jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ta pauza to dopiero od jutra dopiero ????, fotki blaszki od kolegi mam zrobić podobne podobno ????Dla pewności to mi ma ją przysłać na wzór co bym cudaków nie naklepał jakichś ????. A tą to tak ze zdjęcia klepnełem ????. Sam chce zobaczyć z ciekawości ile się pomyliłem ☺. Porównam jak już będę miał je obie w ręce. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ta pauza to dopiero od jutra dopiero , fotki blaszki od kolegi mam zrobić podobne podobno Dla pewności to mi ma ją przysłać na wzór co bym cudaków nie naklepał jakichś .A tą to tak ze zdjęcia klepnełem .Sam chce zobaczyć z ciekawości ile się pomyliłem ☺. Porównam jak już będę miał je obie w ręce.Jacek - Geniuszu, a jakieś monety na wzór do wyklepania chciałbyś? :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jacek - Geniuszu, a jakieś monety na wzór do wyklepania chciałbyś? :D Wiesiu jak byś miał jakiegoś złotego dolara ???? to bym wziął ???? tylko nie wiem czy bym oddał ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Koniec pauzy ????. Końcówka sezonu Trociowego ostatnie dni powiało trochę popadało jest nadzieja że coś może przypłynie na moje miejscówki ☺. I tak aby ugościć ewentualnych przybyszów w tym tygodniu będę szukał tego czegoś ????. Pierwszy pomysł to rybki w takim innym wydaniu krótsze bardziej krępe 6cm. Blacha 1.5mm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Nowy nabytek ????, blacha miedziana 2.1mm mięciutka plastyczna ciężka 200% miedzi w miedzi ????. Raczej przyda się na ciężki kaliber ????. Te też na Troć choć raczej nie na teraz ☺. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 5.5cm i Rybka 6cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nowe wahadełka trociowe i już pierwsza trafiona rybka. Brawo TY. Pierwsze koty za płoty, ale kontakt był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nowe wahadełka trociowe i już pierwsza trafiona rybka. Brawo TY. Pierwsze koty za płoty, ale kontakt był To ja wyjaśnię jak było ????,szybki wypad po pracy nad rzekę Tą zjadł szczupak ???? dosłownie zjadł A tą chciała zjeść Troć tak walneła że jeny ???? a później nie chciała się zatrzymać i darła prosto na zakręt pełen kołków ???? no i dalej to już nie ma co opisywać ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 To ja wyjaśnię jak było ,szybki wypad po pracy nad rzekęTą zjadł szczupak dosłownie zjadł 20180926_115514-1.jpgA tą chciała zjeść Troć tak walneła że jeny a później nie chciała się zatrzymać i darła prosto na zakręt pełen kołków no i dalej to już nie ma co opisywać . 20180817_132339-1.jpgJak nie ma jak jest... Wrażenia super no i miękkie łydki też Następnym razem będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Jak nie ma jak jest... Wrażenia super no i miękkie łydki też Następnym razem będzie lepiej W sumie to nie pierwszy raz i nie ostatni ????, jutro atakuje znowu nakręciłem się ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Super a powiedz mnie skąd wziąłeś tę szynę transformatorową????????pracowałem przy tym ponad 6 lat dlatego poznałem iście genialny materiał pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) Super a powiedz mnie skąd wziąłeś tę szynę transformatorową????????pracowałem przy tym ponad 6 lat dlatego poznałem iście genialny materiał pozdrawiam.No właśnie z takiego wielkiego transformatora ????, czy też trafostacia jakoś tak ????. Oj było tam tego troszkę ???? na zdjęciu to tylko kawałek był ????.Ale proszę się nie martwić ???? w okolicy nigdzie prądu nie zabrakło ????????????. Edytowane 27 Września 2018 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ale też....Linie przesyłowe elektryczne zaprowadzą cie do pokładów miedzi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ale też....Linie przesyłowe elektryczne zaprowadzą cie do pokładów miedzi.... Żarty żartami ???? ale tak naprawdę to ja nie mam takiego dostępu do takiego darmowego materiału. To tak żeby nikt nie pomyślał że ja bóg wie co nie rozbieram ????. Czasami ktoś podaje kawałek jakiejś blaszki, rurki albo też innego cudaka co się nada na przerobienie ????, ale zazwyczaj niestety trzeba po prostu kupić materiał czasami nowy a czasami trzeba odwiedzić skup złomu i tak było tym razem ☺. A powiem szczerze że nawet na takim skupie złom tanio nie jest ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Świeżaki na dzisiejsze popołudnie ???? I kilka troszkę odświeżonych staruszek też na popołudnie ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 http://jerkbait.pl/topic/5129-anglia/page-7 50- na delbankę i sporo młodzieży się trafiło , super wahadełko .... Planuje jeszcze wypad w niedzielę , ostatni dzień sezonu na kropasy w UK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 http://jerkbait.pl/topic/5129-anglia/page-7 50- na delbankę i sporo młodzieży się trafiło , super wahadełko .... Planuje jeszcze wypad w niedzielę , ostatni dzień sezonu na kropasy w UK Bardzo mnie to cieszy ☺, piękne pstrągi mogę Ci tylko pozazdrościć ????. U mnie to różnie raz lepiej raz gorzej to wygląda czasami coś się uda złowić ????, Dziś nie dałem się sponiewierać ????, dziś ja wygrałem walkę ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Super trotka Jacku - Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Super trotka Jacku - Gratulacje Dzięki ????. Jeszcze tylko trzy dni ???? i koniec ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Piękna rybka Jacek! Gratulacje! No i super reklama dla blaszek! Nie ma bata na tego chwata! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Oby te kolejne 3 dni były równie udane, to będzie super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nawet jak przez te trzy ostatnie dni sezonu nic się nie trafi to i tak już jestem zadowolony ????. Ale nie powiem że jeszcze z jedno takie jebudu w kija by się przydało ????. A na reklamie blaszek to zabardzo mi nie zależy ???? bo to paluchy później bolą ???? wolę takie klepanie spontaniczne hobbstyczne klepanie na większą skalę mnie nie interesuje przy całkowicie ręcznej robocie to się można zaje..ć ????. Narazie te ilości jakoś ogarniam ale wiem że kiedyś będę musiał się z tego jakoś wycofać ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Teraz przerwa w klepaniu i atakuj, to może trafisz kolejne "jebudu", czego Ci życzę. Co do klepania w przyszłości, to dopóki blachy dają wyniki, dopóty będziesz robił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Dwie rybki zamówione przez kolegę z forum ???? i dwa złotka dla mnie co bym ze starymi blachami nad rzeką się nie pokazywał ????, nowe to nowe może coś się zainteresuje ????. Coś mnie na te kropki wzięło ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jakaś taka dziwna ta Troć dzisiaj ????.A już się cieszyłem bo walnął ładnie ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi