Delbanka Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Artur, masz bliżej do Jacka niż ja. Wpuść mnie przed siebie w kolejce .Przecież Ty dopiero będziesz latem, więc Jacek wyklepie jeszcze sporo do tego czasu. Niech będzie, przede mną będziesz na pewno Może ja zajmę się drugim błotnikiem, tylko co wyjdzie to nie wiem... W razie czego Jacek będzie musiał poprawić po mnie Ups... to wątek Jacka Na marginesie - Jacek to fachura 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 No to zobaczta ???? co ten MacGyver z tego Gwiazdowa narobił ????. Miały z tego być Algi Obrezał to i wyszły te dziwaki ????. Wielkość około 7.5cm, 8.5cm, 2×10cm A tego to nawet nie było w planie na dziś ????. Dajta już spokój z tym klepaniem????????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Jeszcze ostatnie nie były przetestowane a są już nowe wzory. Ciekawe jak się sprawdzi na wodzie???? Czekam na pierwsze ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) Jeszcze ostatnie nie były przetestowane a są już nowe wzory. Ciekawe jak się sprawdzi na wodzie???? Czekam na pierwsze ryby.Czy ja złowię na te blaszki rybę to nie wiem ????, ja na jeziorze oprócz tych moich Rybek innych wahadlowek nie używam ????, to takie moje uzależnienie od dawna ????, ale może ktoś coś złowi i się pochwali ☺. A wszystkie nowe wynalazki i tak przechodzą małą kontrolę nad moją prywatną wodą ????. O tu ???? Tylko trolingować za bardzo się nie da ????. Edytowane 16 Maja 2019 przez jacek.hetflaisz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Te dwie dziś przyjechały na rozmnażanie ???? Niestety kopii nie będę robił zrobię zamienniki ????. Najważniejsze będą testy porównawcze w wodzie wygląd chyba jest mniej ważny, ważniejsza praca blaszek ☺. A ta to jest jedna z tych robionych ze zdjęcia, no blisko było ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Normalnie mam już dość ???? tego klepania ???? Ale całe szczęście że już weekend wędkarski od jutra ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Te srebrne z jakiego są metalu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Te srebrne z jakiego są metalu?To wszystko to są te same blaszki moje zdjęcia niestety są jakie są ???? jakość słabiutka. Wszystkie blaszki są z blachy mosieznej tylko są cynowane niektóre po całości a niektóre częściowo ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 No jeszcze dwie się zrobiły ????, ale już ani jednej więcej ????, do poniedziałku oczywiście ????. Dwie żaby około 8cm, przeznaczone na wodę stojąca blacha miedziana około 0.9mm czyli wersja lekka ☺. I to są blaszki które mnie nie męczą tak samo jak te moje Rybki mogę je robić bez końca ????, i chyba będę robił tylko te dwa modele ewentualnie jakieś trociowe od czasu do czasu, resztę chyba se odpuszczę ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Łowie ????????. Pozdrawiam ????. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 A u mnie burza... ;/ Którą tym razem zagryzł Jacku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 A u mnie burza... ;/ Którą tym razem zagryzł Jacku?Wiesiu a u mnie chyba dopiero przed burzą,a dziś rządziła zwykła 8semka ????, łącznie wyjęła dziś 3 szczupaki i okonia ☺. W sumie to ja bardzo lubię łowić na te ośmio centymetrowe rybki ????. A mamuśka chyba mnie polubiła bo nie chciała odpłynąć ????. Musiałem podpłynąć i ją pogonić ????, a w tym wszystkim zapomniałem ją zmierzyć ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Brawo! Fajnie połowiłeś. Rybka rządzi ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Ten tydzień zaczynam od wtorku ????, a to pierwsze sztuki nowego tygodnia ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 I coś dla mnie ????. Ja tam wymagający nie jestem ????, moja ulubiona wielkość 7-8cm ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ta na brzegu jakaś taka nieświżo... ☺Chałupa wysprzątana, czerwony dywan rozwinięty, kwiatki przy drzwiach we wazonie. Na listowego czekam ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Łoooooooooo żesz TY. Co żeś zrobił, to profanacja Sławek na Ciebie źle wpłynął Edytowane 22 Maja 2019 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Łoooooooooo żesz TY. Co żeś zrobił, to profanacja Sławek na Ciebie źle wpłynął Idziemy w dobrym kierunku . Na razie nie śmiało, ale cały czas do przodu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 No i jak durny ???? nakupi lakieru do paznokci to zaraz różowe landrynki będzie robił ????????. Ale jak by co to zawsze to można zmyć ????, bo profanacja straszna ????. No ale tak eksperymentalne zobaczymy co z tego będzie ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Rzeczywiście zrobiło się choinkowo, ale zarazem wesoło . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Koleżanka szuka do zakładu kosmetycznego pracownika od tipsów, dać jej Twój namiar? Ech, to wszystko Sławka wina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jacek bój się Boga co tu się dzisiaj wyprawia ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 A ja mówię ponownie: zobaczycie- skończy się na aerografie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) No tak ????, drukarkę 3D sam se zrobiłem to i aereograf też sam se zrobię ????????. Edytowane 23 Maja 2019 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 No i jak durny nakupi lakieru do paznokci to zaraz różowe landrynki będzie robił .No ale tak eksperymentalne zobaczymy co z tego będzie . Nie idź w tym kierunku! Jeszcze kilka kolorów dołożysz i będziemy Ci paczki wysyłać .A jak moje rybki zostaną w wodzie to kto mi nowe wyklepie?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi