jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jedna w miarę normalna ????,reszta taka nienaturalnie popaprana ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Sezon już niebawem. Zapewne okaże się że "popaprańce" w pewnym warunkach są niezastąpione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 A tak się wzbraniales przed malowaniem (nie licząc ogonków i płetw rybek) ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dwa odpadki, cztery blaszki ????,dwie w takim przypadkowym wzorku ????☺. I takie tam z ostatnich dni ???? Aby do stycznia ????,klepanie już mi się nudzi ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 4.7cm 5g,to miały być blaszki podlodowe ale co mi wyszło to w sumie nie wiem, bo na blaszkach podlodowych to się za bardzo nie znam ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jacku,wyszła cukierkowa, mniej tłoczona żabka . Odnoszę takie wrażenie, że co byś nie zaczął robić, to albo wyjdzie rybka albo żabka . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dokładnie, żabka, tylko jakaś taka rozdeptana???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Kolejna modyfikacja żabki ????,wielkość trociowo pstrągowa ☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ja już się nie mogę doczekać tego widoku jak w przytrzymywaną wolno prowadzoną żabkę , podnosi się 40 cm szczęścia .Wszystko odbywa się bardzo powoli a potem błyskawicznie przyspiesza . Oj kiedy to już będzie można 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ja już się nie mogę doczekać tego widoku jak w przytrzymywaną wolno prowadzoną żabkę , podnosi się 40 cm szczęścia .Wszystko odbywa się bardzo powoli a potem błyskawicznie przyspiesza . Oj kiedy to już będzie można Jacku u mnie jeszcze 12 dni żaby w pudełku muszą poczekać ????,a dnia trzynastego będą się już moczyć ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Pierwsze wcześniaki na nowy sezon zaczęły się już wykluwać . 20191120_114119.jpg 20191120_114144.jpg 20191120_114203.jpg 20191120_114223.jpg 20191120_114344.jpg A co się mają wykluwać. Ziemia na zamarzła, to się jeszcze żaby nie pochowały . Fajna robota Jacku, trochę zazdroszczę Tobie. Jak nic się nie zmieni, to będę miał do Ciebie sprawę na wiosnę, no może ciut wcześniej, bo potrzebne będzie cosik do wykonania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 A co się mają wykluwać. Ziemia na zamarzła, to się jeszcze żaby nie pochowały . Fajna robota Jacku, trochę zazdroszczę Tobie. Jak nic się nie zmieni, to będę miał do Ciebie sprawę na wiosnę, no może ciut wcześniej, bo potrzebne będzie cosik do wykonania . Sławku pisz mi na priv co potrzebujesz i będziemy działać ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Sławku pisz mi na priv co potrzebujesz i będziemy działać . Któregoś dnia zadzwonię, jak nie zapomnę . Jeśli w to wejdziesz, będzie fajna sprawa i zabawa . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Kochani życzę Wam ????Zdrowych Radosnych Rodzinnych I w ogóle wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Brzydale rocznik 2020 ????,tylko cztery sztuki bo ogólnie to już nie chce mi się klepać coś ostatnio ????.Ale na weekenda trza się jakoś przygotować ????.Te są z blachy 1mm 5.5cm i 5.7cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Jeszcze takie dwie na jutro ????. Portfelik spakowany????.Wiecej nie wlazło ????☺. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Fajnie, że portfelik zapełnia się . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jacek chyba na rybach od tygodnia bo młotka nie słychać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jacek chyba na rybach od tygodnia bo młotka nie słychać Jacku ????,chciałbym być od tygodnia na rybkach ???? ale niestety brak czasu na rybki a i na klepanie też ciężko mi znaleźć troszkę wolnego czasu ????. A z drugiej strony wydaje mi się że mogę Was zanudzać wstawiając ciągle to samo ????. Choć nie powiem żebym tak całkiem nic nie klepał od casu do casu coś se klepnę ????. To takie z ostatniego tygodnia ☺. I takie delbanko podobne wynalazki też były ???? A te dzisiejsze mieszańce eksperymentalne ????.Takie Delbanki na innej ramie ????. Od spodu tradycyjnie przypalona cyna ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Pstrągi nie mają szans! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 ...od casu do casu coś se klepnę . 26 blach w tydzień , to jest tylko COŚ? Jak rybki reagują na te na "innej ramie"? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jacek nigdy nie zanudzasz , cieszymy się zawsze jak z kawałka miedzi wyczarujesz piękny przedmiot pożądania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Taaa... Tych blaszek jest już chyba naklepane przez Jacka więcej niż pstrągów w naszych wodach, ale nie ma to znaczenia, bo jeszcze MY je też pożądamy! ...A NAS jest więcej niż pstrągów! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Dzięki za miłe słowa ????,cieszy mnie to że lubicie oglądać moje brzydale ????????????. A Delbanki na innej ramie ???? dopiero jutro po raz pierwszy będę wodował na Wieprzy ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Takie tam fotki z placu boju ????.W drodze wyjątku dziś zrobiłem coś innego ????,te srebrne to około 7.5cm po 20g .Reszta musi cierpliwie poczekać na swoją kolejkę ☺. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi