jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Muszę się pochwalić ???? dzisiejszą przesyłką od Leszka (LENNY)????.Cztery sztuki to 100% Leszka dzieła ????????????Reszta to woblery moje które Leszek mi przemalował ????????????. Na rzywo wyglądają mega ????????????????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Wszystkie super, a banany miodzio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tak wyjątkowo takie pypcie ☺️,te po prawej dla Kamila a te po lewej dla mnie, ☺️ a no też spróbuję co to warte ????. Wagowo 2-3g????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Cudne są Czekam niecierpliwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A dla mnie ? To chociaż takie 3 mi zrób jak masz materiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A dla mnie ? To chociaż takie 3 mi zrób jak masz materiał. post-65453-0-57357700-1590578922.jpgA co chcesz na nie łowić ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Okonie a czasem pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A to jeszcze na szybkiego dzis taką zrobiłem, może coś da się złowić na nią ☺️.A od jutra siedzę na rybkach nic nie klepie ????????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nawet fajnie dziś było ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 91cm ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nawet fajnie dziś było .91cm .BRAWO JACEK! ...Przeliczę ile mam Twoich blaszek i sprawdzę czy nie mam ich za mało, bo jak zakażą ich sprzedaży ze względu na łowność, to będę miał na zapas!... :D Jakiej wielkości i gramatury jest ta, która kusi okonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 BRAWO JACEK! ...Przeliczę ile mam Twoich blaszek i sprawdzę czy nie mam ich za mało, bo jak zakażą ich sprzedaży ze względu na łowność, to będę miał na zapas!... :D Jakiej wielkości i gramatury jest ta, która kusi okonie?Wiesiu ta akurat miała 16g około 9cm ale to bez większego znaczenia do łowienia spinningując najczęściej używam takich od 10g 7cm do 10cm 20g????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 ...ale to bez większego znaczenia....Czyli jest gorzej (to znaczy. - lepiej! ) niż myślałem... - ryby "walą" w te blachy bez opamiętania!... ...Bez znaczenia jakiej są wielkości i gramatury!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 A takie dwie se ☺ zrobiłem na weekenda .Takie smuklejsze około 10cm jedna z blachy 1mm a druga 1.4mm. Matowe srebrne takie bardziej lubię chyba ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Od rana nic nie bierze ????,ale jeden nie wytrzymał????. Walcze dalej ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Podobne do ostatnich tylko ciut mniejsze około 9cm i lżejsze, aby do czwartku ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Taki tam dzisiejszy odpadek????,a tak poważnie to nie mam ostatnio czasu na klepanie, a i chęci też gdzieś odeszły ????,może kiedyś jeszcze wrócą ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jacku, wiem, że masz dużo pracy i zacięcie do klepania trochę osłabło, ale ... delbanki łowią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jacku, wiem, że masz dużo pracy i zacięcie do klepania trochę osłabło, ale ... delbanki łowią tęczak 47.jpgSuper ????,dzięki za fotkę ????.W sumie to bardziej cieszą mnie takie fotki od Was jak ktoś coś złowi na moją blaszkę niż te rybki które sam łowie ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Jeszcze nie tak dawno klepałem po kilka a nawet kilkanaście blaszek dziennie, a teraz to przez kilka a nawet kilkanaście dni nie potrafię wyklepać nic ????☺️,chyba się coś popsuło ????. Ale znalazłem takie cuś I musiałem to ożywić ☺ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ciężko było ☺️,ale udało mi się wreszcie skończy troszkę małych Delbanek, przeleżały długo na wpół niedokończone aż wreszcie udało się je dokończyć ????.Trafią wszstkie na giełdę, może uda mi się jeszcze kogoś przekonać do tych co by nie mówić nie najpiękniejszych blaszek. I tu nie chodzi mi o to aby tylko je komuś sprzedać i zarobić, chodźi o satysfakcję jak ktoś kupi i po jakimś czasie da znać że łowi na nie i jest zadowolony i to jest dla mnie najcenniejsza rzecz. A najbardziej lubię takie info taki mały cytat ☺️: "Załozyłem tą blaszkę z niedowierzaniem i się zaczęło" Ale też zdaję sobie sprawę że wiele osób nie udało mi się przekonać, kupili ale po prostu na nie nie łowią ????.Ale i tak cieszy mnie to że jest kilka osób o których wiem że są zadowoleni z moich żab ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Przyznam, że czekam na Rybki..golaski lub w bieliźnie Edytowane 7 Lipca 2020 przez trygram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Czy te dwie mogę trzymać razem w pudełku? Ta duża nie zeźre☺️ mi tej małej ? ????☺️ Żartowałem ????,to nie dla mnie ????.Dziś się przypadkiem wydało że kolega z naszego forum łowi Sumy na Delbanki ????,na duże Delbanki i to duże Sumy, żebym go za jęzor nie pociągnął to bym dalej nic nie wiedział ????.Ale obiecał mi w przyszłości fotkę ????,a to mu jeszcze coś dorobię ????. Ta to akurat eksperymentalna taka podobna do pstrągowych. 14.5cm 59g Tylko niech mi tego Suma pokaże ????????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Przyznam, że czekam na Rybki..golaski lub w bieliźnieJak byś coś potrzebował to pisz lepiej do mnie na priva, bo raczej nic narazie na giełdę nie zrobię, bo jakoś nie chce mi się ostatnio klepać. A tak to może jeszcze coś znajdę w moim pudełku ☺️. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Kolejna Delbanko kształtna do łowienia kijanek ☺️.12.5cm 55g Następna będzie większa na starcie ma prawie 17cm????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi