jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No i przyiszły ???? na świat ☺. Po 8 sztuk z modelu ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 CAM00600.jpg moje pytani gdybym takie Delbanki polozyl obok ladnie blyszczacych innych blaszek to np.na 100 wedkarzy ilu by taka wybralo ? Mysle ze niewielu.O łowności przynęt nie zawsze decyduje ich wygląd zewnętrzny takie moje zdanie, z resztą potwierdzone nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 O łowności przynęt nie zawsze decyduje ich wygląd zewnętrzny takie moje zdanie, z resztą potwierdzone nad wodą.Ale zazwyczaj jest tak że większość wędkarzy kieruje swój wzrok w kierunku przynęt ładnych, świecących,kolorowych zapominając o tym że to nie jest dla nas tylko dla ryb ????????.Trzeba się zastanowić nad tym co je pstrąg, co jest jego naturalnym pożywieniem i jak te jego codzienn jedzonko wygląda ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Takie tam wczorajsze ????,jedna zrobiona z odpadka chyba nawet widać która ????. I to są ostatnie blaszki jakie udało mi się zrobić, teraz będzie przerwa w klepaniu do odwołania. Niestety brak dostępu do mojego warsztatu. Ale za to będzie więcej czasu na wędkowanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Coś tam drgnęło u mnie ????,coś udało mi się wreszcie zrobić ????.Później zabawa w uzbrajanie ????. A na koniec musiałem gdzieś nad wodę wyskoczyć ????,co by testy przeprowadzic i kija choć troszkę potoczyć ????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Kawał wody???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Super! Szczupaki nie mają szans! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Szykuję łapówkę dla Leszka ????,bo powiem Wam w tajemnicy ???? on robi świetne woblery i muszę go jakoś mocno skorumpować przekupstwem ???? żeby mi nie mógł odmówić ????.Leszku nie czytaj tego ????.To taka malutka część łapówki ,małe rybcie 4g i 6g, to takie wszystko łowne blaszki. Może nie są jakieś super piękne ????,ale tu chodźi o to żeby Leszek na nie łowił a nie trzymał w szufladzie ????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tu jest zawsze 1 liga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Szykuję łapówkę dla Leszka ????,bo powiem Wam w tajemnicy ???? on robi świetne woblery i muszę go jakoś mocno skorumpować przekupstwem ???? żeby mi nie mógł odmówić ????.Leszku nie czytaj tego ????. Przeczytałem Nie chwal tak, bo przechwalisz i jeszcze nic nie wyjdzie A blaszki super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Chyba nikt nic nie łowił na te moje blaszki ???? bo żadnych zdjęć nikt nie wstawi ☺️,a to se sam muszę wstawić ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jak już się dopraszasz to masz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Chcesz - to masz! Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Dokuś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Chcesz - to masz! DE07CCF6-287A-4203-8B75-1866F2AD71DB.jpegWiesiu ???? co to za zagadki?Czy to jest Ty w tej maseczce?I co to za złota rybka?Napewno nie była złowiona na moją blaszkę ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wiesiu, kurna. Łuskowca gołą ręką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wiesiu co to za zagadki?Czy to jest Ty w tej maseczce?I co to za złota rybka?Napewno nie była złowiona na moją blaszkę .To sem jo Pane Hawranek!... Zagrzęzłem na wsi i taka rybka mi się trafiła... ...A skąd wiesz, że nie na Twoją blaszkę, przecież złota rybka MOŻE WSZYSTKO!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Taki trochę "wodny świat". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Chyba nikt nic nie łowił na te moje blaszki bo żadnych zdjęć nikt nie wstawi ☺,a to se sam muszę wstawić . Biorą i to jak Bardzo dużo wyjść i trąceń ale wielkość okolicznych pstrągów sprawia, że odbijają się od kotwic. Tak jak rozmawialiśmy, potrzebują oczko mniejszych blach i będzie pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zamówienie kolegi z forum, poprosił mnie o mały zapas ????,bo jak to powiedział że nie chce już nurkować w rzece po tą ostatnią co mu została ????. A skoro zamówił tyle to chyba jest zadowolony z żab, a tym samym daje mi to tyle zadowolenia z tego że ktoś jest zadowolony a to jest dla mnie najważniejsze ????. Niech mu kij trzeszczy ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Piękna armia Jacku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Piękna armia Jacku.Dzięki Sławku ????,ale najważniejsze jest to aby ta armia była skuteczna ????,wygląd to rzecz drugoplanowa ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cholera czemu nic nie mówicie że w piątek to już 1Maj ????,tak mnie te pstrągi i żaby pochłonęły że zapomniałem o tym że ten początek sezonu zaczynam na innym łowisku płytkim i zarosniętym. Dawno już nie łowiłem w takiej zarośniętej wodzie ????,i teraz szybciutko muszę się przygotowac????, już znalazłem kawałek aluminium 2mm trzeba działać ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No to aby do piątku ????.10.5cm, 10cm, 9.5cm, 9.5cm Ciekawe co na to szczupaki i okonie powiedzą na tym nowym jeziorku, będzie to dla nich nowość jeszcze takich cudaków tam nie widziały????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Porównanie wielkościowo wagowe dwóch rybek jedna 8.5cm blacha miedziana 0.8mm druga blacha alu 2mm obydwie wagą po 13g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi