Kozi81 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Rybciamaja wersja mini . Mała blaszka nie oznacza mało pracy, zdecydowanie wolę robić blaszki średniej wielkości ☺.Jacku przybliż trochę parametry tej blaszki, waga i długość. Bo myślę że może to być sztosik na moje wiślane klenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Jacku przybliż trochę parametry tej blaszki, waga i długość. Bo myślę że może to być sztosik na moje wiślane klenie To jest około 4cm 3g.Takie nie dokończone na dziś do testów jeszcze na szybko powstały. Ale z tego co wiem to na te moje starsze zwykłe proste małe rybki około 4g Alek lowił właśnie Klenie z bardzo dobrymi wynikami. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Prosto z nad wody ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 To Jacku będziesz musiał parę sztuk dokończyć Masz PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 W najbliższym czasie nic małego do ręki nie wezmę ????????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 W najbliższym czasie nic małego do ręki nie wezmę . 20220223_131106.jpg 20220223_131057.jpg 20220223_131043.jpg 20220223_131026.jpg 20220221_131928.jpg 20220221_131859.jpgA Wacusia też nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 A Wacusia też nie? Nie no ????,wacuś nie taki mały ???? on to już całkiem inny rozmiar ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 20220221_131928.jpgJak coś, to chętnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Rybamaja. I coś dla mnie ☺,wielkość taka jak ja najbardziej lubię. Czyli łowienie dość lekkie łatwe i przyjemne,a złowić można każdą rybkę i małą i dużą ????. Pracą mnie naprawdę urzekly te krzywizny ????????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Przygarnąłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Rybamaja.I coś dla mnie ☺,wielkość taka jak ja najbardziej lubię.Czyli łowienie dość lekkie łatwe i przyjemne,a złowić można każdą rybkę i małą i dużą . 20220225_184931.jpg 20220225_184924.jpg 20220225_184806.jpg 20220225_184343.jpg 20220225_184254.jpg 20220225_184237.jpg Pracą mnie naprawdę urzekly te krzywizny .Pogięte jakieś. Dobra robota.Pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 sztuki blacha cupalowa,3 sztuki mosiądz. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Jacku, na sprzedaż ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Jacku, na sprzedaż ? I tak,i nie ????. Narazie są zarezerwowane ????. Wspomnę tylko może wreszcie o moich cenach, bo dla wielu osób mogą się wydawać zbyt wysokie. Czemu są takie a nie inne? prosta odpowiedź ????.Czy w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze pracuje za 10zł na godzinę ?A to właśnie ta jedna godzina to jest taki przelicznik na zrobienie blaszki od podstaw, a gdzie jeszcze wszystkie materiały? I mówię tu o blaszce normalnej wielkości. ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Ostatnio też przerabiałem cenę przynęt, ja już nawet nie cenie tak swojej roboty co koszt materiału. Gdyby nie złom , robiłbym tylko dla siebie kupując z allegro.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Jacku, malinowa robota...Jakby co, to ja je chętnie...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Delbanka, czym starsza, czym brzydsza, tym lepsza ????,szczególnie w słoneczne dni ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Brawo Ty Jacku. Pochwal się jeszcze parametrami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 71cm, kijek do 21g trochu się wyginał ????,ale fajno było ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ładna trotka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Twoje wahadełka po ostatnim krótkim tescie mega dziwnie i inaczej pracują wzgledem tych którymi dotat łowiłem na plus.Rybka do jednej wyszła ale odnośnie ceny Jacku to nie są wcale drogie a super pracują w opadzie.I gdy nagle przy ściąganiu gdy rybka dochodziła do niej opuściłem i był strał ale w chwili docięcia rybka się ukuła i poszła w bok.Ale na poważne testy jeszcze chwilką bo wczoraj zaskoczył mnie lód.I tylko sciaglem ostatniego jigi z gałęzi nad zwałka i wróciłem do domu.Blaszki super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Twoje wahadełka po ostatnim krótkim tescie mega dziwnie i inaczej pracują wzgledem tych którymi dotat łowiłem na plus.Rybka do jednej wyszła ale odnośnie ceny Jacku to nie są wcale drogie a super pracują w opadzie.I gdy nagle przy ściąganiu gdy rybka dochodziła do niej opuściłem i był strał ale w chwili docięcia rybka się ukuła i poszła w bok.Ale na poważne testy jeszcze chwilką bo wczoraj zaskoczył mnie lód.I tylko sciaglem ostatniego jigi z gałęzi nad zwałka i wróciłem do domu.Blaszki superDzięki ????.Zgadza się Delbanka to całkowicie inna wahadłówka pod każdym względem, ma to coś co naprawdę do dziś mnie zaskakuje ????,czyli niesamowitą skuteczność która jest jednym i chyba jedynym powodem że ja nie mam innych wahadłówek w pudełku na pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Czy łowisz nimi również z prądem ? Czy tylko pod prąd ? Byłem ponad tydzień temu pierwszy raz na pstrągach. Twoje Delbanki również pływały :-) Nic nie spotkały, ale ogólnie nic nie trafiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Czy łowisz nimi również z prądem ? Czy tylko pod prąd ? Byłem ponad tydzień temu pierwszy raz na pstrągach. Twoje Delbanki również pływały :-) Nic nie spotkały, ale ogólnie nic nie trafiłem. Ja w sumie tylko łowie wachlarzem w poprzek rzeki i pod prąd, z prądem jakoś nie lubię i chyba nawet nie umiem ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 71cm, kijek do 21g trochu się wyginał ,ale fajno było ☺. 71 cm to długość kijka, a ile rybka miała . Gratuluję Jacku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi