Delbanka Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Kaczodzioby też ładny - gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Heeeeeeeeeeee... A Jacek ma dzisiaj urodziny... ...Ludziska! HUZIA NA NIEGO !!! Jacek, wszystkiego najlepszego, niech Ci rybki biorą a klepanie nie brzydnie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wszystkiego najlepszego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy .Jacku dziękujemy Ci że jesteś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wrzystkiego najlepszego ???? i zdrówka życze oraz spełnienia marzeń i rekordowych okazów i aby nigdy nie brakło ci materiału???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 100 lat Jacku!Wszystkiego najlepszego???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Bardzo dziękuję za życzenia jest mi bardzo miło ????. Fajnie jest mieć takich wspaniałych znajomych ☺.Jesteście super ????????. Cholera tylko znowu jestem starszy o rok ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Sto lat to za mało skąd później weźmiemy rybki ???? Wszystkiego naj naj lepszego spełniania marzeń , dużo dużo zdrówka I oczywiście największych okazów ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 100 lat Jacku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Jacku 100 lat i mnóstwo nowych pomysłów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ooo dzień przed moimi!Sto lat, sto lat ... i żeby Cię Jacku palce nie bolały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jeszcze raz dziękuję za życzenia ????. A tu przy okazji przedstawiam "pryszczata"11cm ☺. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wczoraj cały dzień na rybkach byłem, więc życzenia dopiero dziś mam okazję złożyć Stu udanych lat Ci życzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wczoraj cały dzień na rybkach byłem, więc życzenia dopiero dziś mam okazję złożyć Stu udanych lat Ci życzę 11836672_1620605288181637_5173024864301008826_n.jpgDzięki za życzenia i za śliczną rybkę na zdjęciu ????????, a już się martwiłem że będzie fotka z kowadłem ???? a tu proszę jaka piękna rybcia ????????.Jeszcze raz dzięki ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ???????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wszystkiego Najlepszego! Zapału do pracy Ci nie życzę, bo ten masz niezmiennie ale zdrowia żeby przerabiać te kilogramy to jak najbardziej P.s. jutro w ruch pójdzie Twoja szczupakowa biżuteria, dam znać jak poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Wszystkiego Najlepszego! Zapału do pracy Ci nie życzę, bo ten masz niezmiennie ale zdrowia żeby przerabiać te kilogramy to jak najbardziej P.s. jutro w ruch pójdzie Twoja szczupakowa biżuteria, dam znać jak poszło Dzięki wielkie za życzenia ????. P.s.Czekam na wieści z nad wody ☺????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 2×8cm i 1×10cm ????. Te mniejsze golasy powstają z powodu technicznego ????, twarda i krucha blacha nawet po przepaleniu ☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Jacku, wstyd się przyznać bo przynęty od Ciebie otrzymałem już "chwilę" temu jednak dopiero wczoraj poleciały do wody.Zdjęć nie robiłem, brała szczupacza młodzież którą szybko odhaczałem w wodzie ale jestem pod wrażeniem pracy 15 gr "rybki", można ją poprowadzić na wiele sposobów, podszarpywana nieregularnie zachowuje się jak strzelona przez drapieżnika płotka. Na pewno coś z nich jeszcze wycisnę w tym roku, czas na grubego zwierza dopiero nadchodzi, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Jacku, wstyd się przyznać bo przynęty od Ciebie otrzymałem już "chwilę" temu jednak dopiero wczoraj poleciały do wody.Zdjęć nie robiłem, brała szczupacza młodzież którą szybko odhaczałem w wodzie ale jestem pod wrażeniem pracy 15 gr "rybki", można ją poprowadzić na wiele sposobów, podszarpywana nieregularnie zachowuje się jak strzelona przez drapieżnika płotka. Na pewno coś z nich jeszcze wycisnę w tym roku, czas na grubego zwierza dopiero nadchodzi, dzięki Piotrek dzięki za info ☺, nie mogę się nie zgodzić z Twoimi opisem pracy Rybki ???? dlatego je tak bardzo lubię ????. A dziś skromnie tylko złota rybka 9cm i takie tam wahadełko w starym stylu jakby ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 8cm i 10cm. Mają być do łowienia ???? nie do podziwiania ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Na pewno będą łowne, a podziwiać można, nie zaszkodzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 I coś dla mnie na weekend ????, świeżaki 11.5cm, 13cm, 14.5cm ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Zamówienie kolegi 8cm i 10cm szczupakowe ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 A u mnie tak skromnie ???? takie proste trzy rybki dla mnie 7cm, 8cm i niecałe 9cm. Takie proste jednopłetwe ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi