Zybi81 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jeszcze trochę i Jacek zacznie z blachy woblery klepać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 I pieniądze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ach muszę się troszkę z Wiesiem podroczyć , będę tak po troszkę mu robił tak od ziarka do ziarka .7 i 8cm.Mhmmm!... Tak po BOŻEMU... Znaczy się: BOSKIE są! ...Byle do maja! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Mhmmm!... Tak po BOŻEMU... Znaczy się: BOSKIE są! ...Byle do maja! Wiesiu do maja ????, nie nie.... tak długo nie mógłby bym Cię dręczyć ????, wkrótce będą ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wiesiu do maja , nie nie.... tak długo nie mógłby bym Cię dręczyć , wkrótce będą .Kamień z serca!... Nie wiem jak z tym tematem u Was Chłopaki, ale mnie zawsze bardzo cieszą te wszystkie nowe wędkarskie zabawki! Żona natomiast w najlepszym wypadku kiwa z politowaniem głową, ale co ona może o tym wiedzieć... - Przecież jest dorosła... Jak MY będziemy tacy dorośli, to kto wie!... Może wówczas przestanę zabierać blaszki np. na wywiadówkę, albo niedzielną mszę... Ostatnio Jackowa Rybka spadła mi podczas mszy na deski pod chórem... Ale cicho się zrobiło... Wszyscy się patrzyli... Ja się oglądałem z oburzeniem i przydeptywałem blaszkę, żeby jej widać nie było, ale żony nie oszukam... Wiedziała, że to ja i do poobiedniej kawy OBRAŻONA była... Któż nadąży za nimi... Myślę, że żal jej było tej Jackowej Rybki!... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A to zestawik taki egoistyczny ????, bo wszystko dla mnie ????. Wielkość od 5.8cm do 7cm waga od 9g do 19g, blacha mosiezna 1.5mm i 2mm ????. Będę pstrągi nimi denerwował ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) A to zestawik taki egoistyczny , bo wszystko dla mnie .Tee egoista!... Nie bądź taki samolub! Tę chciałbym i tę 19g... Proszę... PrOsZę! PROSZĘ!!! Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tee egoista!... Nie bądź taki samolub! Tę chciałbym i tę 19g... Proszę... PrOsZę! PROSZĘ!!! post-65453-0-49961500-1548189453 (1).jpgWiesiu !!!????, uspokuj się są Twoje ????. Rozumiem Cię, ???? ja jak byłem mały gdy z mamą przechodziłem np kolo kiosku "Ruchu" (kiedyś takie były ???? ) i jak zobaczyłem jakaś zabawkę w nim to kładłem się od razu na chodniku i darłem się jak by mnie ze skóry obdzierali ????, ja tego nie pamiętam ale z opowieści mamy wnioskuję że działało ????????. A co do tej rybki co to Ci się sama pogieła co mi opowiadaleś wcześniej ????, to już wiem jak to się stało ????. No dobrze to powiadasz 19g i ta zaznaczona to chyba 15g , ok są Twoje tylko pamiętaj że to są blaszki na rzekę a nie na mszę do kościoła ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Wiesiu !!!, uspokuj się są Twoje .Rozumiem Cię, ja jak byłem mały gdy z mamą przechodziłem np kolo kiosku "Ruchu" (kiedyś takie były ) i jak zobaczyłem jakaś zabawkę w nim to kładłem się od razu na chodniku i darłem się jak by mnie ze skóry obdzierali , ja tego nie pamiętam ale z opowieści mamy wnioskuję że działało .A co do tej rybki co to Ci się sama pogieła co mi opowiadaleś wcześniej , to już wiem jak to się stało . No dobrze to powiadasz 19g i ta zaznaczona to chyba 15g , ok są Twoje tylko pamiętaj że to są blaszki na rzekę a nie na mszę do kościoła .Ach!... Ach!... ...Ale po kolanach na pielgrzymkę w podzięce MOŻE się kiedyś wybiorę ...do Gwiazdowa! Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Wieśku, trzymam za słowo i Jackowi, kiedyś przypomnę. Nie tłumacz mi, że podkreśliłeś MOŻE. Mus przyjść na kolanach i tyle w temacie Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Klabanki pstrągowe od Jacka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Klabanki pstrągowe od Jacka klabanki.JPGMateusz powiem Ci tak potraktuj je jako eksperymentalne ???? dziwadła , ja chwilę próbowałem moczyć w rzece i jak dla mnie blaszka jest dość trudna do opanowania taka porąbana praca że szok ????, ale może w sprawnych rękach i odpowiednim miejscu może zadziała ????. Osobiście wolę Delbanki tą wystarczy wrzucić do wody i ona już sama daje rade nie potrzebuje jakiejś wielkiej animacji z mojej strony . ☺ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Te DELBANKI to mi spać już nie dają chyba muszę sobie jakąś rzeczke poszukać żeby móc spróbować swoich sił z tymi cudami ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Te DELBANKI to mi spać już nie dają chyba muszę sobie jakąś rzeczke poszukać żeby móc spróbować swoich sił z tymi cudami ????No mi też te Delbanki coś spać nie dają ????, ciągle mi się śni że cały czas je klepie i klepie i klepie ???? ???????? , a później się budzę i cholera znowu je klepie ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ???????????? Tobie się Jacku nie dziwię ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dwie nowe Delbanki nowy lekko zmieniony kształt takie smuklejsze wychudzone żaby 5.6cm 6g blacha 1.2mm 5.8cm 7g blacha 1.2mm Żaby dla mnie!!!!???? Rybki nie dla mnie ????. Niedługo mogę mieć naprawdę koszmary ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Co by nie powiedzieć, to ciągle Jacku rozwijasz swoje rzemiosło. Nie chwalę zbyt często, bo boję się na drugi dzień zaglądać do skrzynki pocztowej . Bardzo ładnie i apetycznie wyglądają rybki, a Delbanki jak to Delbanki - same żaby . I widzę, że trochę ruszyłeś temat klamek. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Co by nie powiedzieć, to ciągle Jacku rozwijasz swoje rzemiosło. Nie chwalę zbyt często, bo boję się na drugi dzień zaglądać do skrzynki pocztowej . Bardzo ładnie i apetycznie wyglądają rybki, a Delbanki jak to Delbanki - same żaby . I widzę, że trochę ruszyłeś temat klamek.Dzięki Sławku ????, klamkę to tak dla odmiany od czasu do czasu mogę zrobić, ale jest to trudna blaszka pod względem uzyskania ciekawej pracy choć ta wieksza którą zrobiłem ostatnio miała przy odpowiedniej prędkości prowadzenia ciekawą pracę było to zachowanie które przypominało konającą rybkę ciężko to nawet opisać ale coś w tym ciekawego było myślę że w odpowiednim miejscu i czasie w odpowiednich rękach może łowić ????. A co do Rybek to te można robić jak się chce błyszczące malowane to szczupakom i okoniom nie przeszkadza a Delbanka niestety musi być troszkę brzydka ????, na błyszczące i kolorowe zabardzo pstrągi nie chcą brać a na te brzydale to jak najbardziej ????. A z tą skrzynką to nie przesadzaj ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Tak to widzę oczami wyobraźni Zawsze to dwie możliwości podpięcia agrafki . A co z tego wyjdzie - zobaczymy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 P1240711.JPG Tak to widzę oczami wyobraźni Zawsze to dwie możliwości podpięcia agrafki . A co z tego wyjdzie - zobaczymy A tak to nie próbowałem ????, ja tylko tak tradycyjne z jedną i z dwoma kotwiczkami próbowałem ????, i agrafkę z przodu na tej niby głowie tylko dawałem. Tak że próbuj i dawaj znać ???? co z tego wyszło. ????. A jak będzie lipa to nic nie pisz bo będzie wstyd ???? jak cholera ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć Jacku.Nie było mnie trochę czasu ale widzę że bez zmian.Caly czas na najwyższym poziomie????????Jacku jest coś wolnego w pudełku na pstrunie? ????No przecież jak widzę te fotki powyżej to się nie mogę powstrzymać. I tak sobie myślę a co się mam źle czuć jak wolę dobrze???? Edytowane 24 Stycznia 2019 przez kondzio 77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 No i co znowu to samo ????, a jutro znowu to samo będzie ????. Delbanki delbanki delbanki ocipieć idzie ????????. ???????? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 A to jeszcze taka jedna żeby mi się żaby w nocy nie śniły ☺. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 A to jeszcze taka jedna żeby mi się żaby w nocy nie śniły ☺.Ja pier....! Ale ślicznotka! ...Szkoda, że nie zdążyła na dyliżans, który już zmierza do mojego fortu!... Będziesz musiał Jacku katalog modeli stworzyć, żebyśmy sobie mogli z niego wybierać... W tym zachwycie nad kolejnymi, pojawiającymi się modelami i chaotycznych strzałach, którą blaszkę szybko wybrać dla siebie, to omal się nie postrzeliłem w duży palec u nogi!... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak to widzę oczami wyobraźni Zawsze to dwie możliwości podpięcia agrafki . A co z tego wyjdzie - zobaczymy /fotka z telefonu/ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi