Delbanka Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie wszędzie Jacku sezon się skończył na łowienie ale wypuszczajmy nasze potoczki. Linek super Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Druga połowa zestawu kolegi na Szwecję ???? wersje standardowe blacha 1mm. I całe zestawienie z wersją z blachy 1.5mm I znowu trzeba iść klepać następne ???????? ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Prosiaczki trzy ????, tym razem srebrne od spodu. 10cm 20g W oddali czekają następnie ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Rybki ciężarne z zamówienia kolegi ???? sam je tak nazwał w sumie to bardzo trafnie ????, narazie zrobiłem najmniejsze i największe średniaki chyba jutro dokończe ????. Niestety jest to pracochłonne i czasochłonne te klepanie ????. 7cm i 12cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Niestety jest to pracochłonne i czasochłonne te klepanie ????. Ale radość duża dla łowiącego. Cztery dni machałem Twoimi rybkami, kilka szczupaków zaliczone + stadko kolorowych patelniaków.Rybka 20 gram pięknie lata z casta i ta agresja w pracy. Mam je na stałe w ulubionym podręcznym pudle razem z innymi (polskie rękodzieło). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Noooo pięknie nie mogę się ich doczekać ciężarne rybki to będzie strzał w 10 na mojej wodzie tym bardziej że oksy poszły głęboko ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Wszystkiego najlepszego Jacku To już setna strona Twych dokonań podsumowywanych pozytywnymi komentarzami użytkowników. Tysiąca stron więcej życzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Nie no ???? potraficie człowieka nakręcić do tego klepania ????. Dzięki za dobre słowo ☺. Ciężarne skończone ????. 7cm, 8cm, 10cm, 12cm A to niespodzianka którą dostarczył mi listonosz ????, niespodzianka od zajefajnych ludzi ????. A co do zajefajnych ludzi to tu na jerku naprawdę poznałem bardzo wielu ????. Klamki ????, zawsze chciałem taką zrobić, a teraz mogę sprawdzić o co chodzi w tej Klamce i napewno jak się obrobie to spróbuję zrobić moja wersje ????. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Rodzinka ale nie Adamsów ???? tylko taka wielodzietna ????. Tata 9cm 17g Mama 8cm 12g Dzieciaki po 6cm 6g ????. Kolega chyba rozpozna swoje zamówienie ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Kurła???? jak paluchy bolą ???? ????. Jakaś rakietu ???? mi się włączyła i to co miałem robić jutro już zrobione ????. Tylko Kazia niepotrzebnie okłamałem ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No i chyba ostatnie w tym tygodniu ????. Zamówienie kolegi z forum zestaw ma dawać rade na płytkiej wodzie do 2m. 8cm, 9cm i reszta 10cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ostatnie w tym tygodniu... Jacku dopiero piątek Jak wymienialiśmy PW i pisałem, że na realizację masz spokojnie 2-3 tygodnie to pewnie połowa już była zrobiona Śliczności, już się nie mogę doczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dwa takie zwyklaki ☺, mają być na Bolenia ze stojącej wody ???? . Bolenia to ja tylko na zdjęciu widziałem ???? tak że doświadczenia "0"????. 9.2cm i 9.7cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 A takie zamówienia lubię najbardziej ????, raz dwa trzy i zrobione i palce nie bolą nawet ????????. 4cm, 8cm, 10cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Dwa takie zwyklaki ☺, mają być na Bolenia ze stojącej wody . Bolenia to ja tylko na zdjęciu widziałem tak że doświadczenia "0".9.2cm i 9.7cm Takie coś by się przydało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Takie coś by się przydało Może uda mi się jeszcze takie wystrugać ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 39 cm na ciężarną rybkę 14 g ????Pozdrowienia dla Stwórcy ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 [quote name="roobek" 39 cm na ciężarną rybkę 14 g ????Pozdrowienia dla Stwórcy ???? Nareszcie jakieś zdjęcie z rybką ???? już się zaczynałem martwić ????. Śliczny okoń ☺ dzięki czekam na więcej ????. A więc Rybka ciężarna 7cm 14g daje rade ☺, a nie byłem pewien czy nie będzie za ciężka względem wielkości a szczerze mówiąc to nie testowałem jej ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Łowi i daje radę teraz już mi nic nie brakuje. Bo tak szczerze to rybcia classic u mnie sprawdzała się na wodach do 2 m może 3 a powyżej opad był już tak długi że ciężko się obławiało stoki A teraz mam ulubione rybcie na każdą wodę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ????, ale to mi się nie sprawdza ???? bo dziś jeszcze nic nie zrobiłem ???? leń jestem chyba ????. To wczorajsze ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Klasa jak zawsze Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Klasa jak zawsze JackuAlbo inaczej mówiąc: to o co rybom chodzi a po nocach się śni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 I coś dla mnie ☺, ciężarne dwie siódemki ja takich nie miałem ???? i jedna ósemka na zapas ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 https://flic.kr/p/2b1JJaq Gotowe, uzbrojone, z haczykami jadą na "pstrągala". WIELKIE dzięki Jacku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Zamówienie kolegi z forum ????. I tu jest najcięższa ryba jaką zrobiłem 15cm 60g blacha miedziana 1.5mm. A teraz będzie tygodniowa pauza od klepania ???? ???? ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi