jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 A to z cyklu:???? zrobię coś zobaczę co mi tam wyjdzie ????.Delbanki w tym jedna troszkę egzotyczna ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Pozdrawiam z nad wody ????.Ręce za krótkie aby samemu zrobić se zdjęcia z rybką ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Ja już nie "zdanżam"!... ...i nie "nadanżam"!... Brawo Jacek! ...ARCYMISTRZ! Niech lepiej Jacek nałoży na Ciebie embargo, bo to kolekcjonerstwo Wiesiu skończy się katastrofą budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Tym razem wahadlowka od Jacka dała piękną rybę koledze 99 cm. Zlowiony na blachę o nazwie rybka chyba? Popraw mnie Jacku jeśli źle napisałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Tym razem wahadlowka od Jacka dała piękną rybę koledze 99 cm. Zlowiony na blachę o nazwie rybka chyba? Popraw mnie Jacku jeśli źle napisałem Tak, tak to rybka ????,dokładnie wersja golas ????8cm 14g.Rybka ze zdjęcia ???? piękna i muszę powiedzieć że bardziej cieszą mnie rybki złowione na moje blaszki przez Was ,niż te które sam łowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 No kolega zachwycony nie wiem czy będzie jeszcze łowił na inne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Spójrz Jacku co żeś uczynił!Twoje rybka 7cm to to sprawiła.Zostaje mi tylko podziękować, co czynie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Spójrz Jacku co żeś uczynił!Twoje rybka 7cm to to sprawiła.Zostaje mi tylko podziękować, co czynie.Gratulacje ????,i to ja dziękuję za fotkę z super rybką .Takie zdjęcia są dla mnie największą nagrodą która daje najwięcej satysfakcji ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Gratulacje ,i to ja dziękuję za fotkę z super rybką .Takie zdjęcia są dla mnie największą nagrodą która daje najwięcej satysfakcji .[/quotWhite Proszę bardzo,trudno się nie pochwalić nowym pb.Dziękuję jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Miałem robić Rybki, ale tak mi się tych szczupaków żal zrobił ????????,że nie mogę chyba ich dokończyć ????????????????????.Więc pomyslalem zrobię coś na Trocie ????,one mają okres ochronny to są bezpieczne ????. Wiecie co? ???? ja się sam sobie czasami dziwię jakie ja bzdury tutaj wypisuje ????????.A tak poważnie to tak mi się nie chce robić że nie wiem o co chodzi ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Pewnie i tak jeszcze dziś Rybki będą gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Pewnie i tak jeszcze dziś Rybki będą gotowe Niestety dziś mam taki dzień że nie da się tamtych rybek nawet dotknąć ????????,zresztą one już od kilku dni czekają na dokończenie, to jeszcze muszą poczekać ????.W takie leniwe dni to ja jedynie mogę zrobić coś innego,jakiś nowy pomysł zawsze się wymysli ????,raz lepszy a nieraz beznadziejny, ale to zawsze jakaś odskocznia. Ale myślę że takie dni też są potrzebne ????. A dziś takie coś przyszło mi do głowy ☺.8.2cm i 8.9cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Karykatura Rybki ????.10cm Taki klaun dla szczupaków ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 20191016_171346.jpgKarykatura Rybki ????.10cm 20191016_205020.jpg 20191016_205034.jpg 20191016_205218.jpg 20191016_205301.jpg 20191016_205312.jpg 20191016_205323.jpg Taki klaun dla szczupaków ☺.Jacek, nie śmiej się. ????Takie "dziwadła" dają fajne ryby. I nie tylko szczupaki. ????Przetestowane. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Pokusiłem się jeszcze na jednego dziwaka, 13cm ten będzie do trolingu z ręki, z uchwytu nie lubię bo nie ma tego bum,bum na łapce w momencie brania. Ale ogólnie wolę spinningować ☺,troling tylko wtedy jak już łapy zaczynają boleć od machania ☺.Megaogon to coś nazwałem ????.Jeden będzie do rzucania a drugi do ciągania ????. Po co to wszystko? A po prostu z ciekawości ☺,dla mnie najwazniejsze są zmiany w kształcie, przesunięcie środka ciężkości i takie tam ????.Zdobienie takie troszkę dla żartu ????,zresztą jak już wiele razy pisałem dla mnie wygląd to rzecz mniej ważna, najważniejsze żeby były łowne ????. No w sumie to czerwony ogon to musi być ????,bez tego się nie da łowić ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jacku,gdyby Tobie znudziły się obecne kształty wykonywanych wahadełek, to służę pomocą . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Jacku,gdyby Tobie znudziły się obecne kształty wykonywanych wahadełek, to służę pomocą . _MG_7859.JPGSławku nie da rady ????,lenistwo jest jak siła wyższa ????. Ale takich blaszek nie widziałem ????,wiesz może czyja to robota?☺ Edytowane 18 Października 2019 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Wiem, to stara robota. Mają ze 20 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Na razie podpowiem, że twórca tych wahadełek robił je w promieniu 40 km od Ciebie .A jeszcze bliżej Artura . Edytowane 18 Października 2019 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Wiem, to stara robota. Mają ze 20 lat.Najbardziej mnie zaciekawiła oczywiście ta blaszka w kształcie rybki ????,tylko wygiecie ma na wzór blaszki Heitza , moja pierwsza rybka też miała wygiecie na wzór blaszki Heitza lecz nie za bardzo mi to odpowiadało ☺,a że była z cienkiej blaszki to pierwszy prototyp mojej rybki powstał nad jezorem ????,powyginałem ją w palcach i tak powstało moje wygięcie mojej rybki ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Na razie podpowiem, że twórca tych wahadełek robił je w promieniu 40 km od Ciebie .A jeszcze bliżej Artura .Sławku Ty mnie nie torturuj zagadkami ☺,no dobra już przeczytałem Smsa ☺????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Mnie też, ale jeszcze bardziej ta na lewo. Podobne wygięcie, przesunięte do tyłu jak u Ciebie. No i oczywiście fajny ogon. Edytowane 18 Października 2019 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 No dobra ????,a to dzisiejsza wizja ????,????metalowy wobler a może woblero cykada?????☺ Oczywiście jest to eksperyment, nie mam pojęcia co z tego będzie ????,jedynie wiem na pewno że będzie tonące ????.I teraz mam pytanie ????,czy ktoś już widział coś podobnego, może ktoś już robił coś takiego, czy jest szansa aby to zadziałało????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Na brzuszek raczej musisz dać ołów. Jak chcesz zobaczyć podobne konstrukcje sprzed lat ... wielu, to można je chyba obejrzeć w Muzeum Etnograficznym w Toruniu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Gdzieś kiedyś widziałem w WP, ale nie pamiętam, w którym numerze. Działał. Ale po co tak męczyć się : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi