Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Cykado karasek taki tam ☺,4.7cm 6.5gTaki troszkę jednostronny karasek .CUUUDO!!!... Łowiłeś już na to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 CUUUDO!!!... Łowiłeś już na to?Jeszcze nie ???? bo przed chwilą to zrobiłem ????.Ale cykady robiłem już nie raz ☺i zazwyczaj pracowały dobrze i nawet coś tam dało się na nie łowić ????.Tylko ciągle jakoś mi nie po drodze z tym łowieniem na cykady. Ale właśnie wczoraj jak byłem na rybkach to oczywiście znowu nic nie chciało brać a znajomy na cykady jeszcze coś tam łowił. I tak sę pomyślałem że trzeba mieć choć jedną sztukę w pudełku ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zostało mi jeszcze troszkę wylewki od kranu ????,to jeszcze ze trzy sztuki sę zrobię ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 I tak sę pomyślałem że trzeba mieć choć jedną sztukę w pudełku .To może ja też chciałbym mieć choć jedną sztukę w pudełku... ...dwie, trzy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Coś się robi ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 I wystarczy,więcej nie robię ????.Strasznie pracochłonne zajęcie????.Te ciut większe około 5cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Już miałem nic nie robić ????,ale minął dzień i kolejny durny pomysł się pojawił ????????.Jakiś filmik o łowieniu sandaczy na cykady z opadu obejrzałem i już wyobraźnię swą podrażniłem ????.Te takie pod 6cm. Jeszcze tylko chyba ogony na czerwono pomaluje ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Jacku a może dwie cieńsze blaszki zlutowane ze sobą? Wtedy obydwie strony będą zdobione. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 A może by tak nad rzekę wyskoczyć? Zobaczyć co tam słychać ????????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Już miałem nic nie robić ,ale minął dzień i kolejny durny pomysł się pojawił .Jakiś filmik o łowieniu sandaczy na cykady z opadu obejrzałem i już wyobraźnię swą podrażniłem .Te takie pod 6cm. 20210630_115916.jpg 20210630_120023.jpg 20210630_120118.jpg 20210630_120125.jpg 20210630_120059.jpgJeszcze tylko chyba ogony na czerwono pomaluje .Fajne. Daj może oczko do kotwicy zaraz za obciążeniem albo w połowie drogi do ogona- przeważnie ryby są zapięte za przednią kotwicę. I zrób takie 10-12 cm :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Fajne. Daj może oczko do kotwicy zaraz za obciążeniem albo w połowie drogi do ogona- przeważnie ryby są zapięte za przednią kotwicę. I zrób takie 10-12 cm :-)Z tą kotwiczką ciekawe rozwiązanie, napewno wypróbuję ????.A jak znajdę kiedyś chwilę to zrobię taką większą cykade choćby z ciekawości ????,aby zobaczyć jak to kijem będzie szarpać ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Fajne. Daj może oczko do kotwicy zaraz za obciążeniem albo w połowie drogi do ogona- przeważnie ryby są zapięte za przednią kotwicę. I zrób takie 10-12 cm :-)Jestem ZA!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jeszcze dwie łuski od migomatu mi się znalazły ☺. Tylko ja się pytam gdzie te Trocie? Gdzie one są?????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Super trociówki Na zadane pytanie odpowiadam - SĄ W WODZIE Jak chcesz wiedzieć, gdzie ostatnio połowione to dzwoń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Takie tam na rzekę ????.Około 4.5cm 7g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Takie trzy Delbaneczki na prezent dla kogoś kto lubi łowić Jazie i Klenie.Tylko Jazie i Klenie to nie Pstragi ????i nie wiem czy będą zainteresowanie taką Delbaneczką?????Po prostu na Jaziach i Kleniach to ja się wogule nie znam ☺️. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Jacek ja , ja ja nie mam cykady proszę , proszę .Jesienią łowię okonie cykadami od 6 do 8 gram taką gramaturą .Uklep mi coś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Dziwadla z kowadła ????,czyli nic specjalnego ????.Takie mniejsze trociowe niecałe 5.5cm 13g.Mosiądz 2mm. Zrobione na szybkiego. Niestety czasu na klepanie bardzo niewiele,od czasu do czasu coś tam jeszcze sobie uklepie na więcej nie ma szans. Dlatego już nie przyjmuje żadnych zamówień na blaszki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Jacku mam nadzieję że jednak znajdziesz czas by uklepać jakieś blaszki dla kolegów z forum. U mnie w pudełku mają swoje miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Jacku mam nadzieję że jednak znajdziesz czas by uklepać jakieś blaszki dla kolegów z forum. U mnie w pudełku mają swoje miejsce.Dostępność moich blaszek napewno będzie mocno ograniczona ale mam nadzieję że jakoś dam radę odłożyć jakieś małe co nieco ????. Tak jak już chyba ze sto razy ????pisałem na większe ilość nie ma szans z powodu braku czasu, a też troszkę już mi się tak nie chce klepać jak kiedyś. Łowić chyba też nikt nic nie łowił na te moje blaszki bo żadnych zdjęć nikt nie wstawi ????,to skąd tu brać motywację ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Coś do mojego pudełka udało mi się zrobić ????,bo pusto w nim strasznie jakoś ????????.Takie od 8,5cm do 9cm ,na większe okonki akurat ????.Zdobione oczywiście z odpadków ????.Bo normalnej blachy to już nawet nie posiadam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jeszcze takie dwie przybędą mi w pudełku ????????.9cm 16g . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Poobijana i pogryziona ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Ta jedna wygląda jak Bruce Lee , dla nieco młodszych kolegów to taki bohater, gdzie starsze pokolenie traciło wszystkie zaskórniaki na bilety do kina i Mon czako 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi