Andru77 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Właśnie dotarły i do mnie. Kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to ja Wam pokaże prawdziwe piękno ????, widzicie je ????, no dobra nie widzicie ????????, a ja widzę to jest piękno którego nie widać ???? ale ono tu jest uwierzcie mi ????????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Rocznicowy zestaw pod polskie rękodzieło, m.in. wahadła Jacka - Kraag F Nano 9'6" 8-16lb 5-28g + TP z fotki.I jak tu usiedzieć do Maja... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Z takim sprzętem, to ty nad Bałtyk a nie tam ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja już mam dość ???? codziennie to samo ???? ????. Już mnie całe łapy bolą a nie tylko paluszki ????, ale żaby chyba już zakończyłem ????, chyba ????. Te ładniejsze napewno będą łowniejsze ????, więcej wędkarzy złowią bo ryb to już nie koniecznie ????. Ale jeśli oprócz ryb będą lepiej łowić wędkarzy to trzeba uznać że łowniejsze ????. A teraz zła wiadomość są to ostatnie żaby w dotychczasowej cenie ???? ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jacek a ta radosna gromadka jeśli nie ma gdzie się podziać to wiesz ten tego ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Z takim sprzętem, to ty nad Bałtyk a nie tam ..... Waldek - "tam" jest bardzo fajnym miejscem, drugi mój dom. W odwodzie jeszcze jeden TP, oba będą miały co robić. W realu TP SW 4000 nie jest znowu taki wielki i ciążki, normalny młynek pod męską dłoń. Mam Jackowe rybki w słusznych gabarytach, to pod nie SW... Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Andrzej Stanek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jacek a ta radosna gromadka jeśli nie ma gdzie się podziać to wiesz ten tego ... ????No właśnie ich już w sumie nie ma ????, może ze dwie trzy sztuki uda mi się przemycić do mojego pudełka ????. Ale ja by co to pisz na priv ☺ dorobi się ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Rocznicowy zestaw pod polskie rękodzieło, m.in. wahadła Jacka - Kraag F Nano 9'6" 8-16lb 5-28g + TP z fotki.I jak tu usiedzieć do Maja... Piękny zestawik Andrzeju ☺, śliczny ????. Od jutra cisnę brakujące blaszki do Twojego zestawu ????, na przyszły tydzień napewno będą u Ciebie ????, będziesz miał już jakieś zajęcie ???? pouzbrajać, poukładać to już prawie jak być na rybkach ja tam lubię takie zabawy w przygotowywania się do sezonu ????. Tyle zostało mi do zrobienia ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panie, toś Pan jest w lesie... Spoko, mam czas. A do maja nie wytrzymam, zamelduję się w lutym pod Trzema Koronami, taki zestaw trzeba przewietrzyć. Od dwóch dni szukam dobrego zdjęcia "klamki"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Ja już mam dość codziennie to samo . Już mnie całe łapy bolą a nie tylko paluszki ...Ale ja by co to pisz na priv ☺ dorobi się .Po prostu cud... Normalnie CUD!... A teraz zła wiadomość są to ostatnie żaby w dotychczasowej cenie .Ja chcę te najdroższe! Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panie, toś Pan jest w lesie... Spoko, mam czas. A do maja nie wytrzymam, zamelduję się w lutym pod Trzema Koronami, taki zestaw trzeba przewietrzyć. Od dwóch dni szukam dobrego zdjęcia "klamki"... Co to te Trzy Korony? I o jaką klamkę chodzi ☺? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Okolice Dunajca zdaje się ... Edytowane 10 Stycznia 2019 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Andrzeju czy Ty się wybierasz na Głowacice ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Za mocno powiedziane... W lutym chciałbym zaliczyć Dunajec w Sromowcach, oczywiście z kijem i wahadłami. Klamka to wahadło naśladujące pracą okaleczonego lipienia. Nazwa wywodzi się od kształtu klamki. fotki z netu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Hej, to są "mikroby" za lat kilka jak doczekają będą potworami dunajeckiej głębi. Fotki strzeliłem na Pucharze Głowatki, kilku z nas tam było... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ciekawe ile z tego drobiazgu dożyje "wymiaru"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jeszcze takie na dobranoc , tylko zdjęcia troszkę przekłamują . 20190108_213304_Richtone(HDR).jpg 20190108_213327_Richtone(HDR).jpg 20190108_213414_Richtone(HDR).jpg 20190108_213432_Richtone(HDR).jpg 20190108_213606_Richtone(HDR).jpg 20190108_213702_Richtone(HDR).jpg Piękna robota ... czuć w ręce jej każdy etap ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Chyba nie trza było zacząć tego tematu z Głowacicą ????, bo dostałem małpiego rozumu ???? i nie robie tego co trzeba ????. CDN ☺. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dobrze że tu nie zaglądają kobitki... https://www.olx.pl/oferta/bransoleta-bangla-resowia-CID87-IDxSa81.html#460b52291d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dobrze że tu nie zaglądają kobitki... https://www.olx.pl/oferta/bransoleta-bangla-resowia-CID87-IDxSa81.html#460b52291d Andrzeju kupuj zrobimy z tego klamkę ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mini rybka dzisiaj dała garbuska ponad 40cm i małego klenika Gumki nic nie dały Zapomniałem aparatu i fotki telefoniczne 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mini rybka dzisiaj dała garbuska ponad 40cm i małego klenika Gumki nic nie dały Zapomniałem aparatu i fotki telefoniczne 20190111_141016.jpg 20190111_140800.jpg 20190111_140833.jpg 20190111_142857.jpgSuper cieszę się i gratuluję ☺, ale jak ją zeżarł ☺ ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Fotograf ze mnie do .... ????. W klamke to za bardzo nie wieże ale może być jako brelok do kluczy jak by co ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wygląda BARDZO APETYCZNIE siostrzyczki także!!! Jacek - jak masz taką gołą surową to w wolnej chwili weź blaszkę, kleszcze i młotek. Rzeka o dobrym uciągu podpowie co i jak. Miałem kiedyś bardzo znane blaszki z dedykacją "głowacicowe", po kilku rzutach trzeba było klepać na dunajeckich kamieniach... Jak się trafiła taka co drobnice do brzegu ściągała swoim migotaniem to przy zaczepie ryzyko kąpieli nie było straszne... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi