jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Sam nie wiem co z tego wyszło ???? ????. 5cm i 7cm z myślą o pstrągach, lecz testów narazie nie da się przeprowadzić ????. A to był mój wzór ????. Szczerze to wielkich nadziei nie robie sobie ale spróbować trzeba ????, w Delbanki też na początku nie wierzyłem ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Czekam na czas testów, czyli pewnie do wiosny i recenzję. Myślę, że będą nieźle mieszać, szczególnie 7. Podejrzewam, że będzie szczęśliwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Sam nie wiem co z tego wyszło .5cm i 7cm z myślą o pstrągach, lecz testów narazie nie da się przeprowadzić . 20181016_173552.jpg 20181016_173607.jpg 20181016_173628.jpg 20181016_173730.jpg A to był mój wzór . 20181016_173913.jpg 20181016_173836.jpg Szczerze to wielkich nadziei nie robie sobie ale spróbować trzeba , w Delbanki też na początku nie wierzyłem . A jednak ? . Edytowane 16 Października 2018 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Czekam na czas testów, czyli pewnie do wiosny i recenzję. Myślę, że będą nieźle mieszać, szczególnie 7. Podejrzewam, że będzie szczęśliwa A jednak ? .Napewno kilka kolegów poproszę o pomoc w tych testach ????????. Już nawet taką malutką czarną listę skazańców mam gotową ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 A się zarzekałeś Jacku, że w tym roku to chyba już nie jak Cię namawiałem. Jedno jest pewne, nawet na najbardziej przełowionych odcinkach no kill pstruchy "tego nie znajo" więc... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jeszcze kilka rogalików ☺,rozdam to i więcej tego nie robię, bynajmniej narazie????. Zostaje przy Delbankach ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Rogaliki powiadasz, nawet dobrze, bo "klamka" brzmi tak pospolicie, każdy zna i kojarzy z Hucho hucho a rogaliki to takie słlodyczki, na pstrunie Mam wrażenie, że na deptanych regularnie miejscówkach pstrągowych po latach dominacji woblera i obrotówki a następnie jigów i gumek, ostatnimi czasy gumek "bez pracy" znów te pierwsze zaczynają wieść prym. Przynajmniej na znanych mi odcinkach pstrągowych. Wahadełko, mini karlinka, potrafiło czynić cuda, choć u innych widywałem je niezmiernie rzadko przez ostatnie naście lat. Taki rogalik może się okazać killerem na największe i najbardziej doświadczone i ostrożne kropkowane profesory. Nie chcę Cię Jacku przerażać, ale jak dla Pawła o klamkach informacje zbierałem, to w krakowskiej Głowatce powiedziano mi, że klamki robiono parami, prawo i lewo skrętne, stosowane w zależności od tego, z którego brzegu łowimy (błystka obracając się ściągana powinna nieco kompensować spływ z nurtem czy jakoś takoś no chyba że to była zmyła i chodziło o skręcanie żyłki). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolgóral Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Fajne blaszki od jakiegoś czasu już podziwiam ten wątek. Lubie klamkopodobne wzory, mało twórców wykonuję dziś klamki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Fajne blaszki od jakiegoś czasu już podziwiam ten wątek. Lubie klamkopodobne wzory, mało twórców wykonuję dziś klamkiDzięki za miłe słowa ☺. To odrazu zapytam może kolega łowi Głowacice? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Nasz @Franc jest właśnie nad Sanem na głowatkach! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Nasz @Franc jest właśnie nad Sanem na głowatkach! Szkoda że nie wiedziałem ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Szkoda że nie wiedziałem .Toż jeszcze pewnie się tam z raz, czy dwa wybierze ta powsinoga! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Trzy rybki dla kolegi z forum 7cm, 8cm, 9cm ☺. A przy okazji dwie żabki bo coś mi się już tęskni za pstrągami ????. Jedna taka prostaczka a druga taka troszkę wypasiona ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Kolega zechciał morsa nr 5 ????. 12cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Walczę dalej z tymi Morsami nr 5 ????, miałem zrobić też takie zwykłe golasy bez wzorku ????, no ale żeby nic nie nabić na wierchu ????????. A tak naprawdę to nie lubię robić golasów bo wszystko na nich widać każdą skaze????, nie ma jak zamaskować niedoskonałość blachy. ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Walcz w spokoju- czekam na nie z niecierpliwością!Świetna, szybka i konkretna robota- nawet ze wspomnianymi ,,skazami''.Na moim poligonie Mors bije na łeb każdego wabia.Jednak są miejsca że ,,trójeczka'' nie sięga obiecujących rejonów- stąd pomysł na Morsa 5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Misia MORS 5 zakończona ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Misia MORS 5 zakończona .Grubo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Idąc za ciosem ???? postanowiłem też mieć jakiegoś Morsa w pudełku ????. I tak na szybko trzy sztuki zrobiłem 10.5cm, 12cm,14.5cm tylko z te są z blachy 1.5mm wersia bardziej jeziorowa, ???? nie są jakoś specjalnie piękne z tego powodu że to blacha z rurki a ta moja rurka to jakaś taka chropowata i ogólnie jakaś obstukana ale to i dobrze bo może dłużej będą w moim pudełku ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Te niezbyt piękne najlepiej ciągną . Chyba już ktoś o tym pisał na forum więc nie przejmuj się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Te niezbyt piękne najlepiej ciągną . Chyba już ktoś o tym pisał na forum więc nie przejmuj się! Nie ja się nie przejmuje ????, ja ogólnie lubię brzydale ????, znaczy się wahadlowki brzydale ????, żeby ktoś nie pomyślał że lubię jakieś inne brzydale ????????. No. .???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ale nie ma jak to se zregenerować starą łuske od migomatu ????, nie wiem czemu ale najwięcej frajdy mam właśnie z przerabiania rzeczy niepotrzebnych ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że jesteś czarodziej Wygrywasz w klasyfikacji portalu w kategorii jak z niczego zrobić cudo Masz talent... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 I jeszcze dzisiejsza waga ciężka 4szt około 14.5cm i jeden szyszkownik ???? 11cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Rybcia 15cm ????.Brań było więcej ale tylko jeden trafił w kotwicę????.Wczoraj utopiłem swój telefon ???????? i teraz męczę się na zastępczym???? jak bym coś popieprzył to niechcący????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi