Franc Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Oj Jacek depczesz , depczesz po piętach .Już kiedyś napisałem że poniektórzy czują Twój oddech na plecach i widzę że zaraz się całkowicie zmieni .Co tu gadać jesteś niesamowity talent. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dlaczego podrabiana i tak na ciężko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dlaczego podrabiana i tak na ciężko ? Bo ta złota to nie moje dzieło ????, a ciężko bo to na szczupaka z dużej stojącej wody. Ta złota to dzieło znanego i cenionego Twórcy niestety już podobno nie robiacego wahadeł, dlatego na prośbę kolegi próbuję choć trochę odtworzyć pierwowzór ????. Gdyby Twórca je wykonywał nadal na pewno bym tego nie zrobił ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Kopiowanie to najwyższa forma uznania. Jeśli jest to jawne i prezentowane pod swoją własną marką, to nie widzę tu nic zdrożnego. Ba, jak w powyższym przypadku, może to być jedyny sposób na rozmnożenie ( ) unikatów. Więc nie ma co się zawstydzać, z dobrych wzorców należy czerpać i je powielać. Każdy autor pierwowzoru powinien odczuwać dumę, że jest inspiracją dla następców. Nikt z nas nie jest wieczny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dał się uprosić. Co prawda mosiądz byłby bardziej akuratny ale i tak jest OK. Jacek - mam kilka innych ciekawych wzorów... A tak na serio, "rybkę" mało co ostatnio przebija, przynajmniej na moim łowisku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dał się uprosić. Co prawda mosiądz byłby bardziej akuratny ale i tak jest OK. Jacek - mam kilka innych ciekawych wzorów... A tak na serio, "rybkę" mało co ostatnio przebija, przynajmniej na moim łowisku. Andrzeju będzie i mosiądz ????, tylko zakupy muszę na alll zrobić ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zacznę odwiedzać “pchli targ” w Bytomiu, tam pełno mosiężnych tac, imbryków, monstrancji... Nawet patyny nie będziesz Pan musiał robić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A to jeszcze wczorajsze z mojej "stajni"???? dla kolegi z forum na niedużą rzeczke pod okonia, szczupaka i inne gady ????. I taka jedna w sumie to niedokończona ale muszę przyznać że te podwójne łuki skrzelowe spodobały mi się i pewnie będę je często robił ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Bo ta złota to nie moje dzieło ????, a ciężko bo to na szczupaka z dużej stojącej wody. Ta złota to dzieło znanego i cenionego Twórcy niestety już podobno nie robiacego wahadeł, dlatego na prośbę kolegi próbuję choć trochę odtworzyć pierwowzór ????. Gdyby Twórca je wykonywał nadal na pewno bym tego nie zrobił ????.A czy twórca złotej jeszcze żyje? Jeśli to wyrób MSz, to niestety już więcej nie wyklepie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A czy twórca złotej jeszcze żyje? Jeśli to wyrób MSz, to niestety już więcej nie wyklepie...Krzysiek, wiesz coś więcej na temat MSz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tak. Popełnił samobójstwo. Nie do pomyślenia, gdyż był człowiekiem głęboko wierzącym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tak. Popełnił samobójstwo. Nie do pomyślenia, gdyż był człowiekiem głęboko wierzącym.Szok. Wiem, że chorował, ale nie wiedziałem o reszcie... Jacku, strasznie dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że z Twoim talentem i zapałem zabezpieczysz nam to, że będziemy mieć na co łowić szczupaki, pstrągi i trocie... Trzymam kciuki! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Szok. Wiem, że chorował, ale nie wiedziałem o reszcie... Jacku, strasznie dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że z Twoim talentem i zapałem zabezpieczysz nam to, że będziemy mieć na co łowić szczupaki, pstrągi i trocie... Trzymam kciuki! Tez się dowiedziałem nawet nie tydzień temu od osoby, która miała z nieżyjącym bliski kontakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tak. Popełnił samobójstwo. Nie do pomyślenia, gdyż był człowiekiem głęboko wierzącym. O cholera tego nie wiedziałem, wiedziałem tylko że miał problemy ze zdrowiem, przykra informacja dla mnie, choć Twórcy nie znałem jedynie ze słyszenia to i tak ta informacja mnie zszokowała. Szok. Wiem, że chorował, ale nie wiedziałem o reszcie... Jacku, strasznie dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że z Twoim talentem i zapałem zabezpieczysz nam to, że będziemy mieć na co łowić szczupaki, pstrągi i trocie... Trzymam kciuki! Wiesiu jestem jestem tu z Wami ????, i jest mi tu bardzo fajnie tak że nie planuje nigdzie odchodzić ☺. Ale powiem szczerze że po tej informacji strasznie się zadumałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Marek Szczęsny był jednym z bardziej rozpoznawalnych rękodzielników w świecie polskich błystek. Sięganie po jego wzory, przetwarzanie ich, łączenie z własnymi pomysłami to rzecz normalna, widać to od kilku lat, taka kolej rzeczy. Informacja którą podał Krzysiek @Krab zaskoczeniem, nie wiedziałem. Karawana idzie dalej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Nie znałem człowieka, ale doświadczyłem utraty kogoś bardzo mi bliskiego w podobnych okolicznościach. Może z tego powodu jest mi po prostu bardzo przykro. Cóż zachowajmy wzory Pana Marka dla przyszłych wędkarzy... Edytowane 31 Grudnia 2018 przez kasperek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Jakaś rozterka mnie "natchła" po tym newsie Pomyslalem zatelefonuję i sprawdze czy nr MSz-ta jest aktywny. Wybrałem, po 2 sygnałach, nagle głos- czesc Zbychu! Elegancko dla pewnosci zapytalem czy rozmawiam z człowiekiem czy z panem duchem. Okazalo sie że to nadal zwykły smiertelnik ma rece i nogi, posługuje sie głosem, nie telepatią.. zadne tam ciało astralne Wszystkich zbolałych i boleściwych żałobników, pograżonych w nieutulonym żalu i smutku, informuje że chłop żyje buduje dom na wsi, czuje sie swietnie i wyklepie jeszcze nie jedną blache. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez border river 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Czyli będzie jeszcze długo żył Byle szczęśliwie. Czego Jemu i nam wszystkim życzę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 fake news na Jerkbait? Oj Krzysiu... Jacku w Nowym Roku dużo Zdrowia i Czasu na klepanie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 fake news na Jerkbait? Oj Krzysiu... Jacku w Nowym Roku dużo Zdrowia i Czasu na klepanie!Dzięki Marcin wzajemnie wszystkiego dobrego . Kurcze trochę zgłupiałem po tych informacjach. Aż nie wiem co mam napisać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) To klasyczny biblijny przypadek:[…] był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez border river 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 To klasyczny biblijny przypadek:[…] był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się. I całe szczęście że ta historia tak się zakończyła. ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) fake news na Jerkbait? Oj Krzysiu...Hmmm dobrze ze Zbys zadzwoniłeś Info dostałem od kolesia co trzymał kontakt z MSz. Inna sprawa ze chciał mi ożenić 10 obrotowek... Może to część taktyki, by wyciągnąć jak najwiecej z ewentualnego dealu. Przepraszam za wprowadzenie w błąd kolegów. Nie takie miałem intencje. Jedno pocieszające. Będzie żył długo, jak to ujął kolega Woblery z Bielska Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Krab 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Na pożegnanie starego roku...Przetestowałem - ryb się nie uwiesił, blaszka zamiata jak rasowy wobler, słowem - miodzio... Szczupaki śpią, wkoło słychać gęganie, bobrów jak myszy w stodole. cdn. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jakaś rozterka mnie "natchła" po tym newsie Pomyslalem zatelefonuję i sprawdze czy nr MSz-ta jest aktywny. Wybrałem, po 2 sygnałach, nagle głos- czesc Zbychu! Elegancko dla pewnosci zapytalem czy rozmawiam z człowiekiem czy z panem duchem. Okazalo sie że to nadal zwykły smiertelnik ma rece i nogi, posługuje sie głosem, nie telepatią.. zadne tam ciało astralne Wszystkich zbolałych i boleściwych żałobników, pograżonych w nieutulonym żalu i smutku, informuje że chłop żyje buduje dom na wsi, czuje sie swietnie i wyklepie jeszcze nie jedną blache. Takie scenariusze lubię najbardziej - pełne zwrotów akcji i ze szczęśliwym zakończeniem! Wiwat!... Wiwat NOWY ROK!... ...Wiwat ...MY! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi