Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ta blaszka z tych trzech filmików w wodzie stojącej też będzie tak śmigać?Jak tak to ją ją widzę nie na głowatki a moje gliniankowe kapryśne szczupłe.

W wersji z blachy 1mm jest na to szansa ????.

I tu wypadało by spytać się Andrzeja jak wypadła właśnie taka Delbanka w wersji na wodę stojąca ????.

Ja osobiście testowałem tylko taką Delbanke w wersji trolingowej coś około 15cm testy niestety miały miejsce w końcówce sezonu dosłownie jeden wypad na jezioro i do tego rybki nie były aktywne tak że ciężko stwierdzić jak z łownością ale wodę mieszała nieźle ????.

W tym roku od maja testy na poważnie.

Według mnie jest to praca wobleropodobna takie mocne V tak to się chyba nazywa ????.

• Like 3

Widzę Jacku, że piep...ąłeś robotą i zająłeś się klepaniem bez końca. Teraz jak jeszcze pokażą się nowe "pomysła"  to już od kowadła nie odejdziesz nawet na ryby.  :lol:  Szkoda, bo myślałem, że gdzieś wyskoczymy  ;)  ,  

Super te blachy w nowych wydaniach.  :)

• Like 3

Widzę Jacku, że piep...ąłeś robotą i zająłeś się klepaniem bez końca. Teraz jak jeszcze pokażą się nowe "pomysła"  to już od kowadła nie odejdziesz nawet na ryby.  :lol:  Szkoda, bo myślałem, że gdzieś wyskoczymy  ;)  ,  

Super te blachy w nowych wydaniach.  :)

Eeeee no nie, tak nie będzie ????, u mnie iść na rybki to rzecz święta ????, a młotek i kowadło kiedyś napewno wypi...pindole ????.

• Like 3

Ten ostatni zrobiony model blaszki który miał łowić Trocie upodobały sobie dziś pstrągi ????. Myślę że blaszkę tą brały za intruza bo było sporo puknięć, stuknięć i odprowadzeń pod same nogi.A blaszka nie mała około 7cm 20g.

post-65453-0-94584100-1548017753_thumb.jpgpost-65453-0-07209900-1548017786_thumb.jpg

• Like 10

Wiesiek, nie marudź, bo sam nie wiesz czego chcesz  :)  Zrób mi taką a taką.... Kija ode mnie do dziś dnia nie odebrałeś  ;)  

Nie przejmuj się Jacku, bo kolega niezdecydowany jest  :lol:  

Oczywiście musiałeś tego kija w mrowisko wetknąć Arturku!... :D

• Like 3

Wiesiek, nie marudź, bo sam nie wiesz czego chcesz  :)  Zrób mi taką a taką.... Kija ode mnie do dziś dnia nie odebrałeś  ;)  

Nie przejmuj się Jacku, bo kolega niezdecydowany jest  :lol:  

Oczywiście musiałeś tego kija w mrowisko wetknąć Arturku!... :D

Jako, że bruździmy Jackowi w wątku, mus wyjaśnić, że mężowie tego wątku wielkiego serca i miłosierni są!...

A skoro tak, to zaprawdę powiadam Wam, że i Kolega Delbanka w szlachetności swojej obdarować mnie niegodnego raczył

i oręż na klenie dla mnie przygotował a ja nie odebrałem, bo w skromności swojej i w podzięce dla Niego jedynie ofiarę z mirry i kadzidła złożyć mogłem (złoto przetraciłem jak panna nieroztropna)... Ale jakby kto ciekaw pytał, to najlepsze wino na imprezie od początku do końca serwować będę! :D

• Like 4

Już jadą do mnie  :D .

• Like 2