smudek Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jacku, krzywo klepiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Troszkę mi się nudziło na rybkach ☺.I troszkę za szybko płynąłem 2.5km/h ale wolniej się nie da ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 I jeszcze taka,u mnie do trolingu z ręki. Też 2.5km/h. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 U mnie tak skromniutko, tak tylko na własne potrzeby.???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zdrowych i wesołych świąt życzę wszystkim. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Najdszełd ???? czas co by się troszkę trzeba było dozbroić ☺,jakoś coś tam udało mi się zrobić. Od 5g do 18g. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Drugi do tych sześciu maluszków. Oczywiście jeśli pierwszy kiedyś zrezygnuje lub nie zostaną na dnie Wieprzy lub innej wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Wszystkiego najlepszego w Nowym Jorku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Wszystkiego najlepszego w Nowym Jorku.Koniec z zamawianiem blach... Strasznie droga przesyłka będzie z Nowego Jorku!.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Koniec z zamawianiem blach... Strasznie droga przesyłka będzie z Nowego Jorku!.... O cholerstwo ????,naprawdę nic nie piłem ????to ten głupi słownik w telefonie tak napisał ☺. A co do zamówień to faktycznie koniec z zamawianiem, bo już od jakiegoś czasu nie przyjmuję żadnych zamówień ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Koniec z zamawianiem blach... Strasznie droga przesyłka będzie z Nowego Jorku!.... Nie dramatyzuj Wiesiu. Dzwonimy do Józia Bidena, dokładają do bezcłowych HIMARSów i błyskawicznie blachy mamy w Jasionce. A Jasionkę dwa razy dziennie mija nasz kolega. Większy problem może być pomiędzy Strzeszynem a Starym Grunwaldem, ale nie z Nowym Jorkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Pierwszy dzień nowego roku i pierwsza ryba ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Pierwszy dzień nowego roku i pierwsza ryba I to jaka! Piękna!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Ja jednak wolę łowić niż klepać ☺. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Dobry początek sezonu - gratulacje Jacku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Świeżaki każdy 4g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Nie wiem czy to się nada do łowienia w morzu z plaży ????,no ale zrobiłem eksperymentalnie ????.Trzy grubości blachy dociązone ołowiem z dodatkiem cyny. Według mnie uzbroić to trzeba odwrotnie, czyli kotwica po tej stronie co oczy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Mozliwe tylko oczy powinny być z drugiej strony(od węższej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Takie rybki na wstecznym. Chyba trotkom nie zrobi specjalnej różnicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Jak przerośnięte krewety ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Mozliwe tylko oczy powinny być z drugiej strony(od węższej).Oczy są dobrze ????,bo one mają patrzeć do tyłu czy ich coś czasami nie goni ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Jacek, nie wiem, czy nie będą "za agresywne" na troćki w morzu. Zrób może mniej wyprofilowane. Chociaż, z rybami, nigdy nie ma nic na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Delbanka na morze - ciekawe, ciekawe... Jak będzie ryba w łowisku to i pogoni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Takie rybki na wstecznym. Chyba trotkom nie zrobi specjalnej różnicy.Oko to celownik. Mogą być z tego powodu puste brania. A w takiej postaci jak obecnie, to możliwe że w trolu dały by radę, bo na podstawie podobnej ideii były robione błystki Kaczmarka. Edytowane 19 Stycznia 2023 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 I żabcie 4g ciemnoskóre ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi