jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 I jeszcze "Trędowata"????.Nie wiem czym ci Szwedzi lutowali tą chłodnice ????,ale to coś jest tak ciężko usunąć a w sumie to się nie daję w żaden sposób usunąć, to nie jest cyna. Zostaje klepać takie trędowate tylko ????. Dla wyjaśnienia powiem że ta chłodnica pochodzi z Szwedzkiego czterdziesto letniego pojazdu który niedawno spłonął doszczętnie ????,jak to mówią Szwedzka stal najlepsza ☺,spłonął a odradza się jak Feniks z popiołów ????. Tak mnie na wspomnienia naszło ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nie chcę nic insynuować, ale gdyby ktoś chciał w okokicach Gwiazdowa zaparkować swoje Volvo lub Saaba to generalnie nie jest najlepszy pomysł ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nie chcę nic insynuować, ale gdyby ktoś chciał w okokicach Gwiazdowa zaparkować swoje Volvo lub Saaba to generalnie nie jest najlepszy pomysł ????????????Aleś teraz narobił ????????,to z czego będę teraz klepał????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Aleś teraz narobił ????????,to z czego będę teraz klepał?????????????Pewnie jeszcze kilka jakichś blach w tym Szwedzie znajdziesz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Lubicie robić porzadki w pudełkach?Bo ja nie bardzo ????,ale w starym pudełku mam taki burdel że już nic znaleźć nie idzie ????.To sę nowe pudełko z blaszkami zapakowałem same świezaki. Tylko jak długo taki porządek będzie?????W starym trzeba będzie remanent przeprowadzić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Taka czerwonoskóra Delbaneczka 7.5cm niby to już Trociowa ale pstrągi też taką nie gardzą ????.Zrobiona na brudaska z blachy która wcześniej przepalałem palnikiem i w efekcie tego powstała taka barwa, szkoda mi było tego czyści bo nie jest łatwo taką barwę uzyskać, to się udaje tylko czasami. Jednym słowem jest to trudne do powtórzenia ????.A i wykonanie też jest niewdzięczne bo tu nie można niczego poprawiać, czyścić czy polerować. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez jacek.hetflaisz 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zawodowo jak zawsze, super wychodzą te ze znalezionych przedmiotów i wydawało by się ze już z takiej chłodnicy to już nic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) To sę nowe pudełko z blaszkami zapakowałem same świezaki. Tylko jak długo taki porządek będzie?????[/url]Do pierwszego łowienia ???? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zrobiłem sobie taką łyżkę do butów ☺,18cm powinna być dobra ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Coś te zdięcia wcześniej jakieś małe się wstawiły ????,nie wiem czemu, aż musiałem sprawdzić czy znowu będą takie małe ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zrobiłem sobie taką łyżkę do butów ☺,18cm powinna być dobra .BARDZO!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nawet nie przypuszczałem że ta chłodnica wzbudzi takie zainteresowanie ????,ale bardzo mnie to cieszy że chcecie łowić na te moje blaszki ????. Ale dolna część chłodnicy już się powoli kończy ????.Ale jest jeszcze górna w całości ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Te łogony normalnie mnie zmęczyły ????.14.5cm 42g2×10cm po 20g2×9cm po 17g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dobry łogon nie jest zły, ale dobry samołogon jeszcze lepszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobry łogon nie jest zły, ale dobry samołogon jeszcze lepszy A najlepszy na chłodnicy z miedzi;) a że rybka lubi pływać.... Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 A to Wy z tych mich rybek chcecie robić chłodnicę do bimbru?????????????????????? ło matko, to trzeba było od razu mówić ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czyżbyś Jacku produkował też "destylatory wody do żelazka"? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 To już jest coś z cyklu straszne rzeczy ????,czyli brud,smród i malaria ????,takie śmieciowe żarcie dla szczupaków ????,chyba na żywo wyglądają jescze gorzej ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Te ostatnie podobają mi się. Pstrągowe delbaneczki byłyby super w takiej kolorystyce (tylko bez czerwieni) . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Starczy już tego klepania????,chyba zasłużyłem juz na weekenda ☺️. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Test pływalności rybek 14.4 i 18cm. 14.5cm rybka Sławka ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Moja 18nastka ☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Od dłuższego czasu nie lowię Jacku na wahadłówki, ale kiedyś na Pilicy były one moją podstawową przynętą szczupakową. Bardzo lubiłem te sytuacje, gdy spotykał mnie wędkarz łowiący na wiróweczkę 2 i patrzył jak na idiotę widząc 12-15cm wahadłówkę na końcu mojego zestawu ????Ta Twoja 18cm pracuje kapitalnie - tak leniwie, jak szczupłe lubią najbardziej ???? Swoją drogą - czy dobrze widzę, że wyeliminowałes obracanie się wokół własnej osób, dzięki czemu blacha nie skręca linki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 A tu jeszcze 18stka z bliska i praca kija, troling na pierwszym biegu elektrykiem ????.Oczywiście wybaczcie za jakość filmików ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 "Chłop żywemu nie przepuści......."????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi