Andrzej Stanek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) To samo tylko stonowane pod wodą,dł - 103 mm, waga - 21 gram, jak widać z miedzi ci ona... dawało dzisiaj ostro zimnym wiatrem, "ryjo" jak dojrzały pomidor... Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Andrzej Stanek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Cudne żelazo.. oko maroko, ale brak ust i uśmiechu... Edytowane 31 Grudnia 2018 przez border river 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jakoś humor mi się poprawił ????. Tak więc czas na życzenia ????, zatem życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo pieniądzów ????, a najwięcej zdrówka bo to najważniejsze ????. Idę pakować sprzęcicho na jutro ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No dobra, nie wiem jak u Was ale ja nowy sezon rozpocząłem ????. Ten sezon dla odmiany rozpocząłem od pstragów bo tak to co roku tylko Trocie i Trocie do obrzydzenia ????????. Wiało lało ale się jakoś dało ????. Szału nie było, ale coś tam żaby gryzło ????. Było fajnie ????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Gratki Jacku, delbanka rządzi ????Pierwsza rybka widzę z wylęgarni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nowy Rok i delikatne zmiany ????, nie wiem czy zauważalne ????????. Wszystkie po około 10cm ☺. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jacek ????, Jacek ????, Jacek ????. . Tak trzymać !!!! ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jacek ????, Jacek ????, Jacek ????. PhotoPictureResizer_190102_112422355-1920x2560.jpg. Tak trzymać !!!! ????Trzymam ☺, trzymam ????. Miło popatrzeć jak żabki łowią ????. Cały czas do przodu ????, tylko czasu mało ????. A tu pokaże jak trzeba w pierwszym wygięciu wyklepać żabę może ktoś będzie chciał se zrobić żabkę ????. Czasami to jej nie idzie z kulki zdjąć ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Rybka też łowi ???????????? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Słabo coś mi idzie ????, ale powoli do przodu się posuwam ????. Takie pierwsze trzy delbanki na konkursa już mam ????, jak to mówią od ziarka do ziarka, coś odłożę ????. I kupiłem wreszcie trochę blachy mosieznej 1.5mm i na próbę walnełem ???? taką Delbanke prawie 16cm w maju będę testował ją na szczupakach ????. Idę dalej coś robić ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Rybka też łowi ???????????? 13985414_20190103_204324.jpgŁooo ???? , cholera ????. Super ☺ gratuluję ????. Jak ja to lubię ???? ????. I jak tu nie klepac tych blaszydeł ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 I jeszcze kilka takich na konkursa ????. A jutro na rybki ????☺. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) łooooooooooooooo skusiłeś się na karbowanki. Ładniusie. Na tą akcję "jerka" jak widzę to wyślesz paletę 100 kg Gdzie mi tam z 0,2 kg Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 To dla kolejnego kolegi z forum ???? który odważył się przygarnąć moje brzydale ????. Cieszy mnie to że brzydale mają coraz więcej zwolenników ????, tylko ma to taki mały skutek uboczny ???? troszkę paluszki mnie bolą i same zaległości się mnożą ???? ????. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jak mróz odpuści to trzeba je będzie przetestować. Teraz jest ponizej 10 stopni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jak mróz odpuści to trzeba je będzie przetestować. Teraz jest ponizej 10 stopni.A u mnie cały czas na plusie całe szczęście ???? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A u mnie cały czas na plusie całe szczęście ???? ????.Szczęściarz????Jak jechałem dzisiaj rano (około 8:00) do pracy, to nad Bugiem samochód pokazywał -15stopni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 U mnie róże zakwitły Plus dwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Następny zestawik dla następnego kolegi z forum ????. Osoby oczekujące na swoje zamówienia proszę o wyrozumiałość i cierpliwość ????, robię co mogę żeby się obrobić ????. Dooooobra idę klepać ????????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jak widać wpadłeś w trans. I tak trzymaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jeszcze takie na dobranoc ????, tylko zdjęcia troszkę przekłamują ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze takie na dobranoc , tylko zdjęcia troszkę przekłamują .Na dobranoc... Akurat. Jak tu teraz zasnąć? Jacek, podnosisz poprzeczkę baaaaaaaardzo wysoko! Jakość wykonania imponująca! BRAWO Mistrzu! Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Dokuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Pikne są pikne te twoje błyskotki Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jacku, wielkie dzięki za Twoją hojność, zwycięzcy naszych konkursów będą zachwyceni. Jak co roku, można na Ciebie liczyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jacku, wielkie dzięki za Twoją hojność, zwycięzcy naszych konkursów będą zachwyceni. Jak co roku, można na Ciebie liczyć. Cała przyjemność po mojej stronie ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi