russian80 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Reszte wykonal russian Generalnie ja nie zakladam kółek z przodu..w glowie mi się ubzdurało ze ryba to widzi Edytowane 12 Maja 2019 przez russian80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Reszte wykonal russian Generalnie ja nie zakladam kółek z przodu..w glowie mi się ubzdurało ze ryba to widzi Te na zdjęciu po prawej to wiem że Twoje ????, tylko nie wiedziałem czyje te cztery sztuki po lewej stronie na zdjęciu ????. Zdjęcie przycięte i trochę słabo widać ????. A kółek z przodu ja też nie zakładam a z tyłu kółeczko u mnie musi być ciemne nie błyszczące tak samo kotwiczki czarne lub brązowe ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To samo u mnie,kotwiczka czarna i kolko tez,ryba ma widziec tylko przynętę,zawsze chłopakom tłumacze ze rybom nie smakuja kotwiczki i kółka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ja nie lubię chwostów na kotwiczkach w przynętach pstrągowych . Kolor kółek nie ma znaczenia , ale kolor kotwiczek już ma , i wolę ciemniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Reszte wykonal russian Generalnie ja nie zakladam kółek z przodu..w glowie mi się ubzdurało ze ryba to widzi Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Żyłka bezpośrednio do blachy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Żyłka do agrafki i dalej do błyszcza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 A u mnie jest tak Żyłka, krętlik, agrafka, blaszka, kółeczko, kotwiczka ????, a czasami nawet rybka na końcu ???? ale nie zawsze ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Temat podejrzany z ogłoszenia ????, "poszukiwany poszukiwana"???? no to se zrobiłem ????, orginał to to nie jest i nigdy nie będzie ????, ale z jednego zdjęcia ciężko jest zrobić ????. Około 7.5cm blacha mosiężna 1.2mm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 I takie coś jeszcze dziś widziałem w ogłoszeniu ????, nawet nie wiem co to jest i jak to ma działać ????????. Jak ktoś coś wie ☺, to niech mi podpowie jak to ma pracować ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Widziałem już kiedyś parę takich a nawet jedną miałem, niektóre sygnowane RUSSELURE. Ponoć dla lepszej pracy w miejsce oczu wstawiali śruciny lub dociążali przód, żeby "nie waliła" jak popadnie. Niby dobre na zębacza. Edytowane 14 Maja 2019 przez Delbanka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jacku czytasz w moich myślach! Miałem się do Ciebie odzywać w związku z tą powyższą blaszka.Dostałem takową od znajomego i powiem szczerze że pracuje bardzo agresywnie i nietypowo.Tylko trochę za głęboko jak na moje łowiska.Stąd też moje ogłoszenie w poszukiwaniu oryginału, bo mój egzemplarz podrdzewiały trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Czy ta blaszka ma pracować coś jak wobler lub cykada? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 W sumie to tak, jak agresywny wobler. Po wrzuceniu do wody szybko schodzi głęboko, skacząc nieregularnie na boki, szczególnie przy podszarpywaniu.Jednocześnie cały czas pracuje drobno jak właśnie wspomniany wobler.Nie miałem jeszcze okazji połowić tą blaszką, oddałem tylko kilka rzutów w celu sprawdzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Tak się przyglądam na tą Twoja wersję tej blachy i powiem szczerze że jesteś mistrz!Ty masz chyba drukarkę 3D w oczach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No dobra ????, to ja się przyznam do korzystania z najnowszych technologii ???? w produkcji tych dziwnych blaszko woblerów ????, tą drukarkę sam skonstruowałem ???? pół godziny mi to zajęło ????, zasilanie też ma super wystarczą tylko krew , pot i łzy i działa ????????????????. Wiem, wiem troszkę skomplikowana ????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No ładne cacko???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Wiedziałem że będzie się Wam podobać ????????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mądrego to dobrze posłuchać : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jacku,potrzebuję nowy błotnik do mojego samochodu. Przygotuj sobie drukarkę. Zdjęcie oraz blachę wyślę później do Ciebie. Widzę, że dasz radę . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Sławek, ja byłem pierwszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jacku,potrzebuję nowy błotnik do mojego samochodu. Przygotuj sobie drukarkę. Zdjęcie oraz blachę wyślę później do Ciebie. Widzę, że dasz radę .Sławku dawaj całego ????, przerobi się na co będziesz chciał może jakie Ferrari abo cuś wyjdzie ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Do samochodu jak do samochodu, ale do roweru wyjdą idealne błotniki???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No tak, tu gadu gadu ????, a zapindalać ktoś musi ????. Ja to i tak tylko te rybcie bym wybrał ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jacku,w tak trochę żartobliwy sposób chciałem wyrazić swój podziw nad Twoim kunsztem, warsztatem, wyobraźnią i wieloma innymi pozytywnymi cechami, którymi zapewne nieraz nasz zadziwisz . Naprawdę ukłony niskie czynię dla Twej osoby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Sławek, ja byłem pierwszy Artur, masz bliżej do Jacka niż ja. Wpuść mnie przed siebie w kolejce . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi