jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jak pokropiło i pochmurno to i warto odwiedzić rzekę. Szału nie było. Udało się złowić więcej obcych niż rodzimych gatunków - taki mamy klimat Woda niska, ale to jak chyba w większości pomorskich rzek. Delbanka na końcu zestawu przyniosła m.in. takiego pstrunga - 46 cm. 2006202246.jpg Miło poczytać takie wpisy ????. Coś widzę że chyba polubiłeś się z tymi moimi żabami ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Na ostatnim "wypadzie" odgrzebałem w pudełku daaaaaawno nie używaną "rybkę".Całkiem mile mnie zaskoczyła ????. To jedna z pierwszych przynęt od Ciebie która zawitała do mnie w pakiecie z "żabami".W poprzednich latach "dała" parę okoni, na pstrągach nie próbowałem. ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Na ostatnim "wypadzie" odgrzebałem w pudełku daaaaaawno nie używaną "rybkę".Całkiem mile mnie zaskoczyła ????. 20220620_130143_copy_1957x2322.jpg To jedna z pierwszych przynęt od Ciebie która zawitała do mnie w pakiecie z "żabami".W poprzednich latach "dała" parę okoni, na pstrągach nie próbowałem. ????Ja też jakoś Rybki na pstragi za bardzo nie używam, choć kilka pstrągów złowiłem na Rybkę.Jakoś mi się ubzdurało że to nie jest blaszka na pstragi ????,i wychodzi to że byłem w błędzie ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Rybka bardzo dobrze "szaleje" więc imitacja żaby z niej prima sort. Czyli wszystko co lubi żabkę skusi się na "rybkę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 wreszcie miałem okazję przetestowac większe blaszki:) rewelka:) jakoś delbanką zdecydowanie przyjemniej mi się łowi, ale tym razem to rybka była lepsza:)delbanka jest ewidentnie za mało selektywna skoro biorą takie okazy... okoń nie najechany, ewidentne branie w opadzie... ps. żeby nie było że tylko ryby cierpią - ja łowienie zacząłem od wyrywania sumowej kotwicy 2/0 z palca:( 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 wreszcie miałem okazję przetestowac większe blaszki:) rewelka:) jakoś delbanką zdecydowanie przyjemniej mi się łowi, ale tym razem to rybka była lepsza:) DSC00269a.jpgdelbanka jest ewidentnie za mało selektywna skoro biorą takie okazy... okoń nie najechany, ewidentne branie w opadzie... IMG_20220630_055043a.jpg ps. żeby nie było że tylko ryby cierpią - ja łowienie zacząłem od wyrywania sumowej kotwicy 2/0 z palca:(Bardzo się cieszę że blaszki się sprawdziły ????,dzięki za fotki szczeglnie Suma. Czekam na następne fotki ????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Czasu na klepane jak na lekarstwo, ale próbuje choć jedną dziennie zrobić????.Pierwsza z kilku które muszę zrobić.16cm 95g, tym to i najeść by się dało taka mała chochla do zupy ????.W kolejce następne ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 16cm 80g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Jeszcze 3 sztuki 16cm 68g,60g,60gWszystkie razem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jacku jesteś "metalowym wirtuozem" ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jacku jesteś "metalowym wirtuozem" ????Piotrku troszkę przesadziłeś z tym wirtuozem ????,ale dzięki za miłe słowa ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Ani trochę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Ryby 16cm waga 2×56g,2×65g,1×95g.Troszkę czasu mi to zajęło ????,niestety na klepane po prostu brak czasu ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 I jeszcze 3 delbanki na pstragi takie troszkę większe 8cm 12g.W ubarwieniu takim jak to pstragi lubią ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Chyba wreszcie ruszę te moje cztery litery ???? i pójdę wreszcie na rzekę. Bo zdięcia od znajomych nie dają mi spokoju ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Niecałe 7cm,mają być na Trocie z rzeki. Ale na jeziorze na głebokiej wodzie też może się przydadzą ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Szkoda do wody wrzucać takie ładne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Szkoda do wody wrzucać takie ładne Kamilu powiedz tylko słowo a bedą Twoje ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Przepiękne Jacku. Kamil ma rację, ich miejsce w jakiejś gablocie. Niesamowite, że potrafisz i chcesz tworzyć takie cacuszka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Przepiękne Jacku. Kamil ma rację, ich miejsce w jakiejś gablocie. Niesamowite, że potrafisz i chcesz tworzyć takie cacuszka.Dzięki Januszu za miłe słowa ????,ale co do gabloty to tak nie bardzo ???? wolę jednak żeby coś od czasu do czasu złowiły ☺????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Nie każdy pomysł jest dobry ????,ale kto wie co mi tam wyszło ????.Coś takiego lżejszego na trocie, 13-15g.Takie tam falbanki ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Świetne te falbanki . Przy tych niżówkach to i 6-8 gr byłoby wskazane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Kamilu powiedz tylko słowo a bedą Twoje .Jak Ci będą zawadzać to pewnie, że chętnie je przygarnę bo są boskie, ale na pewno nie będę na nie łowił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jak Ci będą zawadzać to pewnie, że chętnie je przygarnę bo są boskie, ale na pewno nie będę na nie łowił Już są Twoje ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi