Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

O nadmiarze przynęt zabieranych ze sobą na ryby to ja już lepiej żebym nic nie mówił ☺,to jedynie służy chyba tylko jako dobry balast na łódce ????.

A z całości używa się zazwyczaj tylko kilku. ????

Ostatnio moją jedyną rybkę tą nie polerowaną 13cm urwałem nieszcześlwie jakoś tak ????,na szczęście miałem jeszcze kawałek rurki ????i starczyło na jeszcze jedną 13cm ????,druga to już z cieńszej blaszki.

Też nie polerowane.

post-65453-0-97000400-1699039149_thumb.jpgpost-65453-0-95083300-1699039181_thumb.jpgpost-65453-0-95256000-1699039214_thumb.jpgpost-65453-0-07028800-1699039242_thumb.jpgpost-65453-0-44594500-1699039276_thumb.jpgpost-65453-0-79317200-1699039308_thumb.jpg

Tak że czasami brak tej jednej przynety w tej furze innych przynęt jest tragedią????.

• Like 10

a mi się nie podoba :(  tzn. malowanie ładne i w pełni profesionalne - nie ma się do czego przyczepic... są ok... dopóki nie porównasz z klasycznymi - twoje połączenie metalu z odpowiednią obróbką cieplną to mistrzostwo świata:)

a te najnowsze wyglądają prawie jak sklepowe...

może ryby bardziej docenią:)

• Like 2

a mi się nie podoba :( tzn. malowanie ładne i w pełni profesionalne - nie ma się do czego przyczepic... są ok... dopóki nie porównasz z klasycznymi - twoje połączenie metalu z odpowiednią obróbką cieplną to mistrzostwo świata:)

a te najnowsze wyglądają prawie jak sklepowe...

może ryby bardziej docenią:)

Popieram te są spoko wyglądaj efektownie , ale w rybkach chyba nie chodzi o kolory tylko o metaloplastykę i unikalna pracę ???????????? takie jest moje spostrzeżenie ????‍♂️

• Like 2

• 1 miesiąc temu...

Klasyka zawsze w modzie ???? a delbanki pycha ????.

A czy można jeszcze coś zamówić spod ręki Mistrza ? Jak co roku ???? zamierzam w końcu spróbować swoich sił i połazić za trocią na Inie i głupio bym się czuł nie mając kilku Twoich delbanek w pudełku ???? Rybek mi nie brakuje ale delbanki jeszcze nie mam.????

Pozdrawiam

• Like 1

Klasyka zawsze w modzie ???? a delbanki pycha ????.

A czy można jeszcze coś zamówić spod ręki Mistrza ? Jak co roku ???? zamierzam w końcu spróbować swoich sił i połazić za trocią na Inie i głupio bym się czuł nie mając kilku Twoich delbanek w pudełku ???? Rybek mi nie brakuje ale delbanki jeszcze nie mam.????

Pozdrawiam

Zamówić niestety już się nie da bo za rzadko siadam do młotka i nie mogę nic obiecać że coś tam zrobię bo może nic nie zrobię.

Ale jak będę coś miał na zbyciu to dam Ci znać. ????

• 4 tygodnie później...