Banjo Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jacku, jeszcze nie doszedłeś do siebie po wspólnym łowieniu na Grabowej? . Tobie i naszemu przewodnikowi Arturowi bardzo dziękuję za spotkanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jacku, jeszcze nie doszedłeś do siebie po wspólnym łowieniu na Grabowej? . Tobie i naszemu przewodnikowi Arturowi bardzo dziękuję za spotkanie.Sławku cała przyjemność po naszej stronie, było nam bardzo miło poznać Cię osobiście i wspólnie powędkować ????.Mam nadzieję że jeszcze kiedyś będzie okazja to powtórzyć ????. A po tym urlopie to faktycznie jestem jakiś leniwy ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Dziękujemy Sławku. Tak na marginesie, to trochę nieładnie przyjechać w odwiedziny na łowiska kolegów i złoić im skórę przyzwoitych rozmiarów potokiem Szkoda, że troć nie dopisała, ale jaki przewodnik takie wyniki Do następnego razu Jacku uwierz, leniwy to Ty nie jesteś Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dziękujemy Sławku. Tak na marginesie, to trochę nieładnie przyjechać w odwiedziny na łowiska kolegów i złoić im skórę przyzwoitych rozmiarów potokiem Szkoda, że troć nie dopisała, ale jaki przewodnik takie wyniki Do następnego razu Jacku uwierz, leniwy to Ty nie jesteś No i musiałeś się wygadać że nam Sławek dupska skopał ????,przewodnika to wychwalasz a to że ja Sławkowi pstrągi naganiałem to nawet nie wspomnisz ???????????????? ????????. Żartuje ???? fajnie było ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Ło żesz ty, no patrz zapomniałem dodać, że to Ty mu nagoniłeś potoka a on później Tobie klenia i okonie. Przewodnik do wymiany, bo bez nagonki nie mielibyście wyników 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Haha ja miałem tak samo ze Sławkiem na mojej wodzie - ja na zero a On potoka Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Arturze, Jacku, Piotrze następnym razem poprawię się . Byliście tak uprzejmi, że najlepsze miejsca dla mnie zostawiliście . Bardzo Wam dziękuję za miłe spotkania . Gdybym z Wami nie umówił się, to pewnie bym w ogóle nie miał wędki w ręce podczas wolnego. Cieszę się Jacku, że złowiłeś swojego pierwszego klenia. Piotrze tamten potok nie liczy się, nie było fotki, jakoś nie chciał pozować . Dzięki jeszcze raz. Takie chwile wspomina się mile . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Czekam,czekam może ktoś wstawi mi jakieś zdjęcie z jakąś rybką ???? a tu nic i nic ☹️.To postanowiłem wreszcie sam coś złowić i zdjęcie se wstawić ????????. A tak na serio to rano wstać mi się nie chce???? i na rybki pojechałem jak się wyspałem ????, miało być tak tylko rekreacyjne ???? a wyszło jak wyszło ????.Sandacz 78cm i trzy szczupaki ???? i to w samo południe.Zdjęcia oczywiście z tego nieszczęsnego mojego telefonu. I po co to wstawać tak wcześnie rano ????????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Z cyklu ????, tylko dla widzów o mocnych nerwach ????, Jacek robi brzydala ????.Potrzebne materiały to troszkę blachy i troszkę brudu ????, czyścimy tylko ranty blaszki po oszlifowaniu.To efekt tego że znowu nic mi się nie chce ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Chyba z cyklu jak z niczego zrobić coś, nie taki brzydal wyszedł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Potok Sławka, żeby nie było... Sporawy ale nie mierzony żeby szybciej wrócić do wody. Blacha Jacku pierwsza klasa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 A to tak tradycyjne ????, czyli nudno ????.Taki kolejny mieszany zestawik składający się z kilku gatunków ryb ????.No lubię je ????, ale pracochłonne france są strasznie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 No normalnie chciał mi zjeść brzydala ????.Króciutki wieczorny wypad nad Wieprze w sumie jedno branie tego osobnika,ale to i tak fajna rybka jak na obecny rybostan tej pięknej rzeki.Pstrągal fajny czterdziestka tak na oko ???? bo nie mierzony , dwie szybkie fotki i do wody.Najważniejsze że brzydal rodziewiczony ????, może będą z niego ludzie.???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Magia.Magiczna kotwica, magiczna żyłka. Takie zdjęcia przypominają mi, że magia istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Magia.Magiczna kotwica, magiczna żyłka. Takie zdjęcia przypominają mi, że magia istnieje. To nie magia ????, żyłkę widać na pierwszym zdjęciu ????,kolor brąz żyłka federowa a kotwiczka po prostu zwykłe VMC ????.Może na tym zdjęciu magii nie będzie ????. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ślepy już jestem, to i z żyłką miewam kłopoty. Zwłaszcza, gdy związać ją trzeba.A kotwica, powiadasz, że zwykła? Jak dla mnie, magicznie zmienia swe miejsce wbicia w pstrąga, to w górną szczękę, to w dolną... Czyli - magiczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ślepy już jestem, to i z żyłką miewam kłopoty. Zwłaszcza, gdy związać ją trzeba.A kotwica, powiadasz, że zwykła? Jak dla mnie, magicznie zmienia swe miejsce wbicia w pstrąga, to w górną szczękę, to w dolną... Czyli - magiczna No niestety to nie był pstrąg z lodówki tylko żywy prosto z rzeki i grzecznie nie chciał leżeć i pozować do zdjęć . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) W sumie to nie wiem dlaczego ja się tłumacze, ale powiem szczerze ta sytuacja mnie ruszyła i bez urazu ale nie lubię jak ktoś insynuuje mi że jestem oszustem a tak to odebrałem.Lubię żarty ale do pewnego stopnia. To może na koniec tego wpisu spróbuję zażartować z tego wszystkiego. A więc to było tak, pstrąga złowiłem na robaka, potem wsadziłem mu blaszkę do pyska wbijając kotwiczke w górną szczękę ale pstrąg ją wypluł no to wbiłem mu kotwiczke w dolną szczękę ,a na koniec go zeżarłem. Wybaczcie ale jestem wku....ny. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez jacek.hetflaisz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Bombowa blaszka z piątku. Może też będzie magiczna. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Będzie wybuchowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Toż to strzał w dziesiątkę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Bombowa blaszka z piątku. IMG_20190814_112031.jpg IMG_20190814_111958.jpg IMG_20190814_132603.jpg IMG_20190816_131329.jpg IMG_20190816_131401.jpg IMG_20190816_131517.jpg IMG_20190816_131424.jpg Może też będzie magiczna.Z pewnością ???? wygląda mega ???? najbardziej podobają mi się właśnie takie. Ciężko określić ale ma to coś ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Kolejne rybki około 9cm blacha mosiądz 1mm i dwa odpadki przy okazji ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jacku, Twoje blaszane rybki połowiły trochę w tym roku. Szczupaki, niestety, nie za wielkie, ładnie w nie tłuką. Wszystkie brania były z opadu lub przy poderwaniu z dna. Jednak takie łowienie ma jak dla mnie jedną wadę. Jest nudne????, zbyt powolne????. Za bardzo niecierpliwy jestem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jacku, Twoje blaszane rybki połowiły trochę w tym roku. Szczupaki, niestety, nie za wielkie, ładnie w nie tłuką. Wszystkie brania były z opadu lub przy poderwaniu z dna. Jednak takie łowienie ma jak dla mnie jedną wadę. Jest nudne????, zbyt powolne????. Za bardzo niecierpliwy jestem????Dla bardzo niecierpliwych mam w ofercie ????coś specjalnego ????, super budżetowa rybka alu troszkę ponad 9cm o wadze 12g opad na kilku metrach można wykorzystać na inne zajęcia bo trwa wieki ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi