jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Wygląda BARDZO APETYCZNIE siostrzyczki także!!! Jacek - jak masz taką gołą surową to w wolnej chwili weź blaszkę, kleszcze i młotek. Rzeka o dobrym uciągu podpowie co i jak. Miałem kiedyś bardzo znane blaszki z dedykacją "głowacicowe", po kilku rzutach trzeba było klepać na dunajeckich kamieniach... Jak się trafiła taka co drobnice do brzegu ściągała swoim migotaniem to przy zaczepie ryzyko kąpieli nie było straszne... 38.jpg 39.jpgAndrzeju patrząc na tą wodę wierze że Delbanka da rade ????.Szczególnie w Twoich rękach ????. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Postaram się jak mogę. Panowie z fotki i nie tylko, kto chętny w lutym na zimowy Dunajec, Pieniny, Sromowce... Przetestujemy głowacicową Delbankę. Październik 2010, Głowacicowy Zlot Jerkbait - "boisko" Dunajec. Z tego co pamiętam to tam padła jedyna zlotowa głowatka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Taki rekodzielnik to rozumiem. Wczoraj Andrzej wspomina o klamce, dziś już powstał jakiś zarys projektu. Trochę prób na wodzie i kto wie może z tego bedzie kiler na glowatki (i nie tylko). Trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 No i tak się nakręciłem przez te Głowacice że jeszcze jedną zrobiłem ????,a cały plan na dziś nie wykonany ????. Te trzy kształty powstały dziś są węższe od dotychczasowych Delbanek tak że jutro musze je sprawdzić w mojej rzece ????, Głowacicy raczej nie złowię ????. 11.2cm 26g 11cm 23g 8.5cm 16g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Bardzo ładna kolorystyka! Piękne będą po kilku wypadach, pojawi się patyna, marmurkowe melanże, szlachetne otarcia i rysy. Muszę sobie jakieś drewniane pudło namotać, taki folk. Versus jest praktyczny, no ale... Po farbach lub na farby w zaopatrzeniu dla artystów można coś znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Widzę , że szykuje się wabik bez którego nie można się obejść .Sanowe mogą tez w nich posmakować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Bardzo ładna kolorystyka! Piękne będą po kilku wypadach, pojawi się patyna, marmurkowe melanże, szlachetne otarcia i rysy. Muszę sobie jakieś drewniane pudło namotać, taki folk. Versus jest praktyczny, no ale... Po farbach lub na farby w zaopatrzeniu dla artystów można coś znaleźć. Piękne,świeżutkie,dziewicze.Nie potrzebują żadnego pudełka.Czekają na nie w Dunajcu moje D.A.Mowskie Heintze.Będzie zacięta walka o panienki.Kawalerów zostawiłem tam z pół wiaderka, a ich tylko kilka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piękne,świeżutkie,dziewicze.Nie potrzebują żadnego pudełka.Czekają na nie w Dunajcu moje D.A.Mowskie Heintze.Będzie zacięta walka o panienki.Kawalerów zostawiłem tam z pół wiaderka, a ich tylko kilka. Gdyby podsumować ilość zostawionych przynęt w Dunajcu na przestrzeni lat jedno wiadro było by zbyt mało. To doświadczenie nauczyło mnie nie wrzucać wabia byle gdzie, spławiać w górnej części nurtu. W odpowiedniej porze drapieżnik i tak wychodzi z ukrycia, buszuje w czystej toni. Przed stratami trudno się ustrzec jest to górska woda, można jednak zminimalizować tam gdzie to możliwe. Heintz to dobra blaszka, kiedyś używałem polskiego Pirata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wstawiłem trzy filmiki na Youtube pt. Jacek Hetflaisz wahadlowka Delbanka na Głowacice Z tym że nie potrafię nadal wstawić ich tu ????. Ja ktoś mnie wyręczy to będę wdzięczny ????. Coś tam widać ale operator kamery (telefonu )to też ze mnie kiepski, a tu jeszcze w prawej ręce telefon a lewą ręką obsluga wędki mi nie wychodzi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Chyba lepiej będzie wkleić link do kanału:https://www.youtube.com/channel/UCfXsJQ4_ygbr_na5GPe2sJg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Jak "jebnie" to ino prąd przez palce u nóg przejdzie...???????? Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Andrzej Stanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wstawiłem trzy filmiki na Youtube pt.Jacek Hetflaisz wahadlowka Delbanka na GłowaciceZ tym że nie potrafię nadal wstawić ich tu .Ja ktoś mnie wyręczy to będę wdzięczny .Coś tam widać ale operator kamery (telefonu )to też ze mnie kiepski, a tu jeszcze w prawej ręce telefon a lewą ręką obsluga wędki mi nie wychodzi . Mówisz - i masz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Dziękuję wszystkim za pomoc jesteście kochani .Ogólnie jestem teraz na rybkach ale narazie rybki mnie olewają to kręcę filmiki a zimno jak cholera .Wstawiłem jeszcze jeden filmik pt Jacek Hetflaisz wahadlowka Delbanka na pstraga 6g A teraz idę łowić . Edytowane 12 Stycznia 2019 przez woblery z Bielska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Uffff ???? lekko nie było ????. Ładne kilka godzin mi to zajęło ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Miodzio Panie MAJSTER!!! Zajebiste!!! I to w dobrym momencie bo mam chandrę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Aż mi się gęba śmieje. Jadę po kółka łącznikowe i najlepsze kotwiczki jakie mają w sklepie. I co nam więcej do szczęścia potrzeba. Muszę koniecznie fotki pokazać Małżonce, lubi biżuterię... Ciekawy dzień się zapowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jeszcze szybciutko zrobiłem kopie Delbanki Głowacicowej ????, tak aby mieć na wzór, mam nadzieję że się przyda. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Prezentują się świetnie, aż chce się je mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 DOTARŁY w rekordowym czasie. Sytuacja wymaga mocnej kawy. Piękne, przewróciły cały porządek dnia.Jacek Twoje Delbanki wersja Dunajec w swojej formie są jak modelka na wybiegu - smukłe, pełne temperamentu, przyciągają oko.Klamka - oby do skarbca miedzianej krainy... bomba!!! Musze ochłonąć... DUŻY PLUS dla POCZTY bo ostatnio traciłem nadzieję, gdyby listonosz był kobietą dostał by buziaka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Z tego wszystkiego - emocje, zapomniałem. WIELKIE DZIĘKI za WSZYSTKO!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zabierzcie mu ten młotek.Jacka blachy klasa sama w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja pierdziu ????, Andrzeju ja tam chyba nie napisałem na kopercie w Twoim adresie ulicy i numeru ????????, szok, to chyba z pośpiechu ????. Dobrze że już na miejscu ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja pierdziu ????, Andrzeju ja tam chyba nie napisałem na kopercie w Twoim adresie ulicy i numeru ????????, szok, to chyba z pośpiechu ????. Dobrze że już na miejscu ????????.Listonosz jasnowidz ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Albo ma zawsze odpaloną 1 blaszkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 To tak dla kolegów którzy czekają na swoje blaszki ????, cały czas walczę tylko czasu ostatnio bardzo mało ????, i mam opóźnienia niestety ????. Ale o każdym pamiętam ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi