Andrzej Stanek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Agresywny profil utopi ją na tyle by błysnąć w ślepia szczupaka. Na płytkie zarośnięte łowisko jak znalazł. Zawsze można plombę dołożyć. Jacek - mocny profil na "dupce" i pójdzie jak przecinak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Oj to podpowiem ???? to jest skrzydełko ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Oj to podpowiem to jest skrzydełko . Ja to lubię kitki obgryzać... Ciekaw jestem finalnego efektu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 No powiem tak szału nie ma ????, ale jak się ma tylko kawałek blaszki, kawałek kabla i kawałek drutu to za wiele nie da się wymyślić ????, jeszcze tylko jakąś kotwiczkę no i jakiś czerwony sweter gdzieś muszę znaleźć co by chwosta zrobić ????. Drut przez całość ???? 1.1mm ????. Tylko z tym czerwonym swetrem to mogę mieć problem ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Petarda Co Ty masz w tym swoim jeziorze, że taką blachę złożyłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Petarda Co Ty masz w tym swoim jeziorze, że taką blachę złożyłeś? Okonki ????????. Jeszcze na takie cuś nie łowiłem ????, a ciekawość nie daje spokoju ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (...)Drut przez całość 1.1mm .(...)Padłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Okonki .Jeszcze na takie cuś nie łowiłem , a ciekawość nie daje spokoju .To chyba te powyżej rekordu Polski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Alu 2mm i 3mm wielkość około 11cm, 12.5cm, 12.5cm, 15cm i 15cm ????. Jutro troszeczkę je muszę pomoczyć ????. Edytowane 16 Listopada 2018 przez jacek.hetflaisz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Pierwsze skojarzenie blaszki - to główka żółwia sępiego z delikatnie zaznaczonym karapaksem.Ten żółw to łowne zwierze, nie odpuści żadnej rybce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Oj to podpowiem to jest skrzydełko .A widzę, ze korci do eksperymentów! Jacek! Jak obrotówka uzyska skuteczność rybki, to się nie obrobisz ! Sztance i prasy wykombinujesz, a potem wykupisz cały KGHM z miedzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witaj JacekDzisiaj delbanki otworzyły martwą wodę dla wszelkich przynęt.Szczupak zameldował się pierwszy, tuż po założeniu Twojej przynęty. Blaszka położona na dno i w momencie poderwania -branie. Okonie waliły w nią, tylko swobodnie opadającą. Wszelkie inne próby prowadzenia nie dawały efektów.Dzisiejsze pasiaki niewielkie, ale ilościowo dopisały Pozdrawiam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witaj JacekDzisiaj delbanki otworzyły martwą wodę dla wszelkich przynęt.Szczupak zameldował się pierwszy, tuż po założeniu Twojej przynęty. Blaszka położona na dno i w momencie poderwania -branie. DSCN0013g35.jpg Okonie waliły w nią, tylko swobodnie opadającą. Wszelkie inne próby prowadzenia nie dawały efektów. 11.jpgDzisiejsze pasiaki niewielkie, ale ilościowo dopisały Pozdrawiam.Super, super, super ,dzięki ???? Ja tak lubię fotki z rybkami oglądać ☺ i tu poprawiłeś mi humor bo akurat jestem po wczorajszej przegranej, metróweczka przy łódce mi się wypieła ????????. Tak że dzięki wielkie za fotki ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Taki dzisiejszy na otarcie łez po wczorajszej przegranej ????, 39.5cm jak by nie mogło być te 5mm więcej????,ten na Rybkę 8cm były jeszcze trzy szczupaki ale każdemu trochę brakowało do forumowego minimum ????, zdjęcia też coś mi nie wyszły tylko te dwa jako tako się nadają. A na dodatek akumulatora zapomniałem naładować i nie było jak w trolingu popływać i mamuśki poszukać ????, pech to pech ???? ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wczoraj, taką rybkę, posłałem do wody.............................................. Z niezapiętą agrafką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 No Jacku gratuluję,konkretny pasiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (...)A na dodatek akumulatora zapomniałem naładować i nie było jak w trolingu popływać i mamuśki poszukać , pech to pech . Wczoraj, taką rybkę, posłałem do wody.............................................. Z niezapiętą agrafką To nie pech.To skleroza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 To nie pech.To skleroza Oooo też tak podejrzewałem że to to ????, tylko zapomniałem jak to się nazywało ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 A może jednak to pech ????, żeby aluminium pękło ????. To je amelinium cholerne ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zapewne wiesz, ale może jakiemuś czytelnikowi taka wiedza się przyda - aluminium jest, jak to się mówi, słabo kowalne. Im bardziej czyste (bez domieszek), tym bardziej kruche. Lepsze jest duraluminium, lecz pod tą jedną nazwą ukrywają się dziesiątki różnych stopów i trzeba każdy z nich osobno przetestować, by dobrać właściwy. Jest jednak pewien sposób, który był przez lata sekretem nielicznych wytwórców naczyń aluminiowych. Otóż jeśli lekko wykrępujemy dowolny kształt (tutaj blaszkę), a następnie odwrócimy wypukłość w drugą stronę, to teraz możemy dużo mocniej krępować, bez obawy o pęknięcie materiału. Powodzenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Aluminium to dziwny metal niby miękki a za razem nie miękki ????. Lekko z niego się nie robi a szczególnie ten o grubości 3mm. Ale jeszcze kilka sztuk dałem rady powyginać ????. 10cm, 12.5cm, jedna 13cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wymyśliłem sobie taką Delbanke wersia na jezioro do trolingu z ręki ????. 15cm 40g blacha miedziana 1mm. Na zdjęciu w towarzystwie małej Delbanki pstragowej ☺. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Do trola niezła jest ciekaw jestem przy wolnym prowadzeniu z ręki czy by dała radę ?A zapomniałem o wirówce , niezły kozak .Jak będziesz klepał coś w rozmiarze xxxl ta ja chętnie ustawię się w kolejce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nigdy nie używałem Morsów do łowienia Troci w rzece ????, a podobno są skuteczne ????. To zrobiłem takie trzy nie za piękne ale co tam ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jacku, Twoje Morsy 5 lubią także grube Bolenie...????Skuszony na tego, z pierwszego Twojego klepania pod moje wymogi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi