jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Jedna łuska = się 3 blaszki ☺. A ogólnie to mam lenia i nie chcę mi się klepać ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Wezmę te trzy sztuki. :-) Uśmiechają się do mnie. :-)Wiem, wiem ......co łykam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Wezmę te trzy sztuki. :-) Uśmiechają się do mnie. :-)Wiem, wiem ......co łykam....Jeśli bardzo je chcesz to mogę się z nimi rozstać ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Napiszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Ja już jestem po kolejnej przygodzie na pstrągach.Padły dwie rybki. Pierwsze moje pstrągi. 90% rzutów i łowienie z prądem, 10% pod prąd. Takie na tą chwilę mam instrukcje. Instruktor również tak łowi. No i rybki padły na obrotówki (konkretnie jedną). Zrozumiałe, bo i prawdopodobieństwo dużo większe. (0,9 do mniej niż 0,1) Pod prąd w większości łowiłem Twoimi Delbankami. Wachlarzem na rzeczce szer. 2-4 m to naprawdę krótkie rzuty. Jakbym był pstrągiem to bym się na Delbankę skusił pracują "przednio". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Ja już jestem po kolejnej przygodzie na pstrągach.Padły dwie rybki. Pierwsze moje pstrągi. 90% rzutów i łowienie z prądem, 10% pod prąd. Takie na tą chwilę mam instrukcje. Instruktor również tak łowi. No i rybki padły na obrotówki (konkretnie jedną). Zrozumiałe, bo i prawdopodobieństwo dużo większe. (0,9 do mniej niż 0,1) Pod prąd w większości łowiłem Twoimi Delbankami. Wachlarzem na rzeczce szer. 2-4 m to naprawdę krótkie rzuty. Jakbym był pstrągiem to bym się na Delbankę skusił pracują "przednio". Niestety ale cały weekend ciśnienie atmosferyczne dochodzące do prawie 1050 mbar nie sprzyjało wędkowaniu.Pstrągi niestety nie wykazywały chęci do żerowania, a z moich spostrzeżeń Delbanki są traktowane przez pstrągi jako pokarm. Przy takich warunkach pogodowych czasami ostatnią szansą na złowiene czegokolwiek jest zastosowanie taktyki na wkurzenie pstrąga aby jego terytorialne ego zadziałało łowię wtedy na ostro pracujące woblery i obrotówki. Ale jeśli pstrągi są na żerowaniu to zdecydowanie wolę łowić na Delbanki ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 To nie ukrywam, chciałbym trafić na taki dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Kawałek chłodnicy i ????,Karasek ????????????.Porównanie z normalną RYBĄMOJĄ ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Chłodnicy ciąg dalszy ????,robiłem je a z tydzień tylko tak z doskoku po troszeczku, niestety znowu totalny brak czasu na klepanie ????.Tylko nie zdążyłem ich pomalować, a z drugiej strony może ich nie malować??????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie maluj, świetnie się prazentują ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Teraz to ja na trzy kotwice będę mógł łowić ???????????? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 W życiu nie ma co ograniczać się Piękne blaszki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 A tu troszkę mojego recyklingu???? który przeznaczyłem na wsparcie konkursu w "Wiesciach z nad wody". 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Czas żaby ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Czas żaby ????.Super ????,dzięki wielkie za fotkę ????.Naprawdę miło popatrzeć ????. Tylko powiedz mi jeszcze te kropki na blaszce to moja robota czy twoja ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Kropki są Twoje. Ryba pokazała się kasując żabę. Zignorowała woblera i obrotówkę. Sprowokowała ją delbanka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Kropki są Twoje. Ryba pokazała się kasując żabę. Zignorowała woblera i obrotówkę. Sprowokowała ją delbanka.Kurczę nie pamiętam tej z tym kropkami ????,ale muszę se taką chyba zrobić, bo takiej nie mam ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Brzydale w kropale ???? dla mnie ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Kurczę nie pamiętam tej z tym kropkami ,ale muszę se taką chyba zrobić, bo takiej nie mam .Żaby z pleśniawką. Potencjalnie łatwa zdobycz. Jacku klonuję Twoje delbanki i mam już wyniki szkoda że nie robiłeś na różnych grubościach blach …dlatego musiałem to zrobić .Uwielbiam na nie łowić … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Żaby z pleśniawką. Potencjalnie łatwa zdobycz. Jacku klonuję Twoje delbanki i mam już wyniki szkoda że nie robiłeś na różnych grubościach blach …dlatego musiałem to zrobić .Uwielbiam na nie łowić …Oj przepraszam bardzo ????,Delbanki robię w pięciu grubościach blachy od 0.8mm,1mm,1.2mm,1.4m,1.5mm????.Chętnie bym zerknął na te Twoje klony ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Ostatnio przez głupotę zerwałem mojego żagielka na drzewie po drugiej stronie rzeki ????,więc na szybko dorobiłem dwa następne. Źle się czuję na rybach bez wyczeiacza ????????. Proszę o usunięcie ,poszło dwa razy. Coś Internet mi szwankuje. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Ostatnio przez głupotę zerwałem mojego żagielka na drzewie po drugiej stronie rzeki ????.Na szybkiego zrobiłem sobie następne dwa. Źle się czuję na rybach bez wyczeiacza ????????. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez jacek.hetflaisz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) . Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Mysha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Żaby wielkanocne ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Żaby wielkanocne ????. .Jak mi się gęba cieszy jak widzę takie zdjęcia ????????,to jest chyba najlepsza nagroda za te klepanie ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi