Delbanka Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Skuteczność przynęty niezaprzeczalna Powiedz jeszcze w jakim rejonie są tak krystaliczne wody? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Pierwszy mój dzień z delbankami. Dziękuję Jacku za te "brzydactwa" : Po prostu dobra, dopracowana przynęta.Czekam tylko na większego kropkowańca jeszcze w tym roku.Andrzeju dziękuję za śliczne fotki ????. Bardzo się cieszę że Delbanka sprawdziła Ci się już za pierwszym razem ☺.Super ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zielonookie paszkwile ???? każda z innej partii ????, ale takie lubię bo można wtedy w pudełku pogrzebać jak nie ta to może ta. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 To ta jedna z tych dwóch w wydaniu specjalnym lub jak kto woli niespecialnym ????.I tak na dzisiejszym krótkim wieczornym wypadzie dałem jej chwilkę popływać aby sprawdzić co mi wyszło ????. I jak na Rybkę z grubszej blachy jest super ????, pracuje bardzo dobrze i nawet coś ją pogryzło ????. Decyzja zapadła w takiej postaci wchodzi na stałe do produkcji ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Jakie parametry ma to CUDO? Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jakie parametry ma to CUDO?8.5cm 20g ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Skuteczność przynęty niezaprzeczalna Powiedz jeszcze w jakim rejonie są tak krystaliczne wody?Obecnie to województwo śląskie. Albo geograficznie Jura Krakowsko-Częstochowska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Niechcący zrobiła mi się żabka "zombi"????. Pod te plastikowe oczy robię takie zagłębienia wiertłem ostrożnym na płasko, niestety jedne zagłębienie przewierciło mi się na wylot ????. Już blaszkę miałem wywalić ???? ale coś mnie naszło ???? i postanowiłem ja dokończyć ????. No cóż taka niewidoma wyszła. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Oj- podejrzewam ją o pozytywne wibracje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Oj- podejrzewam ją o pozytywne wibracje Napewno jakieś turbulencie podwodne będzie robić ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Złociutkie ???? trocióweczki 17g blacha mosiężna 2mm. Ogólnie to są blaszki na rzekę i nie koniecznie tylko na Troć ???? po prostu u mnie mają takie przeznaczenie ☺. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Super złotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Super złotka Takie błyskotki ???? a fuj beeee. .????. Nie przepadam za takimi ale niestety czasami takie są potrzebne ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Przyszedł czas na zrobienie siostrzyczek rybce tej z grubszej blachy ????. Kopiowanie nie jest takie łatwe ????. Dwie sztuki niecałe 8.5cm i dwie całe 10cm ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Takie błyskotki a fuj beeee. ..Nie przepadam za takimi ale niestety czasami takie są potrzebne .Jakie beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Są potrzebne nieraz bardzo. Takimi ciężkimi rybkami chcesz rów mariański penetrować? Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jak zawsze te blaszki są przepiękne pozdrawiamy serdecznie???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Hej.Przed wczoraj rybka uratowała mi dupsko.Kilka godzin machania wszystkim co w pudle na grubsze mamy i nic ,a koledzy już po sztuce,jakieś brania i ciśnienie podniesione.Myśle założę rybkę to chociaż jakiś maluch na otarcie łez...I cóż 96,72,kilka pistoletów i okoni.Te ostatnie niewiele większe od niej odprowadzały blaszkę co drugi rzut.Dzięki Jacku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Hej.Przed wczoraj rybka uratowała mi dupsko.Kilka godzin machania wszystkim co w pudle na grubsze mamy i nic ,a koledzy już po sztuce,jakieś brania i ciśnienie podniesione.Myśle założę rybkę to chociaż jakiś maluch na otarcie łez...I cóż 96,72,kilka pistoletów i okoni.Te ostatnie niewiele większe od niej odprowadzały blaszkę co drugi rzut.Dzięki Jacku.To ja dziękuję za takie motywujące wieści ????. Po prostu Rybka ma to coś ????. Ciekawie zapowiadają się Rybki z blachy 1.5mm dziś na testy poszła Rybka 10cm 29g za długo nie połowiłem bo po niecałej godzince na wodzie rozpętała się burza ????i było po łowieniu ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Czyli nie mariański a ostrowiecki Brawo Jacku - super blacha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Te to takie z cyklu poszukiwania tego czegoś ???? ☺. Jedna na wzór Delbanki tylko taka bardziej owalna i z mniejszym wygięciem. Druga to sam nie wiem ????. Długość jednej i drugiej około 5.7cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Cięższe Rybki blacha 1.5mm od 8cm do 11cm ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Już nie mogę się doczekać, aby wypróbować tą "ciężką artylerię" na szwedzkich drapieżnikach ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Już nie mogę się doczekać, aby wypróbować tą "ciężką artylerię" na szwedzkich drapieżnikach !No przed takim wyjazdem to ja też bym już nogami przebierał ????, będę Ci szczerze kibicowal ????. Dziś to mam troszkę lenia ???? i za wiele się nie napracowałem ????. Ale złotą rybkę jakoś udało mi się zrobić ???? może będzie spełniała jakieś życzenia ????. 10cm blacha 1mm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Super rybka! Mam nadzieję, że będą gryzły i będę mógł się pochwalić tym, co uwiesi się na Twoje blaszki . Tym razem zrobię jakieś foty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 A to Linek 12cm 30g blacha 1mm taki pomysł w ostatniej chwili przyszedł mi do głowy ???? co by na weekenda mieć coś nowego w pudełku ????. A tu fotka z mojego popołudniowego zakończenia sezonu pstrągowego ????, rybki były ale niestety małe ????. Szkoda że to już koniec sezonu ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi