jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Jacku, zdecydowanie za często przyznajesz sobie nagrody pocieszenia a Koledzy czekają na blachy. A to niby co ????? Że ja to od macochy czy co ???? na kapsle od butelek mam łowić ????????. No dobra jestem w trakcie realizacji projektu żagielek ????, to na kapsle nie będę łowił ????. Piękne to to nie jest ale działa ????????. Edytowane 25 Lutego 2019 przez jacek.hetflaisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 na kapsle... to jest dopiero kierunek, musisz nam to zaprezentować jak już obmyślisz koncepcję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) No dobra jestem w trakcie realizacji projektu żagielek , to na kapsle nie będę łowił .Piękne to to nie jest ale działa . Piszę się na to! Ale nie wiem, czy dobrze robisz chwaląc się tym patentem? Będzie mniej zamówień Jak będzie działac tak, jak Twoje blachy, to zaczynam się martwić . Edytowane 25 Lutego 2019 przez AN05 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jak to mówią ????, gdzie patyki tam wyniki ????. Dlatego też jestem zwolennikiem łowienia z zapasem mocy ☺. 20190223_141403.jpg 20190223_140742.jpg 20190223_141011.jpg 20190223_141602.jpg ale czad ????jakie to rejony? Latem bym odwiedził ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 ale czad ????jakie to rejony? Latem bym odwiedził ????Zapraszam ????, Wieprza sporo poniżej Korzybia ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Piszę się na to! Ale nie wiem, czy dobrze robisz chwaląc się tym patentem? Będzie mniej zamówień Jak będzie działac tak, jak Twoje blachy, to zaczynam się martwić .Żagielek to nie jest mój patent ????, to często robiony i używany wyczepiaczy na rzekach pomorza, a kto go pierwszy wymyślił to nie mam pojęcia. Działać działa ☺, a każdy kto go zrobi to na pewno zrobi go po swojemu ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Leżały wycięte już kilka dni to trzeba było dokończyć te małe gołodupce ????. To to szybko na agrafkę i do wody oglądać nie ma co ????, wersia użytkowa do łowienia ☺. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Można powiedzieć że to takie ostatnie krowy z obory ????, sytuacja robi się bardzo nieciekawa wszystko wskazuje na to że czasu na klepanie będę miał niewiele ????, czas pokaże jak to będzie ale zapowiada się nie ciekawie. I w tej chwili nie wiem czy będę robił coś na zamówienie bo nie będę mógł obiecać na kiedy coś uda mi się zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem będzie wystawianie na giełdzie tego co uda mi się jakoś zrobić ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jacek, a gdzie blachy z kapsli Nie chowaj się teraz z w cień, bo to co najlepsze przed Tobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Można powiedzieć że to takie ostatnie krowy z obory , sytuacja robi się bardzo nieciekawa wszystko wskazuje na to że czasu na klepanie będę miał niewiele , czas pokaże jak to będzie ale zapowiada się nie ciekawie. I w tej chwili nie wiem czy będę robił coś na zamówienie bo nie będę mógł obiecać na kiedy coś uda mi się zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem będzie wystawianie na giełdzie tego co uda mi się jakoś zrobić . 20190228_092528.jpg 20190228_092538.jpg 20190228_092606.jpg 20190228_092625.jpg 20190228_092713.jpgJacku łapka w gore ze względu na piękny wykon jak zwykle zresztą . A z ograniczeń czasowych to mnie zaniepokoiłeś Edytowane 28 Lutego 2019 przez kondzio 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Troszkę mnie poniosło w tym ostatnim poście ????, tak że nie zwracajcie na niego uwagi ????, sytuacja skrzydła mi podcieła i to był chyba taki krzyk rozpaczy ????????. Nie dam się ????, może mnie ale i tak będę klepał ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No wróciłeś Piękne te listki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No wróciłeś Piękne te listki.Przecież ja nigdzie nie odszedłem ????, i nie zamiaruje odchodzić ????, jedynie mogę rzadziej wstawiać jakieś fotki jak nie będzie co wstawić ????, ale raczej tak nie będzie ????, bo żona mówi mi że ja jestem już chyba uzależniony od jerkbaita ????. A listki zrobiłem z odpadków blachy 2mm tak że są małe ale dość ciężkie ☺. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Można powiedzieć że to takie ostatnie krowy z obory ????, sytuacja robi się bardzo nieciekawa wszystko wskazuje na to że czasu na klepanie będę miał niewiele ????, czas pokaże jak to będzie ale zapowiada się nie ciekawie. I w tej chwili nie wiem czy będę robił coś na zamówienie bo nie będę mógł obiecać na kiedy coś uda mi się zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem będzie wystawianie na giełdzie tego co uda mi się jakoś zrobić ????. 20190228_092528.jpg 20190228_092538.jpg 20190228_092606.jpg 20190228_092625.jpg 20190228_092713.jpgJacku , skąd wiedziałeś ???? że takie "cuda" mi się przydadzą. ????????????Kolorki "zacne" ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jacku , skąd wiedziałeś ???? że takie "cuda" mi się przydadzą. ????????????Kolorki "zacne" ????.To jest jednym słowem klasyka pstragową bez fajerwerków bo prostota rządzi????, kto już się o tym przekonał ten wie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A już miałem dzwonić do TVN UWAGA w twojej sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Małymi kroczkami ale coś daje się zrobić ????. Może to być dziwne ale te duże delbanki są dla mnie najtrudniejsze do nadania odpowiedniego wygięcia ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jacku, już mam pomysł na dalszy kierunek Twojego rozwoju . Mam nadzieję, że nie masz za złe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jacku, już mam pomysł na dalszy kierunek Twojego rozwoju . Mam nadzieję, że nie masz za złe .Czuję jakiś podstęp ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nic z tych rzeczy? . Tylko tego raczej do pracy nie zabierzesz, chociaż kto wie ? . Nie chciałbyś poćwiczyć malowania całych wahadełek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nic z tych rzeczy? . Tylko tego raczej do pracy nie zabierzesz, chociaż kto wie ? . Nie chciałbyś poćwiczyć malowania całych wahadełek? Takie cuda zapaćkać lakierem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Takie cuda zapaćkać lakierem Andrzeju, ale jakie cuda można namalować . Wiem, że to dla "złomiarzy" profanacja, ale ile nowych wzorów, niepowtarzalnych może powstać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nic z tych rzeczy? . Tylko tego raczej do pracy nie zabierzesz, chociaż kto wie ? . Nie chciałbyś poćwiczyć malowania całych wahadełek? Mówiłem że to podstęp ????, tu były jakieś zdjęcia albo coś takiego? Bo ja nic nie widzę ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Mówiłem że to podstęp , tu były jakieś zdjęcia albo coś takiego? Bo ja nic nie widzę . To miała być tak długa pauza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Tak dziś na szybko ????, a co do malowanych wahadełek to ja raczej jestem stary złomiarz ????, malować nie umiem ????, nie potrafię ????, nie chcę ????, nie mogę ????, chce żeby były takie jakie są ????. Ogonek, jakieś kropeczki od czasu do czasu mogę zrobić ????, więcej nie chce ????. Edytowane 5 Marca 2019 przez jacek.hetflaisz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi