Banjo Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Piękne kolorki. Takie strzebelki wyszły . Jacku, jeśli możesz, to jedną odłóż dla mnie . Jacku, dziękuję za wahadełka . Są bardzo ładne .Tylko przesadziłeś z liczbą. Mam takie nieodparte wrażenie, że jak dajesz paczkę do wysłania pani w okienku na poczcie, to ona mówi: " Uuu, panie Jacku, coś dzisiaj przesyłka jest za lekka, proszę dorzucić parę wahadełek?" No i chcąc, nie chcąc pan Jacek wyciąga z kieszeni parę zapasowych, rezerwowych wahadełek i dorzuca. Jeśli tak jest naprawdę, to chciałbym tą panią poznać osobiście . Jeszcze raz dziękuję Ci . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Około 8-9cm, 14 gram. Wachadło głównie prowadzę powoli tak było w pobliżu dna, czasem delikatnie szarpnę. Pomyślałem, że skoro sandacz czy okoń lubi jak przynęta odpoczywa chwilę na dnie dołożyłem ten element do prezentacji. Ta bita łuska świetnie się prezentuje w wodzie a dodatkowe kolorowe punkty wzmagają efekt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nowy sezon pstrągowy się zbliża, więc pomyślałem że może pourywaliście choć trochę tych moich Delbanek ????,to czas aby coś dorobić na giełdę ☺.Trochę mam znów lenia ????,ale cztery pierwsze sztuki jakoś zrobiłem. Jest też zła wiadomość ????,cena się ciut zmieni ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Całe szczęście że nie miałem czasu i tu nie wchodziłem To bym dołożył już parę.....Jacku kosmos robisz , miło do Ciebie zajrzeć .Będę już na bieżąco 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Przez cały tydzień zrobiłem tylko tyle ????,brak czasu na klepanie ????????.Wielkość 6cm waga 10-11g.Bliżej nieokreślony gatunek żaby ????,oby pstrągi i trocie w styczniu ze śmiechu się nie posikały jak je zobaczą ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Przez cały tydzień zrobiłem tylko tyle ,brak czasu na klepanie .Wielkość 6cm waga 10-11g.Bliżej nieokreślony gatunek żaby ,oby pstrągi i trocie w styczniu ze śmiechu się nie posikały jak je zobaczą . 20201113_202446.jpg 20201113_202528.jpg 20201113_202614.jpg 20201113_202700.jpg 20201113_202030.jpg Nieubłaganie zbliża się zima. Jacek szykuje już bombki na choinkę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dla mnie te biedronki bomba , zaraz bym chciał czarną wersje z żółtymi kropkami , mosiądz z fluo zielonym no i ta miedź z czerwonym super 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 W tym tygodniu malutki postęp ????,udało się zrobić 4sztuki czyli o jedną więcej niż w minionym tygodniu ????. Wielkość taka bardziej pstrągowa około 5cm waga 5-7g. Oczywiście że Troć też potrafi taką przekąsić ???? a wtedy jest jazda na zestawie pstrągowym ????.No i oczywiście skorzystałem z Jacka (Franc) podpowiedzi ????,na efekty trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jacku, ładne. Brakuje, jeszcze w żółte kropki, niebieskie, o różowych nie wspomnę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jacku, ładne. Brakuje, jeszcze w żółte kropki, niebieskie, o różowych nie wspomnę .Nie mam takich kolorów ????,a tak na poważnie to raczej nie planuje robić takich więcej no chyba że się sprawdzą ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Sprawdzą się, to mogę powiedzieć już dziś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kiedyś znajomy mi mówił,że na pewnej wodzie jak nic się nie dzieje,kompletne zero przez duże "Z" wtedy zakłada 0 black fury czarna w czerwone kropki i zawsze co się uwiesi, nie jest to okaz ale "wędkarski honor uratowany". Minęło prawie 30 lat a ww mepps ciągle działa. Inne wariacje kolorystyczne nie działają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Black fury ma coś w sobie, choć mi się bardziej uwieszają na te z żółtymi kropami. Widocznie ryby z mojej okolicy nie wiedzą, że lepiej w czerwone kropy strzelać Jacku kropkowańce super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ale Miody!!! Takie to chciałoby się dla samego "mania "???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Stare, starsze i nowe ☺.Brzydkie, brzydsze i ładniejsze ????.Ale to bez znaczenia one mają tylko łowić ????,nic więcej od nich nie wymagam ????. Jednym słowem u mnie nastał ten czas ☺ na rytualne próby zrobienia porządków przed nowym sezonem, oczywiście nie najlepiej mi to wychodzi bo nie potrafię się ograniczyć z ilością ????.Pewnie by wystarczyło z 5 czy 10 sztuk w portfeliku, ale nie potrafię jeszcze tak się ograniczyć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Mogłem większy przywieźć . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Troszkę żab udało się zrobić, wszystko poleci na giełdę może ktoś jeszcze będzie chciał mieć żabkę w pudełku ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ilościowo coraz gorzej u mnie ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ilościowo coraz gorzej u mnie . 20201208_085510.jpg 20201208_085457.jpgGrunt, że jakość coraz wyższa, choć zawsze była wysoka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 WESOŁYCH ŚWIĄT ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych, wesołych!... ...i ZDROWYCH!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym 2021 więcej czasu na wędkowanie i wspólne spotkania przy połowie okazów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ostatni odpadek tego roku 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Taka insza, jak nie Twoja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Takie trzy mutanty ????,takie połączenie listka,algi i Delbanki.Ogólnie to ciężko znaleźć chwilę żeby coś wyklepać i raczej już tak będzie ????.Ale pocieszające jest to że pojutrze otwarcie sezonu ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi