atb69 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nieźle wygrzbiecone, będą fajnie wywijać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Weekend tuż tuż ????, to zapasik tych nowych dziewiątek muszę mieć ????, prawdopodobnie te nowe 9cm będzie u mnie nr 1 w tym sezonie ☺. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Nie wiem czy też tak macie ???? ale mi to zawsze mało ????, no musiałem coś jeszcze se dorobić ????. Po weekendzie chyba będzie remanent w pudełku ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jak sprzedam nerkę to takie jeszcze zamówię ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ty masz dobrze, mojej starej, przeżartej alkoholem nikt już nie kupi... :( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Po nieudanym weekendzie wedkarskim ????, pogoda plażowa i nie chciały brać ????, na pocieszenie kilka mniejszych rybek dla mnie ????, z przeznaczeniem na spinning nocny ☺, jeszcze na blaszki w nocy nie łowiłem ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 To jest moje stare monstrum ????, którego nie mogłem ujarzmić przeszło chyba ze trzy klepania i zmiany wygięcia a i tak pracowało jak by to mały rekin na polowaniu pływał ????, dziś jeszcze raz trafił pod młotek i teraz zrobię koledze kawał i dostanie go w gratisie ????. Są trzy wyjścia ????, albo teraz kolega go ujarzmi i będzie łowił albo będzie miał łyżkę do butów ????, ewentualnie schowa se go na pamiątkę ????, a ja raczej drugiego takiego już nie zrobię bo już z poważaniem ????. Żeby nie było że ja mam taką małą rączkę ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ten ,,kawał'' miedziuchy zostawię na pamiątkę...????Przemknął mi ten Morsik kiedyś w Twoim wątku.Wtedy takiego gabaryta nie miałem czym ogarnąć.Ani przez myśl nie przeszło, że kiedykolwiek taki kaliber będe chciał ogarniać.????Z pomocą przyszedł casting.Największe wahadło od Ciebie to Mors 8,5 87g bodajże.Sprzęt spokojnie je ogarnia.Tego o nr 10 zabiorę raz nad wodę- by sprawdzić jak się faktycznie zachowuje.Do ,,tłustych'', jesiennych polowań sporo czasu, ale już teraz można pomyśleć o stworzeniu repliki pierwowzoru z 10-tką na rewersie...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 A umnie porządki ????. Przyszedł czas na szablony za dużo tych wzorów. Tego juz więcej nie zrobię, poszło do kosza ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Ledwo jedne szablony wywaliłem i już następny się szykuje ????. Strasznie nie słowny jestem ????. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ta ławica taka dziwna nie wszystkie pasują do siebie ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Na cykady jeszcze nigdy nie łowiłem w jeziorze, tak na szybko dwie takie surowe zrobiłem 6.8cm 10g i 7.2cm 12g. Miałem to trochę pomalować ale nie wyschną mi do jutra to niech będą takie ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 ,,Ławica'' jak najbardziej do siebie pasuje.????Obrazuje łańcuch pokarmowy????Świetna robota Jacku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jacku, klep, klep, będzie co zrywać w lipcu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jacku, klep, klep, będzie co zrywać w lipcu .Klepie, klepie ????. Będzie Pan zadowolony ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie no żartów nie ma ????, lipiec tuż tuż, trzeba zapas zrobić ☺. Mały zapas metalowej brązki ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie no żartów nie ma ????, lipiec tuż tuż, trzeba zapas zrobić ☺. Mały zapas metalowej brązki ????. 20190619_081013_Richtone(HDR).jpg 20190619_081030_Richtone(HDR).jpg 20190619_081121_Richtone(HDR).jpg 20190619_081642_Richtone(HDR).jpg Jacek, nie ma lipy. ????To jest najlepszy kierunek w Twoim przypadku. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Robota jakoś mi się ostatnio nie kleji, czas nie ma a i chęci jakieś nędzne ????. Takie dwie jakoś zrobiłem ????, to tak w nadziei że jakieś letnie sreberko jakimś cudem wejdzie do tej mojej biednej rzeki ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Jacek, nie ma lipy. ????To jest najlepszy kierunek w Twoim przypadku. ????Ja mam dwa najlepsze kierunki ???? i nimi będę się starał jak najczęściej podążać ☺. Pewnie będzie trochę tu nudno z tego powodu ale chcę robić to co lubię ????. Dzisiejsze Delbanki 4g i 6g. Może zostane zapamiętany jako ten co to robił najbrzydsze blaszki na pstraga ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Ja mam dwa najlepsze kierunki i nimi będę się starał jak najczęściej podążać ☺.Pewnie będzie trochę tu nudno z tego powodu ale chcę robić to co lubię . Dzisiejsze Delbanki 4g i 6g. 20190626_211403_Richtone(HDR).jpg 20190626_211425_Richtone(HDR).jpg 20190626_211518_Richtone(HDR).jpg 20190626_211645_Richtone(HDR).jpgMoże zostane zapamiętany jako ten co to robił najbrzydsze blaszki na pstraga . Znaczy się, że żab mam nie zabierać ? Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Znaczy się, że żab ma nie zabierać ? Sławku chodziło Ci chyba o to że żab nie zabraknie ???? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Sławku chodziło Ci chyba o to że żab nie zabraknie ? Ładnie to ująłeś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ładnie to ująłeś .Mistrzu przybywaj ????, przygotowałem tajemny krąg ????, można rwać ????. Mam nadzieje że nie braknie ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Mistrzu przybywaj , przygotowałem tajemny krąg , można rwać .Mam nadzieje że nie braknie . 20190628_210840.jpg 20190628_210852.jpg 20190628_210947.jpg 20190628_211019.jpg Muszę przyspieszyć przyjazd, inaczej zaklepiesz się . Już za niedługo będą w tv opowiadać, że w pomorskiem nastąpiła plaga egipska . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Strach publicznie takie coś pokazać ????, to nie jest Delbanka inne gięcie ☺. To je "CZORT" ????. W sumie to tak z przypadku go zrobiłem niechcący ????, ale chyba go polubie ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi