Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dziś na szybko , a co do malowanych wahadełek to ja raczej jestem stary złomiarz , malować nie umiem , nie potrafię , nie chcę , nie mogę , chce żeby były takie jakie są .

Ogonek, jakieś kropeczki od czasu do czasu mogę zrobić , więcej nie chce .

attachicon.gif 20190305_211759.jpgattachicon.gif 20190305_211808.jpgattachicon.gif 20190305_211816.jpgattachicon.gif 20190305_211846.jpg

Szacun :) . Też tych bym nie malował, im już nic nie pomoże  ;)  :lol:

• Like 2

Jacku, te ostatnie delbanki są super. Taki fajny fosforobrąz. 

Arturze nie bądź taki ortodoksyjny  ;) . Wyobraź sobie jackową delbankę pomalowaną na zieloną żabę albo na śliza bądź głowacza. Czyż nie wyglądałyby apetycznie ?  ;)  

• Like 2

Sławku, to nie orto coś tam...  :lol:   Jacek napisał: jestem stary złomiarz , malować nie umiem , nie potrafię , nie chcę , nie mogę , chce żeby były takie jakie są .

Co do starego to się nie zgadzam, a reszta to czysta prawda. 

Poza tym teraz  trza pojeździć na rybki i wypróbować nową tajną broń  ;)

• Like 3

Tak na zachętę  ;) .

attachicon.gif ezi.jpg     attachicon.gif ito-craft-emishi-spoon-set1.jpg

O je ny????, Sławku jeszcze brzydsze od moich ????????????.

Żartuje Sławku ????, ładne ale to masówka, a u mnie to skromne hand made ????, i niech tak zostanie ☺.

• Like 5

A ja się pytam czy to na pewno aluminium i czym to pomalowałeś?

To je naprawdę amelinium ????, wiem że tego się nie maluje ????, ale ja troszkę pomalowałem a co mi tam ????.

Trochę farby , trochę lakieru do paznokci ????, trzyma ja cholera ????.

• Like 3

Odnoszę wrażenie, że codziennie, nawet w święta, masz dostawę "żelastwa"  ;)  :lol:  chyba, że to był wczorajszy prezent na Dzień Mężczyzny  :lol:  :lol:  :lol: .

Sławku wystarczy mieć oczy szeroko otwarte ???? i dobrze się rozglądać wokół siebie to zawsze coś przydatnego z żelastwa idzie upolować ????, a prezenty to zazwyczaj muszę sobie robić sam ???? ????.

A to dalsza część amelinium ???? w nowym wcieleniu.

2×13cm alu 3mm

12.5cm alu 2mm

2×9.5cm alu 2mm

I już mam dość amelinium ????, paskudne ono jest w obróbce ????.

post-65453-0-03976400-1552387005_thumb.jpgpost-65453-0-32736200-1552387017_thumb.jpgpost-65453-0-82331600-1552387029_thumb.jpgpost-65453-0-63950100-1552387040_thumb.jpg

• Like 14

Sławku wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i dobrze się rozglądać wokół siebie to zawsze coś przydatnego z żelastwa idzie upolować , a prezenty to zazwyczaj muszę sobie robić sam .

Jacku rozglądam się, próbuję coś wyszukać dla Ciebie. Nie udaje mi się. Albo źle patrzę, albo chodzisz przede mną  ;)  :lol: .

A malowanko coraz ładniejsze  :) . Jeszcze trochę a nie spostrzeżesz się, że całą pomalowałeś ;) .

Edytowane przez Banjo
  • Like 4