jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak, tak, tak.... ja też już mam ich dość ????????????????,obiecałem sobie że jutro nie zrobię żadnej rybki ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dla przypomnienia powieś nad łóżkiem kartkę, tak abyś rano wstając przeczytał: "OD JUTRA NIE ROBIĘ RYBEK" ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dla przypomnienia powieś nad łóżkiem kartkę, tak abyś rano wstając przeczytał: "OD JUTRA NIE ROBIĘ RYBEK" ????Nie od jutra ????,tylko jutro nie zrobię zadnej rybki ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To zostały jedynie żabki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To zostały jedynie żabki .Nie,nie,nie ????, to wszystko nie tak, na złość mi robicie czy co ????????, to właśnie żabek do końca roku nie będę robił ????,bo nie będą potrzebne, a rybki teraz będą potrzebne to będę właśnie je robił ????,tylko miała być przerwa jednodniowa na odpoczynek ????, a w sumie to może zrobię jednak jutro jakąś ????????????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 A, to taka przerwa technologiczna . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 No to w dzisiejszej przerwie technologicznej ???? zrobiły mi się takie odpadowe brudaski troszku ???? wymalowane ????.Tak na oko ???? niecałe 5,5cm około 10g Te z pocisku odłamkowego ???? to takie nietypowe są bo przednia część blaszki ma grubość około 2mm a tylna około 1mm . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Kolega z forum zamówił takie na prezent urodzinowy dla swojego taty, tak że trzeba było zrobić ????,przerwa technologiczną została zawieszona ????.A tak poważnie to miło było je zrobić wiedząc że będą prezentem ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jacku każdy bierze je na prezent a czy to ważne że dla siebie ???????????? Jak zawsze pierwsza liga ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 No to skoro to tak wygląda z tymi prezentami ????,to ja też se takie całe srebrne półmatowe zamówiłem ????,mialy być bez polerowania żeby były troszkę brzydsze co by trochę dłużej były w moim pudełku ☺. A i nawet gratisa dostałem ????,tylko nie wiem czy będę z niego zadowolony ????,bo to troszkę nie moja bajka, ach niech tam, jeden odmieniec w pudełku może być ????. A tak naprawdę to ja jestem normalny poważny facet ????,Nie wiem skąd mi się biorą takie głupoty do pisania ????????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Czy ten odmieniec to też taka rybka w sensie pracy ? Czy to inna bajka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Czy ten odmieniec to też taka rybka w sensie pracy ? Czy to inna bajka ????Jeszcze nie wiem ????,jutro sprawdzę ale wątpię aby mi osobiście mógł zastąpić rybkę, ale spróbuje co to warte ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Wiadomo rybka to je rybka ale nie wiem już czy to normalne że w pudełku z wahadeł mam tylko rybki ???? ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Wiadomo rybka to je rybka ale nie wiem już czy to normalne że w pudełku z wahadeł mam tylko rybki ???? ????????????A nie,???? to to jest normalne jak dla mnie ,bo u mnie jest tak samo ???????? w pudelku z wahadłowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nie planowane dwa odpadki ☺,wielkości 5.3cm 9g. Takie mieszańce ksztalt i barwa z delbanki, wygięcie podobne do rybki, malowanie jak w trociowej ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Popołudniowy ryb ☺,dwa brania dwie ryby ale ogólnie slabo. Jeden nadawał się do zdjęcia ???? nie mierzony ale fajny już ????.Fotki oczywiście takie se ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A tak powstają rybki niestandardowe ,zazwyczaj z odpadów i resztek blachy. Robię je w taki sposób na ile pozwala materiał ????,inaczej mówiąc rysuję co innego, wycinam też co innego. Jednej coś tam dołoże innej coś tam przytne i w taki sposób każda jest inna. A to właśnie takie nietypowe ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Mówcie co chcecie ☺,ale ja te zdjęcia robię fantastyczne ????????????,no nie daje se rady sam na łódce ????.Dzisiejsze popoludnie nawet udane ????,trzy sztuki dały się oszukać w ten upał . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Jest ok????Mi samojebki wychodzą znacznie gorzej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Tylko czy to się może podobać????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Dobre będą na mętną wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Szczerze to wydają się jakieś gołe ???????????? dla mnie RYBKA musi mieć łuski ???????????? Chociaż te pewnie mogą pokazać klasę w odpowiedni dzień lepiej będą błyslać ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Cóż w moim jeziorze woda ma bardzo małą przejrzystość ????,więc na jutro zrobiłem jeszcze taką ☺,cynowana dwustronnie, już widzę błysk w oku drapieżników ????????.Wykrępowana mocno wzdłuż i w poprzek dla mocnej pracy w opadzie. A tak naprawdę to wynik lenistwa ☺,bo te łuski to się tak długo robi że mnie czasami aż skręca jak je robię ????????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Troszkę ostatnich moich wypocin, takie bardziej do łowienia, rwania niż do oglądania i podziwiania ????????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ooo bajera ???? ale dają po oczach czy to jest ta rybka bez rybki ? Na jezioro się nadaje ? Chyba będę musiał sobie coś zamówić ????A te z ostatniej fotki wyglądają kapitalnie ???? Do rwania nie do oglądania ???? Mistrz jak zawsze skromny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi