Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Ooo bajera ???? ale dają po oczach czy to jest ta rybka bez rybki ? Na jezioro się nadaje ?

Chyba będę musiał sobie coś zamówić ????

A te z ostatniej fotki wyglądają kapitalnie ????

Do rwania nie do oglądania ???? Mistrz jak zawsze skromny ????

Tak to jest taka rybka bez rybki ????,i oczywiście na wodę stojącą. W sumie to pomysł kolegi z forum ☺ takie se zamówił. Praca blaszki fajna ale ja i tak wolę rybkę ????,choć te naprawdę mi się spodobały pod względem pracy, tak że dwie sztuki zrobiłem dla siebie ????.

A te z ostatniego zdjęcia to też pomysł innego kolegi z forum,zrobione na podstawie rysunku.

A czy udało mi się zrobić to co jemu chodziło po głowie ???? to czas pokaże.

• Like 2

Nowa łuska do wiekszych rybek ????,mam nadzieję że się spodoba ????.

A rybka 10cm 20g. Blacha 1mm mosiądz.

20190925_114632.jpg 20190925_114648.jpg 20190925_114752.jpg 20190925_114821.jpg 20190925_114921.jpg 20190925_114846.jpg

Nie mam nic przeciwko ???? jakby taka łuseczka pojawiła się ???? na kilku "żabkach".

????

• Like 1

Nie mam nic przeciwko ???? jakby taka łuseczka pojawiła się ???? na kilku "żabkach".

????

Ja w sumie też nie mam nic przeciwko ????,zrobi się, tylko taki mały łuskowniczek będę musiał zrobić ????.

Tylko żaba z łuskami ????,to już będzie nowy gatunek chyba ????.

Pewnie od temperatury za oknem  :lol: . Jak zawsze ładniusie  :) .

Edytowane przez Banjo
  • Like 1

Jacku zdrowia życzę, abyś mógł długo młotkiem klepać  ;)  :) .

W dalszej kolejności, to czasu też przydałoby się Tobie, abyś mógł pogodzić ze sobą klepanie, wypady na ryby i obowiązki domowe  ;)  :) .

I na koniec samych sukcesów wędkarskich i abyśmy mogli we trójkę (razem z Arturem) z powodzeniem mogli wyskoczyć na srebrne torpedy ;)  :) .

• Like 2