Delbanka Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) U mnie na odwrót! - Szczupaki gryzą wahadła... Jakiż to poligon?Wiesiu, bo to miało być:gryzą szczupakowe wahadła, lubgryzą wahadła szczupakowe, lubwahadła gryzą szczupaki, ewentualnieszczupaki gryzą wahadła, albo jakoś tak Na marginesie blachy jak zwykle dopracowane Edytowane 8 Listopada 2018 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Patrząc na prace wahadlowki takich gabarytów to ja mam zawsze takie wrażenie że wydaje mi się jak by to właśnie ta blacha na coś polowała a nie odwrotnie ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Patrząc na prace wahadlowki takich gabarytów to ja mam zawsze takie wrażenie że wydaje mi się jak by to właśnie ta blacha na coś polowała a nie odwrotnie .Coś w tym musi być Jacku, bo kiedyś rzucając takim wahadłem, prawie w oko dostałem jak wiatr zawiał i wahadło zmieniło kierunek lotu,,, A podsumowując: Tośmy zgrabnie z tej szczupaczo-wahadłowej zagryzki wybrnęli Chłopaki! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ciepło jest to i żaby się wykluły ????. A tak poważnie to zawsze nazbiera się trochę resztek, skrawków blachy podczas robienia większych wahadlowek ????, no i resztki też trzeba przerobić ☺. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jeszcze takie cztery bez oczu ????, kolega tak chciał ????. Troszkę się martwię czy takie niewidome będą łowne , jak one pstrąga mają namierzyć ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jeszcze takie cztery bez oczu , kolega tak chciał .Troszkę się martwię czy takie niewidome będą łowne , jak one pstrąga mają namierzyć .Toż przecież te wszystkie upiększenia są dla nas - wędkarzy!... A jak mówi stare przysłowie: "Ślepej rybie ziarnko..." Czy coś pomyliłem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Toż przecież te wszystkie upiększenia są dla nas - wędkarzy!... A jak mówi stare przysłowie: "Ślepej rybie ziarnko..." Czy coś pomyliłem? Jak te przysłowia ewoluują... Ślepe żaby są piękne, a to najmniejsze jajo z foty powyżej jest zajefajne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja też jakieś tam przysłowia znam ????, a o takie np: Darmowej tulejce w zęby się nie zagląda ????????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Przysłowia mądrością narodu i jak widać przyczyniają się do ciągłego jego rozwoju Jak z rzeczy niepotrzebnej zrobić coś super użytecznego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie ma rzeczy niepotrzebnych.Istnieje tylko brak wyobraźni, jak można daną rzecz wykorzystać, by na powrót stała się potrzebna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Masz rację Januszu, tylko większość z nas konsumuje nowo wytworzone, nie zastanawiając się nad wykorzystaniem tego co już ma (choć chyba nie wiedzą jak to wykorzystać). O tonach plastiku w oceanach nie wspomnę. Nasz kolega Jacek, potrafi wykorzystać "coś przydatnego" nie kupując gotowej blachy ... Na dodatek tworzy coś bardzo łownego, że wątek wizualny pominę. Ech, temat szeroki, nie do zgłębienia w tym wątku. Edytowane 10 Listopada 2018 przez Delbanka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 90cm na 14cm ????, foty słabe samemu przerąbane ????, szybka akcja buzi i pa pa ☺. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 90cm na 14cm , foty słabe samemu przerąbane , szybka akcja buzi i pa pa ☺.Brawo Jacek! Piękna gruba rybka! A notowania tej blaszki bardzo poszły w górę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wow,ładna torpeda Gratulacje dla łowcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Brawo Jacek! Piękna gruba rybka! A notowania tej blaszki bardzo poszły w górę! Notowania blaszki nie mogły pójść w górę. .Top został osiągnięty, jak tylko Jacek przedstawił rybkę. Ostatni mój wypad na szczupłe uratowała "rybka". Po przećwiczeniu kilku pudełek z przynętami Jacka blaszka tylko zadziałała! A z podbieraka delikatnie zapięta , bez dotykania ryba wróciła do domu . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jedna ta bez oczu dla kolegi i trzy o troszkę innym kształcie dla mnie wielkość 6.7cm u mnie to będzie pstrąg na ciężko lub troć na lekko ????. Od spodu oczywiście popaprane ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 A to taki cudak mi wyskoczył z pod młotka ????, taka trociówka 6.2cm 18g. Tak po najlżejszej linii oporu ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Cześć.A z aluminium będzie coś jeszcze.Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Cześć.A z aluminium będzie coś jeszcze.Pozdrawiam Andrzej.Pisz na priv ????, zobaczymy co da się zrobić ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie wiem jak to się stało ????, ale dziś zauważyłem że ja nie mam żadnej srebrnej wahadlowki na Troć ???? ????. Z wierchu ???? srebrny mat od spodu cyna oklepana kulką taki lekko ołowiany odcień ????. No i taki mały czerwony celowniczek ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jacek, daj spokój z tymi srebrnymi blachami. Chyba nie masz zamiaru wybrać się na kelty Przymierz się na morskie sreberka, bo czas na nie już niebawem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Jacek, daj spokój z tymi srebrnymi blachami. Chyba nie masz zamiaru wybrać się na kelty Przymierz się na morskie sreberka, bo czas na nie już niebawem Chętnie bym się wybrał na takie morskie łowienie ????, ale niestety nie zaryzykuję wchodzenia do tak zimnej wody ???? no chyba że na szczudłach będę brodził ????. Lepiej nie bo zaraz będzie coś łupać w krzyżu ????.Oj już coś zaczęło na samą myśl ????. Edytowane 14 Listopada 2018 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Wcale nie taka zimna... Przecież niezabezpieczony nie wchodzisz do wody, a z drugiej strony popatrz na morsów, którzy dają radę nie w takich warunkach a całkiem prawdopodobne, że i bóle w krzyżach im przechodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 No normalnie nie zgadnijcie ???? co to będzie. W sumie to sam jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie ???? bo w sumie to nie mam zabardzo z czego zrobić reszty ????. To ma 9cm 7.5g jest z blachy 0.5mm mosieznej no i właśnie nie wiem czy nie za cienka ????. CDN ???? albo nie nastąpi jeszcze nie wiem ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Jeśli nie masz pomysłu to w sumie mogłaby to być łyżka do zakładania butów. W ten otworek (a jest tylko jeden) można sznurek ozdobny dowiązać, jako zaczep na hak w przedpokoju. Piękny wzorek miałaby ta łyżka. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Iresta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi