Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Do spania i wanny to ja Ci je odpowiednio uzbroję. Tak trochę niezgodnie z przepisami. :D A jeszcze wczoraj deklarowałeś łowić szczupaki na JaWiesie? ;)

He he he!... Jasiu, żeby nie mącić Jackowi w wątku, wyjaśnijmy tylko, że wspólnymi siłami poczyniliśmy z nudów kilka woblerów szczupakowych o połączonej nazwie naszych imion...  :rolleyes:  :D  :D  :D

• Like 1

A tak wogule to, WIESIEK !!!pokaż te woblery!!!☺????.

Dzięki Jacku!  :)

He he...

To tak dla przypomnienia (bo już te wypociny kiedyś chyba przedstawiałem) - z pierwszego etapu:

post-59071-0-81634000-1616188285_thumb.jpgpost-59071-0-84555900-1616188292_thumb.jpgpost-59071-0-25911600-1616188301_thumb.jpg

Do drugiego etapu (czyli - po uzbrojeniu w stelaż, ster, pomalowaniu i polakierowaniu) nominuję Jasia (@jachu), który wykona finalną część...  :P

Jasiu pewnie mnie za to udusi, ale pokażę Wam jakie On piękne woblerki robi!... :)  Oto jedne z wielu JEGO CUKIERASÓW, które poczynił już wcześniej:

post-59071-0-97681100-1616188308_thumb.jpg

Łowię nimi na Warcie. Ot co!...  :D

• Like 2

To jest gorzej aniżeli sądziłem Pocieszę Cie jednak w tej niedoli. Jest na to lekarstwo. Musisz więcej czasu nad wodą spędzać, a nie w łóżku

Eeee... Czerpię radość z każdej chwili, którą mogę spędzić w wędkarskim klimacie... Jeśli nie mogę być nad wodą, to pocieszam się stwarzając klimat wędkarstwa,

Moja żona chyba nigdy nie zapomni chwili w kościele, kiedy podczas absolutnej ciszy wypadła mi z ręki wahadłówka Rybka 20g na drewnianą podłogę i narobiła hałasu...  :rolleyes: Wszyscy ludzie się obejrzeli a msza trwała przez to piętnaście sekund dłużej!...  :D ...Dla takiego wspomnienia też warto pielęgnować klimaty wędkarstwa!...  :D  :highfive:

• Like 4

Ile ważą te "kościelne wahadła "??? :)

Eeee... Czerpię radość z każdej chwili, którą mogę spędzić w wędkarskim klimacie... Jeśli nie mogę być nad wodą, to pocieszam się stwarzając klimat wędkarstwa,

Moja żona chyba nigdy nie zapomni chwili w kościele, kiedy podczas absolutnej ciszy wypadła mi z ręki wahadłówka Rybka 20g na drewnianą podłogę i narobiła hałasu...  :rolleyes: Wszyscy ludzie się obejrzeli a msza trwała przez to piętnaście sekund dłużej!...  :D ...Dla takiego wspomnienia też warto pielęgnować klimaty wędkarstwa!...  :D  :highfive:

Trzeci wiersz, bardziej po prawej stronie  :lol:

Edytowane przez Mariusz1000

No jakoś tak mam ☺,że lubię wędrować w trudnym terenie gdzie nie każdy może dojechać ????.

A że lubię też pojeździć po bezdrożach szczeglnie wzdłuż Wieprzy to i jakieś klamoty ☺trzeba mieć.

A że Mz-ki to tak troszkę z sentymentu,a z drugiej strony to taki sprzęt gniotsia niełamiotsia ????????.

Tego używam do wedkarskiego "Off road"

post-65453-0-77910800-1616268562_thumb.jpgpost-65453-0-94914700-1616268596_thumb.jpg

• Like 8