Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie na odwrót! - Szczupaki gryzą wahadła... :D

Jakiż to poligon?

Wiesiu, bo to miało być:

gryzą szczupakowe wahadła, lub

gryzą wahadła szczupakowe, lub

wahadła gryzą szczupaki, ewentualnie

szczupaki gryzą wahadła, albo jakoś tak :)

Na marginesie blachy jak zwykle dopracowane :D

Edytowane przez Delbanka
  • Like 3

Patrząc na prace wahadlowki takich gabarytów to ja mam zawsze takie wrażenie że wydaje mi się jak by to właśnie ta blacha na coś polowała a nie odwrotnie .

Coś w tym musi być Jacku, bo kiedyś rzucając takim wahadłem, prawie w oko dostałem jak wiatr zawiał i wahadło zmieniło kierunek lotu,,, ;)

A podsumowując: Tośmy zgrabnie z tej szczupaczo-wahadłowej zagryzki wybrnęli Chłopaki! :D

• Like 4

Jeszcze takie cztery bez oczu , kolega tak chciał .

Troszkę się martwię czy takie niewidome będą łowne , jak one pstrąga mają namierzyć .

Toż przecież te wszystkie upiększenia są dla nas - wędkarzy!... ;) A jak mówi stare przysłowie: "Ślepej rybie ziarnko..." ;) Czy coś pomyliłem? :D

• Like 3

Toż przecież te wszystkie upiększenia są dla nas - wędkarzy!... ;) A jak mówi stare przysłowie: "Ślepej rybie ziarnko..." ;) Czy coś pomyliłem? :D

Jak te przysłowia ewoluują...  :D

Ślepe żaby są piękne, a to najmniejsze jajo z foty powyżej jest zajefajne.  :)

• Like 3

Masz rację Januszu, tylko większość z nas konsumuje  nowo wytworzone, nie zastanawiając się nad wykorzystaniem tego co już ma (choć chyba nie wiedzą jak to wykorzystać). O tonach plastiku w oceanach nie wspomnę. Nasz kolega Jacek, potrafi wykorzystać "coś przydatnego" nie kupując gotowej blachy ... Na dodatek tworzy coś bardzo łownego, że wątek wizualny pominę. Ech, temat szeroki, nie do zgłębienia w tym wątku.   :)

Edytowane przez Delbanka
  • Like 4

Brawo Jacek! Piękna gruba rybka! A notowania tej blaszki bardzo poszły w górę! :D

Notowania blaszki nie mogły pójść w górę. ;) .Top został osiągnięty, jak tylko Jacek przedstawił rybkę. Ostatni mój wypad na szczupłe uratowała "rybka". Po przećwiczeniu kilku pudełek z przynętami Jacka blaszka tylko zadziałała! A z podbieraka delikatnie zapięta , bez dotykania  ryba wróciła do domu  :).

post-67551-0-50486800-1541972430_thumb.jpg

• Like 5

Nie wiem jak to się stało ????, ale dziś zauważyłem że ja nie mam żadnej srebrnej wahadlowki na Troć ???? ????.

Z wierchu ???? srebrny mat od spodu cyna oklepana kulką taki lekko ołowiany odcień ????.

No i taki mały czerwony celowniczek ????.

post-65453-0-92397200-1542222713_thumb.jpgpost-65453-0-02604700-1542222724_thumb.jpgpost-65453-0-86294200-1542222736_thumb.jpgpost-65453-0-88249300-1542222748_thumb.jpg

• Like 7

Jacek, daj spokój z tymi srebrnymi blachami. Chyba nie masz zamiaru wybrać się na kelty :huh: Przymierz się na morskie sreberka, bo czas na nie już niebawem :)

Chętnie bym się wybrał na takie morskie łowienie ????, ale niestety nie zaryzykuję wchodzenia do tak zimnej wody ???? no chyba że na szczudłach będę brodził ????.

Lepiej nie bo zaraz będzie coś łupać w krzyżu ????.

Oj już coś zaczęło na samą myśl ????.

Edytowane przez jacek.hetflaisz
  • Like 1

No normalnie nie zgadnijcie ???? co to będzie. W sumie to sam jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie ???? bo w sumie to nie mam zabardzo z czego zrobić reszty ????.

To ma 9cm 7.5g jest z blachy 0.5mm mosieznej no i właśnie nie wiem czy nie za cienka ????. post-65453-0-79188200-1542295100_thumb.jpgpost-65453-0-08041600-1542295114_thumb.jpgpost-65453-0-76008100-1542295127_thumb.jpgpost-65453-0-47254200-1542295155_thumb.jpg

CDN ???? albo nie nastąpi jeszcze nie wiem ????????.

• Like 6

Jeśli nie masz pomysłu to w sumie mogłaby to być łyżka do zakładania butów. W ten otworek (a jest tylko jeden) można sznurek ozdobny dowiązać, jako zaczep na hak w przedpokoju.  Piękny wzorek miałaby ta łyżka. ;)

Edytowane przez Iresta
  • Like 1