jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Wszystkie już się spotkały z zębami drapieżników. No to fajnie ,a fotki zadnej ????. Dajcie od czasu do czasu troszkę inspiracji???? ,to może i chęci do klepania choć troszkę wrócą ☺. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 No to fajnie ,a fotki zadnej . Dajcie od czasu do czasu troszkę inspiracji ,to może i chęci do klepania choć troszkę wrócą ☺.Miałem na myśli te nowe Twoje uklepane.ps Niestety nie było okazji wypróbować tych ostatnio otrzymanych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 To już kawał mięcha ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Taka troszkę inna ????,10cm 17g . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Jacku, a takich większych rybek 13-15cm, a nawet większych nie masz na zapasie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Jacku, a takich większych rybek 13-15cm, a nawet większych nie masz na zapasie?Niestety w zapasie to u mnie już nic nie ma ????,jakoś tak już mi się nie chce klepać jak kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 To już kawał mięcha ????Eeeee tam: Jackowa mamuśka (15cm) z małym Zdjęcia marne ale zapewniam: mimo że to kwasówka to są rysy po zębach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Eeeee tam: Jackowa mamuśka (15cm) z małym Zdjęcia marne ale zapewniam: mimo że to kwasówka to są rysy po zębach.Miło popatrzeć na tą 15stkę ????,tym bardziej że nie pamiętałem że taką zrobiłem ???? a z nierdzewki to ogólnie mało robiłem blaszek. No i cieszy mnie to że nadal u Ciebie w użyciu ????. Ja z 15stek to mam tylko jedną weterankę i to jest u mnie taka blaszka do trolingu, nie lubię takim mięchem machać ????,wolę ją ciągać za łódką. Do machania wolę te mniejsze jednak ????, jak te świezaki zrobione na jutro ????.10cm 15g do machania akurat ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Sezon na drapieżnika zbliża się wielkimi krokami. Trzeba zrobić przegląd kotwic, kółek i być w gotowości gdy nadejdzie czas grubego zwierza???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 STÓWKA JACEK!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Jacku 100 lat, zdrówka i chęci do klepania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Sto lat Jacku. Zdrówka przede wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 100 latek Panie. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Wszystkiego najlepszego, 100lat oczywiście nad wodą i mnóstwa pomysłów na now blaszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 100 lat i połowu 100 ryb w każdym sezonie z czego każda powyżej 100 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Najlepszego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Taka krzywa inaczej ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Krzywa inaczej przekozacka jak zawsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 I te detale... Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Zrobiłem, pomalowałem , uzbrajam ???? i wiecie co????? ja ją zapomniałem wypolerować ????. 13cm 37g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 I może bez polerki ją zwodować ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Jest dobrze Jacku i nie 'psuj' tego polerką! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi