Andru77 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Strach zaglądać, co raz to nowsze cudeńka. Jeśli chodzi o zbrojenie to kiedyś pisałem. Ja zbroję odwrotnie żaby i jest jak trzeba. Moim rybom bardziej odpowiada takie zbrojenie(praca przynęty). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Muszę się pochwalić ????,dziś po powrocie z pracy do domu miła niespodzianka, nieoczekiwana paczka od Sławka.A w środku wspaniały prezent.???? Dziękuję bardzo Sławku????. Po prostu mnóstwo wiedzy nie tylko o woblerach ale i o tworcach, ciekawych historiach. Lubię też czasem przerobić jakiegoś seryjniaka tak że taka wiedza napewno się przyda ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No i zepsuł mi prapremierę . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No i zepsuł mi prapremierę .Sławku daj spokój ????,przecież tu nikt nie zagląda☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 piękna super sprawa dostałem też taką mega robota z książką jest co czytać mile zaskoczenie jak kurier zapukał i zdziwiony byłem co to przyszło znowu coś żona zamówiła pytam kuriera ile a on nic mega robota jeszcze raz szacunek dla Sławka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Dla dobrego kolegi to i na Belony coś spróbuję wyklepać ????.Piersze dwa pomysły takie wyszły 23g i 24g ????. Zrobione z blachy 2.1mm wycieniowane na początku i końcu blaszek. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez jacek.hetflaisz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ale petarda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 A o co chodzi z tym cieniowaniem na końcach blaszek ? Zabrzmiało ciekawie i zastanawiam się po co to się robi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ja akurat tak robię żeby ją wyważyć, żeby cięższy był "tył" blaszki ,podczas dalekiego rzutu leci jak strzała i nie obraca się.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Tak jak Radek napisał chodzi o przeciążenie blaszki bardziej w tylnej części co by lepiej szybowała ????,a poza tym łatwiej założyć kółeczka łącznikowe na cieńszą blaszkę ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Dziękuję za wyjaśnienie, fajny szczegół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Mój deputat ???? z tamtego tygodnia.6g z odpadów i 10g z rurki oczywiście ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 4g i 5g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Widziałem dzisiaj łzy mężczyzny. Też może się facetowi zdarzyć, jak zaczepi przynętę. Na szczęście historia jest z happy endem, bo wróciła do właściciela A tak na serio, widziałem pracę małej Delbanki dzisiaj po raz pierwszy. Szczęka mi opadła, naprawdę Stary szacun. W wahadłach Twoje wyroby to top. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Widziałem dzisiaj łzy mężczyzny. Też może się facetowi zdarzyć, jak zaczepi przynętę. Na szczęście historia jest z happy endem, bo wróciła do właściciela A tak na serio, widziałem pracę małej Delbanki dzisiaj po raz pierwszy. Szczęka mi opadła, naprawdę Stary szacun. W wahadłach Twoje wyroby to top.Dzięki wielkie za miłe słowa ????,fajnie jest se takie rzeczy poczytać ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 No szczęka mi dzisiaj opadła, myślałem, że kumpel ma naprawdę dobrego minnowa na kiju. Zdziwiłem się mocno. Z resztą chciał w pewnym momencie wchodzić do wody żeby ratować @JimLahey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Przedwczoraj Bałtyk jedną zabrał i od razu w głowie liczenie ile zostało bezpiecznie w pudełku ???? Wymieniam w większości przynęt kotwiczki na haczyki. Mniejsze straty w przynętach a troci to nie przeszkadza w ogóle ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Przedwczoraj Bałtyk jedną zabrał i od razu w głowie liczenie ile zostało bezpiecznie w pudełku ???? Wymieniam w większości przynęt kotwiczki na haczyki. Mniejsze straty w przynętach a troci to nie przeszkadza w ogóle ????????Czyżby coś się uwiesiło na te wynalazki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Czyżby coś się uwiesiło na te wynalazki?????Słabo z rybami, jakieś pojedyńcze maluszki wychodzą. Cieplej i śledzia potrzeba, wtedy powinny odpalić. Delbanki na razie uczą się w słonej wodzie pływać, trochę inne środowisko ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim Lahey Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Widziałem dzisiaj łzy mężczyzny. Też może się facetowi zdarzyć, jak zaczepi przynętę. Na szczęście historia jest z happy endem, bo wróciła do właściciela A tak na serio, widziałem pracę małej Delbanki dzisiaj po raz pierwszy. Szczęka mi opadła, naprawdę Stary szacun. W wahadłach Twoje wyroby to top.Zapłakałem rzewnymi łzami jak w maju urwałem rybemaje, nie było jak wleźć do wody żeby ją odczepić co robiłem nie raz, zliczając gratisowe morsowanie. Blaszki Jacka nie raz mi ratowały wyjścia na ryby, chociaż w większości były to szczupaki nie spełniające forumowych standardów. Będę się musiał niedługo uśmiechnąć do Jacka o kilka nadmiarowych blaszek z pudełek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Prawda, byłem tam. Płacze jak dziecko. Ed. Albo baba, ale jak zobaczyłem pracę Delbanki małej, to ja się temu człowiekowi nie dziwię. JEST ZAJ**ISTA!!!! Edytowane 20 Lutego 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Zapłakałem rzewnymi łzami jak w maju urwałem rybemaje, nie było jak wleźć do wody żeby ją odczepić co robiłem nie raz, zliczając gratisowe morsowanie. Blaszki Jacka nie raz mi ratowały wyjścia na ryby, chociaż w większości były to szczupaki nie spełniające forumowych standardów. Będę się musiał niedługo uśmiechnąć do Jacka o kilka nadmiarowych blaszek z pudełek Prawda, byłem tam. Płacze jak dziecko. Ed. Albo baba, ale jak zobaczyłem pracę Delbanki małej, to ja się temu człowiekowi nie dziwię. JEST ZAJ**ISTA!!!!No teraz to już mnie rozpieszczacie ☺????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Tam rozpieszczacie ja zobaczyłem pracę, uwierzyłem bo mi szczęka opadła serio. Marcin chciał już nurkować po Twoją blachę, ale w tym łowisku mu akurat odradziłem, bo jest niebezpieczne. W bezpieczniejszym bym miał bekę jakby dupsko w lutym zamoczył ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jak by były jakieś nadstany przynęt pstrągowych na wodę stojącą proszę o informacje przeznaczenie pstrąg tęczowy - (trout area) , i pstrąg potokowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jak by były jakieś nadstany przynęt pstrągowych na wodę stojącą proszę o informacje przeznaczenie pstrąg tęczowy - (trout area) , i pstrąg potokowy Co do Trout area to ja nie mam pojęcia czy Delbanki się nadają ja nie łowiłem jeszcze nigdy na takich łowiskach. Ale może ktoś próbował i coś mógłby powiedzieć na ten temat ????,chętnie sam bym się chciał dowiedzieć jeśli ktoś próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi