smudek Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Zdrówka Jacku!Marcin, a Ty nie imprezujesz? Jacek jest Ci "patronem" dzisiaj... (A Ty Jackowi! )Wszystkiego NAJLEPSZEGO Marcin, wszystkiego NAJLEPSZEGO Jacek! Wiwat Chłopaki! STO LAT! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Wszystkiego najlepszego,100LAT oczywiście nad woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dużo zdrowia i ciężkiej ręki, byle do blach a nie żony! Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jacku dziękujemy Ci że jesteś , miłych chwil w zdrowiu nad wodą i przy młotku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Z racji że nie mogę edytować a w moim poprzednim poście zniknęła gdzieś 100-ówa to napiszę jeszcze raz. 100 lat!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jacku 100 lat w zdrowiu i pięknych troci !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 A na sam koniec, tak na styku - jeden kończy drugi zaczyna - sto lat, sił i weny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia ????,dzięki wielkie ????. Pozdrawiam wszystkich ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Pierwsze podejście próbne do łuski dla żab ????,wielkość łuski około 3mm . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 To chyba nie dla mnie ????,za małe te łuski a wzrok chyba już nie ten ????.A zresztą kto to widział żaby z łuskami ????. Ale od spodu chociaż tradycyjnie ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jacku, toż to są żaby - pancerniki . Mnie osobiście podobają się, ale nie wiem co o tym pomyśle będą sądzić pstrunie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jacku, toż to są żaby - pancerniki . Mnie osobiście podobają się, ale nie wiem co o tym pomyśle będą sądzić pstrunie .No w sumie z te co wiem ???? to pstrągi maja to głeboko w ..(no wiecie ???? gdzie )co tam jest wybite czy nie wybite im to lata ????,ważne żeby się odpowiednio ruszało w wodzie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Robię to co lubię ☺.Mieszany zestawik dla kolegi z forum ????,w pięciu blaszkach mieszanka wielkosci i gramatury. Jak by się ktoś zastanawiał dlaczego te dwie nie mają płetewek ????,to podpowiem o co chodzi????,te dwie są z grubszej blachy i aby odciążyć dupkę blaszki są bez płetewek ????.Zacytuję kolegę Michała ???? gdzieś kiedyś coś takiego napisał takie wojskowe powiedzenie że:Ciężką dupą ciężko ruszać. ☺ Czy jakoś tak dobrze nie pamiętam ????.Wielkości od 8.2cm do 10cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Dostałem Rybki w nowej łusce w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach ???????????? Pozdrowienia dla Mistrza ???????????? Edytowane 5 Października 2019 przez roobek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Dostałem Rybki w nowej łusce w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach ???????????? Pozdrowienia dla Mistrza ????????????Ja Ci dam mistrza ????????????,no trzymajta mnie bo ubije ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Jacek jak zwykle skromny. Bezpodstawnie zresztą.Jacku, moje proste, żołnierskie słowa tyczyły się woblerków. Z wahadłówkami nie jest tak prosto, bo poza masą -utrudniającą rozruch- dochodzi powierzchnia i opór, które ogólnie rzecz biorąc ten ruch wymuszają, ale ... jest tyle zmiennych, że nie sposób to ująć w jasne i proste ramy. Mi tam Rybka się podoba czy z płetwami czy bez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 ........ Z wahadłówkami nie jest tak prosto, bo poza masą -utrudniającą rozruch- dochodzi powierzchnia i opór, które ogólnie rzecz biorąc ten ruch wymuszają, ale ... jest tyle zmiennych, że nie sposób to ująć w jasne i proste ramy................................... Można, można . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Czasami zaczynam się martwić ????, czy ktoś coś wogule łowi na te moje blaszki, ani fotek nikt nie wstawi ????,ani żadnych wieści z nad wody ????,normalnie wtedy przychodzi taka niepewność ????. Ale jednak nie jest chyba tak źle ????????.Zdjęcia od kolegi z naszego forum ????.Na Rybkę I zdjęcie jeszcze z sezonu pstrągowego ????Pstrążek na Delbanke ???? Takie zdjęcia to są dla mnie paliwem które daje zapał do dalszego klepania ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 I co tu z tego zrobić ????? Oto jest pytanie ????????.Ale rano niechcący przez przypadek włączyłem jakiś filmik o łowieniu na cykady ????,i nie powiem nawet mnie zaciekawił ????.A cykade da się z tego zrobić. Jak lakier do paznokci wyschnie to się pochwalę ????????co mi wyszło ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Z czystym sumieniem polecam wahadłówki od Jacka naprawdę robią robotę Jacku nikt nie wstawia fotek bo każdy kto łowi na Twoje wahadełka nie chce pewnie żeby inni też tak połowili - oczywiście pisze to w formie żartu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Proszę tylko ???? nie śmiać się ????.5.7cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ciekawy patent do zalewania cykad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Proszę tylko nie śmiać się .5.7cmJa już nie "zdanżam"!... ...i nie "nadanżam"!... Brawo Jacek! ...ARCYMISTRZ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Proszę tylko ???? nie śmiać się ????.5.7cm 20191010_115919.jpg 20191010_115838.jpg 20191010_115855.jpg 20191010_115927.jpg[/quote Szykujesz dla nas nowe killery ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi