Andru77 Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Dopiero teraz gdy zobaczyłem 3 dziury na ogonie zastanawiam się nad wpływem umiejscowienia kotwiczki nad pracą blaszki??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Dopiero teraz gdy zobaczyłem 3 dziury na ogonie zastanawiam się nad wpływem umiejscowienia kotwiczki nad pracą blaszki???Ja tam założę trzy kotwiczki i będę po trzy szczupaki na raz łowił ????☺????. A tak poważnie to po prostu ogon wielki jest, miejsce na trzy otworki w niczym nie przeszkadzają to czemu by nie skorzystać z tej możliwości. Praca blaszki oczywiście w niewielkim stopniu się zmienia.To coś jak blaszka symetryczna i nie symetryczna,jest to przeniesienie środka ciężkości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Dawno, dawno temu, gdzieś na Dzikim Zachodzie Wyatt Earp i Doc Holliday ścigali bandę Clantonów... Gwiazdy szeryfa błyskały spod płaszczy a ogień z luf rewolwerów rozgrzewał metal... Jak byłem mały, to byłem rewolwerowcem i żyłem na Dzikim Zachodzie... Tak mi się wydawało...Teraz jednak, po latach, przyznaję, że może tylko mi się to przyśniło, ale wiem, że błyskające gwiazdki nadal można zobaczyć w Gwiazdowie!... Spadają spod rozgrzanego metalu wykuwanych Rybek i Delbanek!... Tylko, czy tam dojeżdża dyliżans? I ten znak - 40 zabitych... Drewniany musi być... Metalowy by się nie uchował!... Dobrej nocy Chłopaki! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Byłeś u Szeryfa? Co widziałeś, czego się nauczyłeś? Jest tam jakiś salun-miejsce uciech, czy tylko kuźnię zwiedzałeś? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Byłeś u Szeryfa?Co widziałeś, czego się nauczyłeś?Jest tam jakiś salun-miejsce uciech, czy tylko kuźnię zwiedzałeś?Miejsce uciech mi się spodobało!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Wiesiu jesteś niesamowity ????,jestem bardzo zadowolony że mogłem Ciebie poznać osobiście ????. A w moim "burdelu" ???????? też byliśmy ????????????. Ten gruby i brzydki to nie Wiesiu ????????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 A ten chudy to pewnie nie Jacek ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Dawno, dawno temu, gdzieś na Dzikim Zachodzie Wyatt Earp i Doc Holliday ścigali bandę Clantonów... Gwiazdy szeryfa błyskały spod płaszczy a ogień z luf rewolwerów rozgrzewał metal... Jak byłem mały, to byłem rewolwerowcem i żyłem na Dzikim Zachodzie... Tak mi się wydawało...Teraz jednak, po latach, przyznaję, że może tylko mi się to przyśniło, ale wiem, że błyskające gwiazdki nadal można zobaczyć w Gwiazdowie!... Spadają spod rozgrzanego metalu wykuwanych Rybek i Delbanek!... Tylko, czy tam dojeżdża dyliżans? I ten znak - 40 zabitych... Drewniany musi być... Metalowy by się nie uchował!... Gwiazdowo.jpg Dobrej nocy Chłopaki! Metalowy by się nie uchował. Nawet szyny kolejowe z Korzybia do Sławna (przez Gwiazdowo) ktoś kiedyś podjumał. Teraz tylko wierzchem lub dyliżansem do Gwiazdowa można dojechać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Co Wam powiem to Wam powiem ????,ale od tych znaków drogowych i szyn kolejowych to ja wolę te stare chłodnice ????☺.Uzupełniam się bo tej chłodnicy to już nie wiele mi zostało i zaraz nie będzie z czego klepać ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Jacek, otwieraj bramę!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Od zajączka dostałem ????,dwa japońce i karaska ☺. WESOŁY ŚWIAT i smacznego jajeczka ????????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Coś odemnie na koleżeński majówkowy konkurs ????.10.5cm i 11.5cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Kilka Karasków na żywca mam ????,sezon można jutro otwierać ????.No i kilka żab na kropki też się może przydać w międzyczasie ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Czy rybki są na sprzedaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Dziś takie zbóje kusiła "rybka". Dwie godziny dały kilka fajnych ryb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Złote a skromne ????.Male co nie co na jutro ????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Ta z akcentowaną linią boczną jest osobliwa, tego jeszcze nie grali... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Ten mój wątek to już chyba można zamknąć ????,bo nic nowego tu już chyba nie zobaczycie ????.Cały czas to samo ????.Ale co ja zrobię że tylko te mnie kręcą ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Jacku, nie tylko Ciebie one kręcą...????Ważne, że Rybom się one silnie podobają, co nie raz było już potwierdzone ????Trwaj w swej ,,monotonii" jak najdłużej, choć wiem, że paluchy Cię silnie bolą???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 No dobra ????,to może mały konkursik majowy ????.Konkursik na zasadzie ryba złowiona na moją blaszkę czy to rybkę czy delbanke,potrzebne będzie zdiecie rybki z moją blaszką, wygrywa zdiecie z największą liczbą polubień. Konkursik potrwa do końca Maja. Wstępnie dwie osiemnastki z mojego pudełka jako nagroda Zapraszam do zabawy ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Jacku, wydłuż konkurs do końca czerwca, będzie pewnie więcej zgłoszeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Jacku, wydłuż konkurs do końca czerwca, będzie pewnie więcej zgłoszeń No w sumie to czemu by nie ????,może jakiś Sandacz komuś się trafi ????. Więc konkursik ważny do końca Czerwca. Do nagrody jeszcze coś dorzucić trzeba będzie w takim razie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Na pewno nie wygram, ale udział wezmę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Daje piątaka za Żart. Niech wygra najładniejsza ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi