Andrzej Stanek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Wielkie Dzięki za tą gołą "babę". Czekam niecierpliwie na całą pakę.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 15.2cm 20220926_115753.jpg 20220926_115949.jpg 20220926_115832.jpg 20220926_115814.jpg Na jedną z tych rybek padła 105-tka i dwa +80. Jacek zbieraj siły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Na jedną z tych rybek padła 105-tka i dwa +80. Jacek zbieraj siły... Oj Andrzeju tu bez zdięcia się nie liczy ????,musicie mnie jakoś zmotywować do dalszego klepania ????????,poproś kolegę o możliwość wstawienia mi tu zdięcia, bo w końcu czymś muszę się pochwalić przecież ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Mówisz masz... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Urobek z kilku ostatnich dni, łatwo nie jest ????????????. Czas wziąć się z zalegające zamówienie bo aż wstyd ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Jacku wahadła z ostatniego posta mają "duszę", przyjemnie się ogląda jak wychodzisz poza tzw. ramy i szukasz nowych rozwiązań, piękne to jest ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Jacku wahadła z ostatniego posta mają "duszę", przyjemnie się ogląda jak wychodzisz poza tzw. ramy i szukasz nowych rozwiązań, piękne to jest ????.Piotrek dzięki za miłe słowa ????,tym bardziej że to Twoja ocena,a jak wiadomo Twoja twórczości to najwyższy poziom ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 14.7cm blacha miedziana 0.9mm.Może się kiedyś doczekam zdjęcia Głowacicy na moją blaszkę ☺????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ależ kolory!!!!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 14.7cm blacha miedziana 0.9mm.Może się kiedyś doczekam zdjęcia Głowacicy na moją blaszkę ☺. marne szanse, ale trzeba spróbować z sumem się jakoś udało:) dzięki:) Edytowane 15 Października 2022 przez czarny1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Jakieś znużenie już mnie dopada od tego klepania ????????????????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 za to efekty tego klepania są rewelacyjne:) jeszcze powiedz, że to moje i będzie naprawdę super:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 za to efekty tego klepania są rewelacyjne:) jeszcze powiedz, że to moje i będzie naprawdę super:)Tak to Twoje ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Mieszanka drapieżnikowa ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Petarda, jak wolne to zabieram całość Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Petarda, jak wolne to zabieram całość JackuNiestety te też nie są wolne, to Michała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dzięki:) są super:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 A ja tam wymagający nie jestem ????,taka dla odmiany mi się zrobiła ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dopieszczone, Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jeszcze wody nie widziała a już ją jakiś predator poharatał ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 A ja tam wymagający nie jestem ,taka dla odmiany mi się zrobiła .Poproszę! :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Są dni kiedy totalnie mi się nie chce nic klepać ????,i dziś też tak mam ????????.Ale wystarczy że coś mi w oko wpadnie i iskierka przeskoczy ????.Tak było z tym skrawkiem ze zdięcia ☺,coś od razu w nim zauważyłem ????. Dalej to już poszło samo ????. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Ale krzywus... ...Może okazać się kilerkiem!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander54 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Ale krzywus... ...Może okazać się kilerkiem!... Nie krzywus, a zwykła klamka na głowatki. Tylko trzeba mu ten czerwony ogonek podgiąć pod katem prostym. I za niego błystkę czepiać. Życiówka w głowacicy murowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Nie krzywus, a zwykła klamka na głowatki. Tylko trzeba mu ten czerwony ogonek podgiąć pod katem prostym. I za niego błystkę czepiać. Życiówka w głowacicy murowana Ja bym na okonki używał!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi