kondzio 77 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Nie no to juz biżuteria .Jacku no tylko bić???????????????? Edytowane 14 Grudnia 2018 przez kondzio 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzisiejsza robota, czasu dziś niestety niewiele i planu niestety nie wykonałem w 100% ????, jutro trzeba będzie to nadrobić ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Chyba wiosna niedługo ????, bo żaby wylęgają mi się na potęgę ????. Tylko jedna jakąś inna ????, żaba z łuskami nie wiem co to może oznaczać ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Chyba wiosna niedługo , bo żaby wylęgają mi się na potęgę . 20181218_095025_Richtone(HDR).jpg 20181218_095037_Richtone(HDR).jpg 20181218_095121_Richtone(HDR).jpg 20181218_095204_Richtone(HDR).jpg 20181218_095204_Richtone(HDR).jpg Tylko jedna jakąś inna , żaba z łuskami nie wiem co to może oznaczać . 20181218_095136_Richtone(HDR).jpgKolego, w ramach jednego rodzaju występują przecież różne gatunki. Ten akurat należy do grupy żab szorstkołuskowych. Wykazuje się wysoką pływalnością i żarłocznością kręgowców z rodziny ryb, w szczególności salmo salar i salmo trutta. Na marginesie, ładne stado zebrałeś w 2 dni Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Kolego, w ramach jednego rodzaju występują przecież różne gatunki. Ten akurat należy do grupy żab szorstkołuskowych. Wykazuje się wysoką pływalnością i żarłocznością kręgowców z rodziny ryb, w szczególności salmo salar i salmo trutta. Na marginesie, ładne stado zebrałeś w 2 dni Noooo dwa dni je zbierałem ????, a już ich prawie nie mam ????, no nie idzie ich upilnować spierdzielają mi gdzieś ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 A to mutant żaby ????, Delbanka ala ryba wersja z założenia na wodę stojąca coś około 10cm ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jacek - PIĘKNA!!! Blaszka w rzeczy samej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Rybcia miedź 1.5mm całe 9.4cm ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 W kwestii zbrojenia Delbanek u mnie wygląda to tak że kotwiczka jest zazwyczaj nie szersza niż szerokość blaszki w najszerszym miejscu a często jest nawet sporo węższa ????. Może komuś się przyda ta moja rada ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 To już ostatnie dwie Delbanki jakie zrobiłem przed świętami ????, to jedno a druga sprawa to czuję że się dopuściłem profanacji mojej Delbanki to już nie jest żaba ????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 czuję że się dopuściłem profanacji mojej Delbanki to już nie jest żaba ????????. Jak to nie... Do wyboru do koloru, nawet gabaryt bywa różny... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 W kwestii zbrojenia Delbanek u mnie wygląda to tak że kotwiczka jest zazwyczaj nie szersza niż szerokość blaszki w najszerszym miejscu a często jest nawet sporo węższa .Może komuś się przyda ta moja rada . 20181220_080405.jpg 20181220_080415.jpg 20181220_080428.jpg 20181220_080437.jpgA probowales pojedynczych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 To już ostatnie dwie Delbanki jakie zrobiłem przed świętami , to jedno a druga sprawa to czuję że się dopuściłem profanacji mojej Delbanki to już nie jest żaba .Przestań. Zarąbiste blaszki na choinkę. . Wbiłeś się w czas! Wesołych Świąt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak to nie... Do wyboru do koloru, nawet gabaryt bywa różny... Tylko mam Andrzeju wątpliwość.Na moje oko na zdjęciach nie ma żaby. Jedna ropucha i cztery kumaki. Żaby nie widzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Tylko mam Andrzeju wątpliwość.Na moje oko na zdjęciach nie ma żaby. Jedna ropucha i cztery kumaki. Żaby nie widzę Ropucha i cztery kumaki...Ale czy ryby o tym wiedzą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 A probowales pojedynczych?Pojedynczych nie próbowałem , ale możesz spróbować i daj kiedyś znać jak to działało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 No dobra ????, to niech to będzie żaba pryszczata nowo odkryty gatunek ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Powiem takMikołaj wcale nie ma tak na imię,tylko Jacek i nie mieszka w Laponii tylko w Gwiazdowie czyli wynika z tego że jest prawdziwym Gwiazdorem Wentyle zrobiły furorę w chacie , nawet stara kombinowała do czego je wykorzystać i podjęła próbę podwędzenia .Bardzo dziękuje Jacku Przepiękne prezenty A najlepsze że wcale nie trzeba po wieczerzy wigilijnej otwierać , tylko można wcześniej się cieszyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wszystkim tu zaglądającym i nie zaglądającym ???? życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i duuuużo prezentów pod choinką ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ja już dostałem, niebawem się pochwalę. Przy okazji Zdrowych i Pogodnych Świąt dla Ciebie Jacku i wszystkich Kolegów z Jerkbait. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, w gronie rodzinnym i przyjaciół. Oby Mikołaj vel Gwiazdor (byleby nie dziadek mróz) miał dla Ciebie Jacku i wszystkich z forum wiele upragnionych prezentów. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Delbanka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ostatni dzień klepania w tym roku????, i przyznaje się bez bicia dziś wziąłem się za podrabianie ale obiecuję że to się chyba ???? nie powtórzy ????. A tu z podrabianą ????. A tu na podrabianej ????, oj ???? to coś z tego będzie ????, jakieś młode mogą się narodzić z tego ☺. Powiem prawdę ????, to jest pierwsze podejście i będą następne ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ożesz Ty... Nie przeszkadzaj parce, niech się rozmnaża, bo warto takich cudów mieć więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Mogłeś chociaż ryjka nabic w przeciwną stronę, a nie takiego samego smutasa robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi