jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Wynik końcowy 15.6cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 I znowu się nazbierało tych tulejek i trzeba by było zająć się tym recyklingiem jakoś ????.Cięcie skośne daje możliwość zrobienia większej,dłuższej blaszki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Uwielbiam ten wątek. Żeby Ci tylko nie przyszło kiedyś do głowy przestać tutaj dokumentowac swoje poczynania !???????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Uwielbiam ten wątek. Żeby Ci tylko nie przyszło kiedyś do głowy przestać tutaj dokumentowac swoje poczynania !????????????????????Dzięki wielkie za miłe słowa ????. A mi się czasami wydawało że ja tu Was po prostu zanudzam tym moim złomem ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 No nie zgadniecie cóż to takiego ????.Miało być około 4cm ale musiałem zrobić 5.5cm ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Brawo dla ciebie,za prawdziwe hand made które trzeba swoimi rekami i ciezka praca rozplanowac by ze złomu zrobic cos uzytecznego.Brawa za upór i mozolna ciezka prace a nie droge na łatwizne ,chociaz mozna i tak.Ale wiedza zdobyta nie idzie w las i to widac.Podziwiam prawdziwego bardzo dobrego rzemieslnika.A to trzeba cenic.Brawo!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Rzemieślnik i strateg w jednym!????Bo trzeba też dobrze planować by z ,,pipki'' wyszły rybki????Wahadła nie dość, że naprawdę łowne - to i są prawdziwymi, niepowtarzalnymi dziełami.Przyznam, że sam próbowałem skopiować Jacka wahadło.Metoda prób i błędów- co próba to błąd!????I po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że ,,jak się nie znasz- to się nie bierz''!???? Ta 5,5cm wygląda na kolczyk, ale chyba na to za duża...????? Wahadła pierwyj sort!Brawo Jacku, tak trzymaj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Może być i kolczyk. Jeśli ktoś ma uszy jak bohater piosenki Maćka Zembatego (a ten miał uszy ogromne, muskularne). Chyba jednak brelok do kluczy, może kluczy do przybytku, gdzie Jacka dzieła powstają. Pewnie Jacek po powrocie z ryb nam to wyjaśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) No nie zgadniecie cóż to takiego . Miało być około 4cm ale musiałem zrobić 5.5cm .Brelok / wisiorek z kwasówki!!! (???) CHCĘ!!!! :D Edytowane 12 Lipca 2020 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Myślę Wiesiu, że po wykupieniu półrocznej produkcji Jacka dostaniesz takie cacko w gratisie. Tymczasem Twoje dotychczasowe zakupy nie przekraczają pewnie jeszcze pięciu kilogramów. To stanowczo mało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Tak to ma być breloczek ????,ale to pomysł kolegi Arka ????,zachciał rybkę na łańcuszku ????.To zrobiłem takiego karaska ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Brelok / wisiorek z kwasówki!!! (???) CHCĘ!!!! :DMowisz i masz ????,Wiesiu niech to będzie taki spóźniony prezent urodzinowy ????. A ta złota rybka jest i będzie z mosiądzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Mowisz i masz ,Wiesiu niech to będzie taki spóźniony prezent urodzinowy . A ta złota rybka jest i będzie z mosiądzu.Jacku, strasznie się cieszę! Zapraszam na ...whisky! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Tak mi się troszkę nudziło na rybach to nakręciłem film o dużej żabie ????????.Jakość filmu jak w starym kinie ???? albo i gorsza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dwie tulejki przerobione ???? .2 sztuki po 13cm i po 40g. Zostało mi zapakować ,wysłać i czekać na zdięcia tych Sumów ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jacku, po raz kolejny podziękował za błyskotki!!!Breloczek też malinowy, przyozdobi kluczyki mojego wędkarskiego wozidełkaStandardem- świetna i błyskawiczna robota. Co rzut w duchu błagam o ,,czyste przejście'' w interesownym obszarze Twojego wahadła...Bo piękne są, żal rwać.Jednak w pudełku łowić nie będąA łowią, uwierzcie! Z umowy się już po części wywiązałem, ale nie omieszkam Cię dźgać fotami w przyszłości! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Rybska ???? dla Wiesia ????. Jedna z troszkę mocniejszym wygięciem a druga z ciut słabszym wygięciem, bo warto mieć takie dwie, jedna do spokojniejszego prowadzenia druga do agresywnejszego podszarpywania ????????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Zapomnij Jacku, że Wiesiu nimi będzie łowić. Gdyby którąś zostawił w wodzie-trauma na lata. Tak się tylko zastanawiam? Jedna kluczyk do Yamahy, druga do kosiarki, ale ta trzecia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Rybska dla Wiesia . Jedna z troszkę mocniejszym wygięciem a druga z ciut słabszym wygięciem, bo warto mieć takie dwie, jedna do spokojniejszego prowadzenia druga do agresywnejszego podszarpywania .MNIAM!!!... Cudne Jacku!!! Zapomnij Jacku, że Wiesiu nimi będzie łowić. Gdyby którąś zostawił w wodzie-trauma na lata. Tak się tylko zastanawiam? Jedna kluczyk do Yamahy, druga do kosiarki, ale ta trzecia? Jasiuuuuuuu!... ....Uduuuuuszę.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Kawałek chłodnicy oleju ????.I małe co nieco dla mnie ????,dwie Delbanki po 12.5cm, jedna z tej chłodnicy blacha 1.5mm, druga z normalnej blachy 1mm. U mnie będą służyć do trolingu z ręki ☺️.A rybka z tulejki dość mocno rozklepanej. Reszta czeka w kolejce ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 MNIAM!!!... Cudne Jacku!!! Jasiuuuuuuu!... ....Uduuuuuszę.... Wiesiu, unikaj wysiłku. Przy moim paleniu pewnie i tak mnie to spotka. Jacku-szacunek. Dużo czasu zajęło mi oglądanie każdej błystki znalezionej w przesyłce. Jak wspomniałem Wieśkowi zdjęcia absolutnie nie oddają faktycznego obrazu. Przy Twoim podejściu można się domyślać, że są świetnie zrobione. Łowność też nie podlega dyskusji. Ale dopiero wzięcie ich do ręki pozwala dojść do wniosku, że robisz rzeczy wyjątkowe. Musisz mi uwierzyć na słowo. Widziałem wahadłówki chyba z pięciu stron świata, miałem ich wiele, tych firmowych i takich klepanych przez hobbystów. Łowię blaszkami ponad pół wieku, coś tam też sam dłubałem, więc wiem o czym mówię. Na koniec powiem jedno i mam nadzieję, że odbierzesz to we właściwy sposób. Jacku-jesteś tani. Najłatwiej byłoby kupić blachę i robić jak dzisiaj wielu. Popadając przy okazji w sztampę. Dzięki za gratisy. Będzie stosowny odwet. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Dziękuję Jacku! Przepiękne blaszki! Mistrzowska robota! Już zbroję! Edytowane 16 Lipca 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Dziękuję Jacku! 3C3C5804-F27D-4ABE-9AA1-30ECBCE653FC.jpeg A44F8435-408F-43C9-B845-7E7E3CE65A7A.jpeg Przepiękne blaszki! Mistrzowska robota! Już zbroję! Wiesiu, unikaj wysiłku. Przy moim paleniu pewnie i tak mnie to spotka. Jacku-szacunek. Dużo czasu zajęło mi oglądanie każdej błystki znalezionej w przesyłce. Jak wspomniałem Wieśkowi zdjęcia absolutnie nie oddają faktycznego obrazu. Przy Twoim podejściu można się domyślać, że są świetnie zrobione. Łowność też nie podlega dyskusji. Ale dopiero wzięcie ich do ręki pozwala dojść do wniosku, że robisz rzeczy wyjątkowe. Musisz mi uwierzyć na słowo. Widziałem wahadłówki chyba z pięciu stron świata, miałem ich wiele, tych firmowych i takich klepanych przez hobbystów. Łowię blaszkami ponad pół wieku, coś tam też sam dłubałem, więc wiem o czym mówię. Na koniec powiem jedno i mam nadzieję, że odbierzesz to we właściwy sposób. Jacku-jesteś tani. Najłatwiej byłoby kupić blachę i robić jak dzisiaj wielu. Popadając przy okazji w sztampę. Dzięki za gratisy. Będzie stosowny odwet.Dzięki za miłe słowa ????,fajnie jest coś przeczytać o sobie a tym bardziej kiedy podczas czytania gęba mi się sama uśmiecha ☺️. Teraz czekam na wieści z nad wody, opinie, może być też i jakaś fotka ????????. Edytowane 16 Lipca 2020 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 My tu gadu gadu ????,a robotę trzeba zrobić ????.Wczoraj zamówione cztery małe rybcie przez kolegę z naszego forum 2szt 4cm i 2szt 5cm a i przy okazji jedna 6cm mi się zrobiła to będzie dla mnie ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Znowu coś zrobiłem ☺. A te zabieram dziś na testy ????.Delbanka pstrągowa też jedzie dziś nad jezioro ,bo podobno tym się fajnie okonie łowi ????,a ja myślałem że to tylko na pstragi ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi