Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero teraz gdy zobaczyłem 3 dziury na ogonie zastanawiam się nad wpływem umiejscowienia kotwiczki nad pracą blaszki???

Ja tam założę trzy kotwiczki i będę po trzy szczupaki na raz łowił ????☺????.

A tak poważnie to po prostu ogon wielki jest, miejsce na trzy otworki w niczym nie przeszkadzają to czemu by nie skorzystać z tej możliwości.

Praca blaszki oczywiście w niewielkim stopniu się zmienia.

To coś jak blaszka symetryczna i nie symetryczna,jest to przeniesienie środka ciężkości.

• Like 2

Dawno, dawno temu, gdzieś na Dzikim Zachodzie Wyatt Earp i Doc Holliday ścigali bandę Clantonów... Gwiazdy szeryfa błyskały spod płaszczy a ogień z luf rewolwerów rozgrzewał metal... Jak byłem mały, to byłem rewolwerowcem i żyłem na Dzikim Zachodzie...  :D Tak mi się wydawało...Teraz jednak, po latach, przyznaję, że może tylko mi się to przyśniło, ale wiem, że błyskające gwiazdki nadal można zobaczyć w Gwiazdowie!... Spadają spod rozgrzanego metalu wykuwanych Rybek i Delbanek!... Tylko, czy tam dojeżdża dyliżans? I ten znak - 40 zabitych... Drewniany musi być... Metalowy by się nie uchował!...  :D

post-59071-0-62691200-1680630682_thumb.jpg

Dobrej nocy Chłopaki!  :highfive:

• Like 7

Dawno, dawno temu, gdzieś na Dzikim Zachodzie Wyatt Earp i Doc Holliday ścigali bandę Clantonów... Gwiazdy szeryfa błyskały spod płaszczy a ogień z luf rewolwerów rozgrzewał metal... Jak byłem mały, to byłem rewolwerowcem i żyłem na Dzikim Zachodzie...  :D Tak mi się wydawało...Teraz jednak, po latach, przyznaję, że może tylko mi się to przyśniło, ale wiem, że błyskające gwiazdki nadal można zobaczyć w Gwiazdowie!... Spadają spod rozgrzanego metalu wykuwanych Rybek i Delbanek!... Tylko, czy tam dojeżdża dyliżans? I ten znak - 40 zabitych... Drewniany musi być... Metalowy by się nie uchował!...  :D

attachicon.gif Gwiazdowo.jpg

Dobrej nocy Chłopaki!  :highfive:

Metalowy by się nie uchował. Nawet szyny kolejowe z Korzybia do Sławna (przez Gwiazdowo) ktoś kiedyś podjumał.  :D Teraz tylko wierzchem lub dyliżansem do Gwiazdowa można dojechać. 

• Like 3

Co Wam powiem to Wam powiem ????,ale od tych znaków drogowych i szyn kolejowych to ja wolę te stare chłodnice ????☺.

Uzupełniam się bo tej chłodnicy to już nie wiele mi zostało i zaraz nie będzie z czego klepać ????.

post-65453-0-76144000-1680789802_thumb.jpgpost-65453-0-10896600-1680789823_thumb.jpgpost-65453-0-06720100-1680789842_thumb.jpgpost-65453-0-17881800-1680789865_thumb.jpgpost-65453-0-93684700-1680789886_thumb.jpgpost-65453-0-39263700-1680789908_thumb.jpg

• Like 11

• 3 tygodnie później...

No dobra ????,to może mały konkursik majowy ????.

Konkursik na zasadzie ryba złowiona na moją blaszkę czy to rybkę czy delbanke,potrzebne będzie zdiecie rybki z moją blaszką, wygrywa zdiecie z największą liczbą polubień.

Konkursik potrwa do końca Maja.

Wstępnie dwie osiemnastki z mojego pudełka jako nagroda post-65453-0-41678900-1684094753_thumb.jpgpost-65453-0-60852000-1684094777_thumb.jpg

Zapraszam do zabawy ????.

• Like 10

Jacku, wydłuż konkurs do końca czerwca, będzie pewnie więcej zgłoszeń :)

No w sumie to czemu by nie ????,może jakiś Sandacz komuś się trafi ????.

Więc konkursik ważny do końca Czerwca.

Do nagrody jeszcze coś dorzucić trzeba będzie w takim razie ????.

• Like 3