Darek K Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 A ja mówię ponownie: zobaczycie- skończy się na aerografie Własnoręcznie wyklepanym z jakiegoś znalezionego złomu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 No tak , drukarkę 3D sam se zrobiłem to i aereograf też sam se zrobię .Miałem rację . Puściłem poprzednią odpowiedź, jak tylko zobaczyłem post Mariusza, zanim przewinąłem na post Jacka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 No to jeszcze na zakończenie tygodnia kilka landrynek ????, więcej landrynek robił nie będę ???? chyba że na jakąś da się coś złowić ???? to może jeszcze wtedy coś pomaluje ????. To może zdradzę cały ten plan tego malowania ????, rybki te wszystkie ostatnie zrobione z myślą o opadingu ???? czyli szczupak, okoń a w szczególności sandacz, chcę więcej czasu nad wodą poświęcić na łowienie właśnie na rybki bo ostatnimi czasy za dużo czasu poświęcałem na łowienie na gumy , chcę wrócić do tego podziału jak kiedyś żeby było tak 50 na 50. A te kolorowe ???? delbanki to tak z ciekawości pod pstrąga teczowego i palje????. One chyba lubią takie kolorowe przynęty ???? A co z tego będzie to czas pokaże ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Takie nie planowane klepanie mi dziś wyszło ????, to taki zestawik dla kolegi z forum za fajną współprace taki bonusik ode mnie dla niego ????, ja będę łowił na wędki zrobione przez niego ☺, to on niech połowi na moje blaszki ????. A teraz trzeba się na rybki zbierać ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Pierwsze dwa głodne ???? Morsy nr 5 ????. Takie rozdziabione mordy ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Najlepsza motywacja jak ktoś pisze do mnie wiadomość ????, "Jacek połowiłem potrzeba jeszcze "☺, i jak tu nie klepać ????. 7cm i 6cm To niech łowią ????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Oj będzie się działo pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 A u mnie jak w rybnym ????, same ryby ????, na szczęście inaczej pachną ????. 10cm i 11cm Największa 12cm, dla mnie ????, na weekenda trzeba będzie jakąś armate z szafy wyciągnąć ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 A dziś egoistyczne ????, zestawik startowy dla mnie na 1 Czerwca a to już pojutrze ☺. Zestawik nietypowy dwie dziesiątki pomniejszone do 9.5cm blacha 1mm i 1.2mm. i jedna 9cm też 1mm całkiem nowy kształt, może tego tak nie widać ale jest to troszkę inny kształt niż dotychczasowa dziewiątka. Zmieniam też mój sposób łowienia ????, dotychczas łowienie zaczynałem gumami a jak nic się nie działo to dopiero sięgałem po wahadlowki teraz będzie odwrotnie, jak na tym wyjdę to się okaże ????. A i jeszcze takiego cyborga se zrobiłem ???? Ponad 11cm 37g jakiejś wielkiej nadzieji z tym nie wiąże ale spróbuję ????. Piękne to to nie jest ale co mi tam ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 O jurczę Jacek, jeśli się zdecydujesz na produkcję mniejszych cyborgów to już zamawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 O jurczę Jacek, jeśli się zdecydujesz na produkcję mniejszych cyborgów to już zamawiam!A mniejsze to znaczy jakie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) W przedziale od 2 do 15g ???? Edytowane 31 Maja 2019 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Tak wygląda różnica między starą 9cm a nową 9cm, niewielka ale jest pomijając płetwy oczywiście ☺, nowej też można płetwy dorobić ale na razie będzie bez ????. Oczywiście jeszcze dwie nowe 9cm se dorobiłem, bo coś mi w oko wpadły ????. Blacha 1mm i 1.2mm I jeszcze kilka zalegających dokończyłem 10cm i 3×13cm alu Ale te to mnie wogóle nie kręcą ????. Różnica w wygięciu między Rybka a tradycyjną blaszką ☺, no jest spora ????. ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Najważniejsze, żeby nowa tak ładnie "zamiatała ogonkiem" jak stara! Wtedy może być nawet bez płetw. I żadnych kolorowanek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Szersza blaszka = mocniejsze kręcenie w opadzie = więcej brań ????O ile to w ogóle możliwe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) obcokjaowców bywa wielu z znikającej populacji eueopejskiej . https://www.youtube.com/watch?v=pat2c33sbog dobra koncepcja Jacku Edytowane 31 Maja 2019 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Później coś może napisze ????, teraz muszę łowić ????????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 I dzisiaj było tylko łowienie na Rybkę 9cm 16g ????. 80cm ☺ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Super połowione! Piękne rozpoczęcie sezonu sandaczowego . A te kolorowe sprawdzałeś? Bo widzę, że klasyka rządzi . Sandałów na rybkę jeszcze nie ćwiczyłem! Za tydzień będzie okazja i sprawdzę. Uderzył w opadzie czy przy prowadzeniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Super połowione! Piękne rozpoczęcie sezonu sandaczowego . A te kolorowe sprawdzałeś? Bo widzę, że klasyka rządzi . Sandałów na rybkę jeszcze nie ćwiczyłem! Za tydzień będzie okazja i sprawdzę. Uderzył w opadzie czy przy prowadzeniu?Kolorowych to tak w sumie jeszcze nie przetestowałem ????, jakoś tak do tych klasycznych jestem przywiązany a przyzwyczajenia są paskudne i ciężko się przełamać do tych kolorowych ????, ale może przyjdzie jeszcze na nie dzień. Ja akurat rybką łowie cały czas w opadzie ☺ sandacz uderzył zaraz po podbiciu blaszki z dna ( łowie na kamiennych górkach dno kamienie i piach ) a szczupak uderzył w trakcie opadania blaszki. Szczerze mówiąc to nie do końca byłem wcześniej przekonany do łowienia Sandaczy na blaszki ale coś mi się wydaje że byłem w błędzie ????, tym bardziej że one chyba już znają wszystkie modele gum ????, a na wahadlowki u mnie prawie nikt nie łowi ???? a już na moje to napewno nikt nie łowi ????, i lepiej żeby tak zostało ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 a na wahadlowki u mnie prawie nikt nie łowi a już na moje to napewno nikt nie łowi , i lepiej żeby tak zostało .Poczekaj aż sąsiedzi odkryją jerkbait.pl. Furtka Ci się nie będzie zamykać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Morsy nr. 5 wielkość między 12cm a 12.5cm waga około 50g. I tyle roboty z tym było ????, a to i tak zaraz w wodzie zostanie ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Trzeba robić z jednym oczkiem, wtedy nie będzie jak zamontować kotwiczki, a skoro nie będzie kotwiczki przynęta będzie rzadziej grzęzła w zaczepach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jacku- mjut malyna!????Oby do weekenda dotarły bo piąteczki mam na wyczerpaniu????A Szczupaki za nimi aż piszczą...I jedno oczko też wystarczy by ,,zasiliły'' odmęty Rzeki????A raczej widoczna fasolka która pomaga w u/do-zbrojeniu wahadełek???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zamiennik Rybki do łowienia w rzece ????, różnica taka że brak ogona i zrobiona z grubszej blachy. U mnie na rzece były by pod Trocie, Szczupaki , Pstrągi u kolegi z tego co wiem będą pod Szczupaka i Okonia ????. 7.5cm 22g i 8cm 26g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi