jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Do kolekcji krzywych blaszek dołączyła w ostatnich dniach krzywa żabka ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Do kolekcji krzywych blaszek dołączyła w ostatnich dniach krzywa żabka ????. 20211101_205427.jpg 20211101_205342.jpg 20211101_205217.jpg 20211101_205200.jpg 20211101_202415.jpg 20211101_202245.jpgChcę taką! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Chcę taką! Będziemy w styczniu ją testować na zmianę ????,godzinę Ty będziesz łowił, godzinę ja i tak na zmianę ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Trzymam za słowo! ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Powolutku zaczynam się przygotowywać do nowego sezonu, a to już za niecałe dwa miesiące ????.Wagowo 7,9,12g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Przygotowań do sezonu ciąg dalszy ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ale ropuchy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Jedynaczka ????,no nie ma czasu na więcej ????????. Na Styczniowe Salmonidae ???? oczywiście. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Oprócz salmonidae pobierają i inne. U mnie okonidae lubią te blaszki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Trout Area, takie ma być ich przeznaczenie. Oczywiście nie dla mnie tylko dla kolegi z forum ????.Jestem ciekaw czy to się nada do takiego łowienia????? Nigdy nie bywałem na takich łowiskach ????.Waga od 2.6g do 2.8g do 4cm ,jedna ciut większa 3.5g . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nada się na pewno ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 I coś dla mnie, na Wieprze, na Trocie, a i tak pewnie pstrążki będą je atakować ????.8 cm każda po 18.5g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zrób więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 U mnie bez zmian ????,tylko jak znajdę chwilę to oczywiście tylko żaby mogą powstać o tej porze roku.9g i 5g ,dziewiątka dla mnie jest najbardziej pasującą wielkością na początek sezonu trociowo pstrągowego. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Wezmę tą Mocną 7tkę Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Też bym przytulił taki jeden komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Też bym przytulił taki jeden komplecikNiestety nic nie mam na zbyciu i sam nie wiem kiedy będę miał,może za dzień, może za tydzień a może za miesiąc, sam po prostu nie wiem kiedy trafi się troszkę wolnego czasu na klepanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Uwielbiam pracować z odpadami ????.To oczywiście kawałek startej łuski od migomatu, bardzo często z tego robię żabki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Wigilijny "zaskórkowiec" na blaszkę od kolegi.Zdecydowanie za rzadko po nie sięgam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Wigilijny "zaskórkowiec" na blaszkę od kolegi.Zdecydowanie za rzadko po nie sięgam Dzięki za fotkę ????.Najważniejsze aby się przełamać i uwierzyć w przynętę, później to już jest całkiem inne łowienie i o efekty dużo łatwiej ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Taki wypadek przy pracy ????,ale pojechałem z tą żabą ????. A co tam ????,jedną taką inną mogę mieć ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Klepiąc żabkę w barwach pstrągowych chyba wspominałeś sobie nasz wypad na pstrągi i chcesz być lepiej przygotowany na następny . Piękna żaba, która wspólnie żerowała z pstrągiem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Życzę wszystkim ???? ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Naszło mnie dziś na świąteczne porządki ☺,i powiem szczerze co za dużo to nie zdrowo ????.Po chwili doszłem do wniosku że zrobię to może kiedyś indziej ????.Staruchy niekture jak cholera ????,ale nadal w dobrej formie, urodziwe nie są ???? za bardzo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Lubię ten kolorek staruszków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi