Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Jest piękny!!! Jaka masa? A dlaczego płaski? "Szybuje" w wodzie, czy o co chodzi Jacku? Opatentuj to!

Wiesiu to taka klasyka z nad pomorskich rzek????,ogólnie bardzo często spotykany nad rzekami trociowymi czyli żagielek.

Nie jest cięzki bo właśnie ma szybować w wodzie a napór nurtu ma mu pomagać w dotarciu do przynęty, i naprawdę przy odrobinie wprawy jest bardzo skuteczny.

• Like 3

Wiesiu to taka klasyka z nad pomorskich rzek,ogólnie bardzo często spotykany nad rzekami trociowymi czyli żagielek.

Nie jest cięzki bo właśnie ma szybować w wodzie a napór nurtu ma mu pomagać w dotarciu do przynęty, i naprawdę przy odrobinie wprawy jest bardzo skuteczny.

Mistrz jesteś!!! :D

• Like 3

Mistrz jesteś!!! :D

Wiesiu jaki tam ze mnie mistrz ????,ja bym powiedział że bardziej taki "Pomysłowy Dobromir"????????.

Żagielki znana. Na czerwono, aby nie zgubić ;) ?

Sławku po prostu taką farbę miałem pod ręką ????,ale na pewno będzie bardziej widoczny w wodzie.
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

świetne , jest gdzieś może film z pracą ?

Jakieś tam moje filmiki są na Youtube wystarczy wpisać Jacek Hetflaisz wahadłówka i coś tam się znajdzie ????.

A to taki pierwszy lepszy????????.

https://youtu.be/NiI0DvVQRt0

• Like 3

Jeszcze parę kropek i Jacku będzie całe wahadełko pomalowane. Już jest blisko tego, co dawno proponowałem. Powolutku dochodzisz, już bez moich próśb, do malowania swoich wahadełek :) . I bardzo dobrze  :) . Ładnie to wygląda :) .

Tylko żab nie upiększaj  ;) .

• Like 4

Jeszcze parę kropek i Jacku będzie całe wahadełko pomalowane. Już jest blisko tego, co dawno proponowałem. Powolutku dochodzisz, już bez moich próśb, do malowania swoich wahadełek :) . I bardzo dobrze  :) . Ładnie to wygląda :) .

Tylko żab nie upiększaj  ;) .

Sławku prawdziwa żaba musi być brzydka ????i tego nie wolno upiększać to jest jej sekret.

Takie ostatnio dla siebie zrobiłem.

9-10g około 6cm i to wcale nie jest za duża blaszka dla pstrąga ????.post-65453-0-90323100-1613325713_thumb.jpgpost-65453-0-54902400-1613325730_thumb.jpgpost-65453-0-33097100-1613325746_thumb.jpgpost-65453-0-92104800-1613326098_thumb.jpg

• Like 8