczą ☺. Ogólnie podstawową przynętą jaką szukam Sandaczy to zazwyczaj jest guma bo i na gumy najwięcej Sandaczy złowiłem ale gdy nie ma kompletnie brań to zakładam rybkę i czasami udaje się coś jeszcze wydłubać. Dziś to było jedyne branie. Gdybym nastawiał się tylko na szczupaka i okonia to rybka była by najczęściej przeze mnie stosowana ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Takie dwie wielkość taka pstragowo-trociowa 4.9cm 8g i 5.3cm 9g. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Przy tych stanach wód jak obecnie, takie rozwiązania są dobrą alternatywą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A to jeszcze kilka brzydali zrobiłem ☺. Wielkość trociowo pstragową 6cm od 10g do 12g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mała ( może bardziej mikro ) rybka dzisiaj była kilerem na Wiśle. Na napływie pięknie prowokowała klenie i okonie. Rozmiar ryb nie powalał ale ilość brań duża. Dużo spadów ale z mojej winy gdyż zabrałem jeden kijek do 30 gram i zapiąłem rybkę żeby zobaczyć jak pracuje a tu w pierwszym rzucie kleń i zabawa trwała do wieczora jestem mega zaskoczony... dziękuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mała ( może bardziej mikro ) rybka dzisiaj była kilerem na Wiśle. Na napływie pięknie prowokowała klenie i okonie. Rozmiar ryb nie powalał ale ilość brań duża. Dużo spadów ale z mojej winy gdyż zabrałem jeden kijek do 30 gram i zapiąłem rybkę żeby zobaczyć jak pracuje a tu w pierwszym rzucie kleń i zabawa trwała do wieczora jestem mega zaskoczony... dziękuję.To ja dziękuję za takie wieści ????, po prostu lubię to ☺. Takie informacje dają największego kopa do dalszego klepania ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zamówienie uzupełniające kolegi ???? 3×6cm 8g , 3×7cm 10g i jedna szósteczka zostanie dla mnie ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Takie dwie w wydaniu specjalnym lub nie specjalnym jak kto woli ????. A dokładnie Rybki z grubszej blachy miedzianej 1.4mm oczywiście z rurki, przepalonej aby porzeźbic troszkę mocniej ????. 8.5cm 20g może na głębszej wodzie się przyda. Jedna zostaje ze mną druga dołączy jako gratis do zamówienia kolegi. Pomoże mi sprawdzić co z tego wyszło ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jeszcze dwie trociowe ???? 16g 5.7cm Jedną to tak pochlastałem szlifierką ???? bo już nie chciało mi się klepać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Pierwszy mój dzień z delbankami. Dziękuję Jacku za te "brzydactwa" : http:// http:// http:// Po prostu dobra, dopracowana przynęta.Czekam tylko na większego kropkowańca jeszcze w tym roku. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi