Dokuś Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Refleksy - refleksami, ale najbardziej podobają mi się te najprostsze, gładziutkie Delbaneczki. Pewnie te pierwowzory są najlepsze, co Jacek?! Jak z tym? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Refleksy - refleksami, ale najbardziej podobają mi się te najprostsze, gładziutkie Delbaneczki. Pewnie te pierwowzory są najlepsze, co Jacek?! Jak z tym? Wiesu dobrze mówisz, ja bardzo lubie gładkie, a wzorki dla mnie służą głównie do wycieniowania blachy jak robię np. z blachy 1.5mm to jest ciut za grubo na Delbanke i tym sposobem schodzę z wagi ????. A czy to gładka czy ze wzrokiem to według mnie bez znaczenia łowią tak samo ????. Edytowane 6 Lutego 2020 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Ryby wabi praca, wzorek wędkarza.Jacku, ostatnia przesyłka bajka! Dzięki Wielkie!ps.Chyba sobie i ja kilka ugriluje. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Przy "niedzielnej" pogodzie nie wypadało poleżakować w dobrym towarzystwie. ???? Przerwa na spożycie posiłku i napitku została wykorzysta przez obie strony. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Przy "niedzielnej" pogodzie nie wypadało poleżakować w dobrym towarzystwie. ???? IMG_20200116_140802-2550x3000.jpg Przerwa na spożycie posiłku i napitku została wykorzysta przez obie strony. ????No tak, tak ????żabka też musi od czasu do czasu odpocząć ????,a nie cały czas tylko ganiać i ganiać za tymi pstrągami ????????.A tak z ciekawości muszę zapytać ???? pstrągi na Delbanke ze srebrną kotwiczką też biorą????? Bo ja mam jakieś uprzedzenie do srebrnych kotwiczek i do Delbanki jeszcze nigdy nie założyłem srebrnej ☺,zawsze muszę mieć czarną lub braz ????,takie jakieś zboczenie mam ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ryby wabi praca, wzorek wędkarza. I to jest prawdziwa prawda ☺. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie podzielam tego zdania do końca. Wzorek ma znaczenie, choć piękny w wykończeniu być nie musi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 A tak z ciekawości muszę zapytać ???? pstrągi na Delbanke ze srebrną kotwiczką też biorą????? Bo ja mam jakieś uprzedzenie do srebrnych kotwiczek i do Delbanki jeszcze nigdy nie założyłem srebrnej ☺,zawsze muszę mieć czarną lub braz ????,takie jakieś zboczenie mam ????.Kwestia gustu a tu jak wiadomo. ????Przy dołku 1.5-2 m. to nie ma znaczenia. Przy dnie i tak jest ciemno. Akurat takie 8 "miałem na stanie" i poszły w ruch. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dzisiejsze dwie ????,chyba zmęczony już byłem jak je robiłem ????????????. I pięć rybków, i mam już dość klepania ????. Miłego weekendu ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 I pięć rybków, i mam już dość klepania .Miłego weekendu ....I to rozumiem!... Piękne! Miłegooooo!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Nie, no mistrzu jesteś. Rybki docenią Twoje wysiłki z wzorkami Miłego i z efektami Edytowane 7 Lutego 2020 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Żabki ????,szczupła, normalna i otyła ☺.I to jest to co najbardziej lubię w tym ręcznym klepaniu, można robić nieskończoną ilość kształtów, wygięć co daje mi wiele blaszek podobnych do siebie a zarazem różniących się szczegółami ????.A ja lubię mieć taką mieszankę w pudełku ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Uczę się wstawiać filmiki ☺????. Ooooo ???? chyba się wreszcie nauczyłem ????????. A blaszka na filmiku to ta "otyła" ze zdjęcia wyżej. Edytowane 17 Lutego 2020 przez jacek.hetflaisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Fajny pomysł. :good: teraz jeszcze dla porównania z odwrotnym mocowaniem zestawu i wszystko jasne w temacie zbrojeniowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Z cyklu podpatrzone wczoraj ????☺.W sumie to nie mam czasu na głupoty ???? ale jedną sztukę musiałem z ciekawości zrobić ????.Nie do końca to jest to co miało być ☺,ale nie będę się tym przejmował ???? . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Z cyklu podpatrzone wczoraj ☺.W sumie to nie mam czasu na głupoty ale jedną sztukę musiałem z ciekawości zrobić .Nie do końca to jest to co miało być ☺,ale nie będę się tym przejmował .Ach Ty Zbóju!... Już wiem, w którym wątku podpatrywałeś!.... Też tam byłem! Fajnie wyszła ta blaszka Jacku! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Wiesiu, podpatruje, podpatruje, ale czy ... nie gorsza, jeśli nie lepsza od zaprezentowanej blaszki? Jacek wykona wszystko, tylko czasu i materiału mało Edytowane 21 Lutego 2020 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wiesiu, podpatruje, podpatruje, ale czy ... nie gorsza, jeśli nie lepsza od zaprezentowanej blaszki? Jacek wykona wszystko, tylko czasu i materiału mało A papierowe pięć stów też by zrobił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Szybki jesteś.... ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 A papierowe pięć stów też by zrobił? Na to Ci nie odpowiem, bo to paragraf... w Tajemnicy powiem Ci, że da radę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No i zaraz za te pięć stów nas pozamykaja ????,a ciekawe czy są cele trzy osobowe ????.To ja może lepiej Wiesiowi zrobię blaszane pięć stów ????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No i zaraz za te pięć stów nas pozamykaja ????,a ciekawe czy są cele trzy osobowe ????.To ja może lepiej Wiesiowi zrobię blaszane pięć stów ????????. Mam: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Schabowe z żabki ????,czyli tak zwane młoteczkowanie a zarazem cieniowanie blachy. ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dwa brzydale ze ze starej i mocno przepalonej łuski od migomatu ????.Może dadzą sobie jakoś radę w życiu ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pręgi jak na pijawce. Może dłuuuuuga wąska blaszka ją imitująca? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi